Träning är härligt!

Har tränat mycket den senaste tiden, så skönt! Har bestämt mig att jag ska vara i mitt livsform till vintern :-) och nästa sommar framförallt! Har köpt lite nya träningskläder nu med så motivationen är på topp! Byxorna är märket soc, sjukt sköna! Och linnet är från hör och häpna new yorker! 35 kr är ju lagom :-)


Tidig helg

Imorgon är det fredag, men jag har redan helg! Nytt schema på jobb, så jag är ledig varannan fredag! Woho! Morgondagen är dock redan fullbokad! Städa, Ikea, träna, fest som i festival! Love it! Livet är fint!

Det är en sak som saknas just nu bara, ska önska mig honom i julklapp! Vet exakt hur han ska vara och se ut typ :-) Vi får se hur det går! Hehe! Nattisnatti


Livet är bra

Balkong, vin, festival! Jobb som är kul, träna, sova, äta, och söta vänner. Snart flyttar en av mina närmsta till Malmö med! Kommer bli roligt!! :) det är nu man ska leva livet. Varför ska man ha bråttom med en massa saker? Leva i nuet är ju det bästa! Förhållande och familjeliv får vänta ett bra tag! Jag har ju världens sötaste Melvin som jag kan busa med! Han var här idag :) vi var i folkets park och lekte och badade! Konstigt inlägg jag vet, men har nyss druckit en flaska vitt alldeles själv :) "drick nu upp så du blir stor och stark som farmor!" ;)


Malmöbo igen

och det känns sjukt bra! Är så nöjd med lägenheter som jag köpt :) Eftersom jag hade typ alla möbler innan jag flyttade in så visste jag inte riktigt om allt skulle passa så bra som jag ville, men faktum är att det blev över förvantan :)
 
Älskar mitt vardagsrum och min stora balkong. Ja mitt kök med, och speciellt maskinen som diskar! Sovrummet är litet, men det gör inget, får ju plats med en dubbelsäng =) Nu får jag väl bara köpa en liten vovve med så blir jag nya "crazydoglady"!
 
Det bästa med att bo själv är att man behöver inte kompromissa ett dugg, man gör som man vill. Det tråkiga är ju att man inte har någon där när man kommer hem som frågar hur dagen har varit.
 
Har kommit igång med träningen nu igen, och det bästa är att typ 100 m från kliniken ligger ett fitnessgym. Känner på mig att jag kommer hänga där ganska många timmar i höst =)
 
Jobbet går framåt annars, tar lite tid att komma in allt. Arbetskamraterna är lika rara och fina som i Staffanstorp iaf =)
 
Nu ska jag ta ett långt bad och sedan blir det sängen =) Inflyttningsfesten kommer någon gång i början av september hade jag tänkt =) Kan ni då?
 

Flyttar!

Imorgon bär det av mot stan igen, till älskade Malmö! Ska träffa säljarna klockan 9 imorgon och sen blir det banken med mäklaren och säljarna klockan 10 :-) därefter är den min! Diskmaskin och allt! Ah :-) Har börjat packa ut i bilen redan. Har hyrt en lastbil som jag ska köra :-) coolt! Ju större desto bättre eller? Kommer bli kul att fickparkera. Tur man har så starka armar, för det är bara en kille som kan bära imorgon! Girlpower för hela slanten! Btw jobbet känns bra, sjukt lugnt dessa två dagarna och verkligen en mjukstart! Fast idag har vi haft dubbla patienter hela dagen typ :p Nu ska jag strax prata vett med J blund.


Efterbliven

And who do you think you are Running 'round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearing love apart You're gonna catch a cold From the ice inside your soul So don't come back for me Who do you think you are?


RSS 2.0