Life goes on

Hej hopp! bloggandet går inte speciellt bra men livet går desto bättre. Jobbar och står i =) Nästa månad kommer en fin lön som jag har längtat efter.
Har varit iväg på en liten mini-semester med mitt hjärta. Vi stack först till helsingborg och tog därefter båten över till Helsingör. Det var egentligen meningen att vi skulle sticka till Ven en runda först men eftersom vädret var kass så bestämde vi oss för att hoppa över det. I Helsingör drack vi öl, käkade middag och gick rundor på stan =) Vårt hotell var ingen höjdare, men vi hade det trevligt iaf =) Dagen därpå stack vi till Köpenhamn, och där mös vi hela dagen :)
Just nu ligger jag och tittar på tv och Tommy han läser (tro det eller ej) :P Brukar vara tvärtom annars. Lägenhetssökandet går ganska bra, blev erbjuden en fyra men lite saftig hyra på den... Hoppas iaf att det löser sig snart. Nu ska jag titta klart på Morgan och Ola-Conny i Ullared, och sedan ska jag och min fina titta på sista avsnittet i säsong 2 av True blood! Jag är helt fast i den serien... kalla mig nörd men Skarsgård e fan het.

ojdå!

Är typ lika duktig på att blogga som Evelina! Men hur kul är det egentligen? Just nu är det inte speciellt kul, men iaf skriver jag detta inlägg. Vad har hänt på senaste? Jag har varit på Johan Melvin Peters dop =) Han är så himla söt den lilla pågen! =) Har säkert hänt en hel del till, men mest jobb faktiskt :(

Vad ska jag bli bättre på?! Träffa mina vänner!! Va fan alltså, har knappt träffat ngn av er den senaste tiden, bara massa jobb och skit =( Nu ska jag jobba två helger i rad med, så jävla tråkigt!! Sen längtar jag till lönen kommer med! Sista helgen i juli är ni lediga då???? Let's party then!


RSS 2.0