Julpyntat, AF och banken

Steg upp ganska tidigt idag, bytte gardiner i det nystädade vardagsrummet :) Röda fina julgardiner med lite hjärtan på. Satte sedan upp två nya vita stjärnor på fot :) Resultatet blev skitsnyggt! Är riktigt nöjd. Ska lägga upp en bild senare, måste bara ta en först =) Vid lunchtid stack jag till banken och hämtade nytt bankid, sedan begav jag mig till arbetsförmedlingen. Har med andra ord haft en fullspäckad dag i mitt arbetslösa liv. Ska strax köra och jobba med =) Ledsagning ikväll, och endast två gånger kvar för i år... Imorgon blir det först två timmars jobb som personlig assistent, sedan ska jag till mormor och morfar och hämta lite saker som mormor har gjort :) Som tack ska hon få ett presentkort på Lindex =) Hoppas lilla mormor blir glad! Nu e det tid att packa väskan! Hoppas att kvällen går fort!

Fryspåsarnas hem

Igår på träningen fick jag sjukt ont i min hälsena, det kom så plötsligt... Kände ingenting på uppvärmningen, men efter en 2 km intervall kände jag att det började göra ont. Klarade bara en halv till sen var jag tvungen att avbryta min andra friidrottsträning :( Tråkigt som fan! Kan inte ens gå normalt nu. Om det inte går över till nästa vecka så får jag kolla upp det. Jag som skulle komma i bra form till jul! Attans!




Det var med andra ord ingen bra egenskap att ha med sig när man ska till Ullared! Runt 9 begav vi oss hemifrån och kom hem ungefär 12 timmar senare.  I bilen sysselsatte jag mig med att spela bubble breaker, ett mycket roligt spel (för att jag är bättre än Evelina på det) :D
Jag shoppade iaf en del, bland annat sköljmedel för 6 kr, och en sportbh för 60 kr! Slutsumman blev 1300 kr och jag lovar att jag har fått mycket för dem pengarna =) Nu är jag supertrött så ska slänga mig i säng! Skulle bara vilja avsluta med ett "Hej!" 

Caught in a bad romance

I want your love and I want your revenge
you and me could write a bad romance

En lång tisdag!

Började med att telefonen väckte mig 07:00! Stackars lilla mamma hade försovit sig till jobb, så ringde de hem här, så fick pappa ringa och väcka henne :) Jag vaknade och trodde att jag skulle behöva rycka in, men så var inte fallet =( Hatar att vara timanställd, man kan inte planera sitt liv!

Eftersom pappa skulle lämna in sin bil vid 08:00 tiden, så var det inte lönt att gå och lägga sig. Min tanke var att sticka hem snabbt och lägga mig en stund till, men så blev inte fallet, då en lat lillasyster ville ha skjuts till skolan, som bonus fick jag och pappa gå ut med världens slöaste men dock underbaraste hund MAX! :P Klockan hann bli 10 innan vi var hemma igen, så där var den sovmorgonen borta!

Vid lunchtid stack jag och pappa till bland annat IKEA =) Sen hem om och käka middag, sedan var det dags att hämta pappas bil, och beställa tid för service på min lilla bil också =) Ska få bort det jobbiga ljudet som gör att man somnar bakom ratten (Y)! Nu ikväll har jag tränat med Sara och Heleneholmsteamet =) Jag och Sara sprang ihop med en annan kille som jag tror hette Sebastian eller? Vad hette han Sara :D Han var iaf trevlig! Nu börjar hårdträningen! :) SLIM-LADY till sommaren kanske =) Nu e jag lagom trött i huvudet och i mina ben! Natti natti!


    

MYYYYYYYYS

Igår kom Evelina hit, vi tittade på LA gigolo! Supermysigt! Drack martini med oliver, gott! MYS gånger 100!!!!

Helgen

I fredags var jag, Evelina och Sara i Ystad för att se filmen 2012 på bio. Det tog ett tag att hitta biografen, men när vi tillslut lyssnade på Evelina så hittade vi rätt =) Det var ett jäkla spring i salongen, och stolarna var väl si sådär, men sällskapet var trevligt! =D

På lördagen träffade jag andra Sara i stan, vi gick på entrén och shoppade loss. Sedan stack jag till henne igen vid 17 tiden, vi käkade gyros ihop och sedan var det dags att göra vid sig :) Vid 20 tiden kom Malin och Matilda och vi började kröka på riktigt =P Jag och Sara stack sedan till Etagé och röjde =) Sara fick lära sig en del danska ;)

Nu är det måndag igen, jippi! Vad händer denna veckan då? Lite jobb, mycket träning och kanske kanske en drink på fredag =)


You look happy and that's great

Stackars Sara, 39 graders feber :( Bara du blir frisk till helgen! Det ska jag bli iaf, måste vara frisk till imorgon då jag ska jobba... Orkar inte skriva något, men här kommer en liten bild! :D 


Jag och Jonas ;P När jag blev lagets bästa spelare! (skryt)


Cause you never were and you never will be mine


Barn?!

Nu har jag och Evelina tagit sprutan mot svininfluensan, det känns skönt att ha det AVKLARAT! Har jobbat en hel del på sista tiden, men 7 dagar i rad är fan bara a piece of cake för min del! Asg... Idag är det inget fint väder, jag säger som Johan Glans "Är det inte straff nog att bo i det här jävla landet! Regn och piss och blåst 340 dar om året". Visst är det kul att härma folk!!?


Ta hand om er!

So don't knock it, don't knock it

Igår var jag hos (rara) Sara innan vi stack ut, mycket trevligt! Vi pratade en hel del om allt möjligt =) När vi var lagom berusade begav vi oss till lilla torg och därefter Chili, varför förstår jag inte, Uggla var det som lockade mig lite. Efter en usel geting stack vi till Etagé, och det var mycket bättre!






Mitt nya jag
(dagen efter snack)


- Ska inte festa så mycket
- Ska börja träna friidrott en gång i veckan med Sara
- Söka minst 3 jobb om dagen

Just say I want you, exactly like I used to, 'Cause baby this is only bringing me down





RSS 2.0