Valborg

Inget valborgsfirande för min del, börjar jobba 17 och slutar 22 och sen upp imorgon bitti igen och jobba, goa pengar dock!

Har varit en stund på burlöv idag och handlat lite saker, bland annat denna underbart snygga klänningen i jeans, love it!




Snygga axlar =)


Köpte även ett par nya fotbollsskor för 299 kr :D Billigast är bäst!

Nu ska jag ta det lugnt innan jag ska packa väskan och sen bege mig till jobb. Ska sova hos mamma ikväll =)


HM



En ny söt kavaj och ett armband =)


Så här fin blev min garderob efter 2 timmars slit!

 



Pappa påstår att jag har för mycket kläder, jag säger att jag har för liten garderob =)


Välkommen lönen, du var efterlängtad som vanligt!

Första arbetsdagen idag efter semestern. Dagen gick fort, slutade iofs 13:30, skönt med en lugn start =) Jobbar resterande dagar av denna veckan, men det gör inte så mycket.

Idag fick jag min lön så lika bra att sätta sprätt på pengarna direkt tänkte jag, hehe! Nej, men denna månaden måste jag spara mina pengar till min stora teleräkning i slutet av maj =) Lovely!

Men jag shoppade faktiskt en sak, den får ni se senare för nu ska jag städa min lilla walk in closet! =) Älskar min garderob nu, den kunde varit lite större, men man får vara glad för det lilla!


Helgen


Theo och jag =)


I fredags var jag och Sara på möllan en stund =)


Idag har jag varit i skogen, handlat på willys, och gått en lång runda med Eve nu ikväll =)


Korvgille blir verklighet soon!


Jetlag

Vaknade halv sju imorse och var hur pigg som helst, konstigt med tanke på att man satt på ett flyg i 13 timmar under gårdagens natt. Tro det eller ej men jag saknar fan ta mig frukosten på hotellet! Eller kanske inte frukosten i säg utan mer att stiga upp, ta två hissar ner till uteserveringen och sedan sitta där i värmen och käka en bulle med gurka och dricka söt apelsinjuice.

Denna Thailandsresa har varit så himla rolig. Så mycket folk vi har lärt känna, allt från snygga australiensare, till fula australiensare, hehe! Många australiensare i Thailand kan man iaf säga. Har träffat en del svenskar med, några från Motala (idioter), men det så mycket roligare att lära känna människor från andra länder.

Laura and Daniel, var fan tog ni vägen? hm.. Och de andra två John och ? som vi pratade med en hel kväll, men kommer inte ihåg hennes namn. De var iaf på smekmånad i Karon, de söp varje dag och åkte in till Patong för att festa, så romantiskt! Men visst var dem trevliga =)

Tod och knarkaren var några andra typer vi stötte på, Tod var en himla trevlig kille, men den andra typen vad han nu hette var lite skum. Berättade för mig att han egentligen inte gillade att dricka alkohol (cool kille tänkte jag), men sedan sa han att han hellre rökte på, för man slapp springa på toaletten och man mådde ganska bra dagen efter. Han vågade dock inte hålla på med sådant i Thailand eftersom han visste vad konsekvensarna kunde bli, smart kille!

Yasmine och Lauren två snälla tjejer från London, vi hade hur trevligt som helst tills Evelina stal Laurens kille, asg! Men Yasmine brydde sig inte, hon dansade runt med Ian och mina solglasögon en hel kväll.

Ian och Nathan, två australiensare (vad annars) som var lika gamla som oss. Det var väl dem som vi hade allra roligast med, eller vad sar du Evelina? Trevliga killar (Y).  

Kom på att vi har umgåtts med hur många som helst under denna resan, och nästan alla har varit riktigt trevliga =)


Nu ska jag be till Buddha (Siddharta Persson) att jag kommer vinna lite pengar så att jag kan åka iväg snart igen, man vet ju aldrig, jag och Evelina har nog Buddha på vår sida, trots att vi tog några av hans gåvor =)


Thailand 10

Ser ut att bli en langre resa an planerat, kanske till och med en vecka langre... Vi njuter av varmen iaf! Har haft sa himla roligt med min BASTIS!

asg!


Sombrero, singha, Rolls, elefantmannen! Humk humk haaa...

Påskafton

Blev lite firande igår med familjen =) Mysigt! Mamma var här och vi åt påskmiddag tillsammans, mammas köttbullar är godast! Packade klart alla kläder igår, så endast tandborste och liknande kvar nu =) Har jobbat mycket denna veckan, så man är lite sliten, därför passar det bra att vara ledig i 2,5 vecka nu :D






Nya

Solglasögon!




Train

 

Sitter och lyssnar på denna sköna låten! =) Har nyss kommit hem från mormor och morfar, för mycket mat idag känner jag, min diet har blivit störd! Men men det e väl smällar man får ta :P

Nu ska jag stryka och packa ner lite saker till Thailand =)


Skärt

Idag e det torsdag, inte vilken som helst utan Skärts. Ikväll blir det film hos Johanna =) Karl, Eve jag, och Sara? Kommer bli roligt! Leonardo e snygg!


RSS 2.0