Hur kan det vara sant?

Min helg har varit upp och ner. Började fint med jobbfirande på fredagen och sambofirande på lördagen. Hade två roliga kvällar helt klart. På söndagen kom beskedet om att mammas kille (sedan en hel del år tillbaka) blivit påkörd av en bil. Jag förstod först inte vad som hade hänt, men det visade sig vara en man i 60 års åldern som hade kört på honom i 70 km i timmen!! Att han ens överlevde är ett mirakel! Jag vill bara att allt ska bli så bra som möjligt nu!!! Snälla kära gud!


Tandsköterskan ;)

Nu är skolan färdig och på måndag börjar jag jobba som tandsköterska i Staffanstorp! Känna hur konstigt som helst och jag är otroligt nervös redan! :(

Men det kommer antagligen gå bra som alla säger :P

Till något tråkigare. Jag har under senaste tiden fått huvudvärk mer eller mindre varje dag och jag fattar inte varför. En dag så gick jag och la mig för att jag hade så ont i huvudet, och när jag hade blundat en stund så kommer där ett ljus och liksom hugger till framför ögonen på mig. Tommy säger att det är migrän, men jag vet inte? Har aldrig haft migrän tidigare om det nu är det...

Vad händer idag då? Jo ikväll blir det lite fest här hemma för att fira min examen!! Woho! Som om det inte räckte igår när familjen var på besök och mamma fixade världens godaste middag?! Hasselbackspotatis, kycklingfilé och rödvinssås =) Något som är ännu bättre är att det blev massa rester över och massa middagar till mig och Tommy =)

Nu ska jag käka frulle för att sedan dra till entré och fixa lite saker. Men först kanske ett avsnitt av gossip girl! =)


C och G

Då mannen stuckit iväg till Sthlm på kick-off med jobbet så passade det utmärkt att festa till det lite här hemma. Susanne och Johanna kom över =) Efter ett besök på fridays där vi hängde med Jeff och fick rabatt (jude-näsa) så stack vi till Cl och gram. Natten bjöd på ganska bra rockmusik och många konstiga blickar från 30+are. Vi hade iaf kul och det är ju det som räknas! S och jag hoppade över "the after party with the americans", vi var trötta och hungriga. På något sätt känns det som man börjar bli för gammal, eller så kanske det var på grund av antibiotikan jag går på. Nåväl, eftersom Max till min stora besvikelse hade stängt fick jag klockan 4 stå och steka ägg och lite grönsaker. Efter ett halvt avsnitt av gossip girl somnade jag och vaknade 9:30 imorse pigg och glad (nästan iaf). Tror det var grönsakerna som gjorde susen!

Nu ska jag diska, det är kul.

 


xo xo gossip girl

Alldeles för länge sedan jag skrev här, I know! Mycket har hänt for once in a while!

Ska vi titta tillbaka lite på 2011! För jag har faktiskt haft ett jäkligt bra år!

1. Jag träffade T
2. Jag flyttade till Malmö tillsammans med T
3. Jag fick jobb som tsk

nog pratat om det gågna året.

Hur går sambolivet? Går faktiskt himla bra! Visst man bråkar lite, men ja vi blir ju vänner 2 sekunder senare (nästan iaf).
Jag har alltid sagt att jag ville flytta själv först innan jag flyttar ihop. Det blev inte så, och visst det kanske är bra att bo själv, men fy vad jag hade tyckt det var tråkigt (tror jag). Jag vet att jag hade klarat av att bo själv, men det hade varit ensamt tror jag... Jag menar jag vill ju va med Tommy :)
Han stack imorse och det känns redan lite ensamt!

Har börjat på gossip girl! Vet inte varför jag inte tittat på det tidigare då Eve sagt att det varit bra, men bättre sen än aldrig. Det är verkligen beroendeframkallande! Därför ska jag nu se ett sista avsnitt innan jag somnar :)



RSS 2.0