Jo men jag vill gärna leka

klockan 21:30 en torsdag när jag har varit borta typ hela jäkla dagen. Först skola, sedan hem ut med Elsa och sedan jobb. Stackars Elsa, men jag orkade bara leka 10 min. Hon fattar inte det, hon vill leka mer, jag är trött.






Melvin är här

Imorse föddes Melvin, 08:37 för att vara exakt. Så jäkla söt han är! Vill bara åka upp och hälsa på dom, men man får lugna sig lite. Allt hade gått bra i varje fall och det är ju skönt. Tycker han e extremt lik Christoffer! :)

Nu ska jag snart gå en runda med Elsa och sen ska jag sticka till jobb. Fy fan vad drygt!

beslut

Ibland gör man val här i livet som förändrar livet. Hoppas jag gjorde det rätta bara!


surelure?



Tre saker som har varit bra idag, 1: har hunnit med mycket (plugg, 5 km löpning plus styrka bland annat) 2: Fick VG på parodontit-tentan och tillsist, det bästa: 14700 kr tillbaka innan midsommar ngn gång :D 

Justin

Sitter och lyssnar på Justin Bieber och ja jag gillar faktiskt det ;)

Har varit i skolan hela dagen och därefter stack jag direkt till jobb. Kom hem för 20 min sedan och nu sitter jag här och ska plugga så att jag blir helt ledig i helgen :) Hoppas på att jag blir färdig ikväll. Tänker sitta fram till 23, sedan måste jag verkligen sova, är trött redan :(

Nu har jag inte tid att skriva här. hejdå

Nypon

Godafton. Dagen började bra som vanligt när jag sover hos T :) Väckte honom klockan 05:30 för då skulle jag egentligen upp och plugga på tentan, anledningen till varför jag väckte honom var för att han ville det. Det slutade med att jag stannade kvar i sängen till 06:50. Så mysigt att bara ligga sidan om dig och höra dig andas, love it.

Väl i skolan var det en lång föreläsning med en med ett väldigt konstigt efternamn, Pethö heter hon. Vi fick ännu mer tandkrämer och tandborstar efter föreläsningen så funderar på att öppna en liten shop inom kort. På em var det dags för röntgententa. Efter 45 min var jag färdig och jag tror jag får G :)

När jag kom hem satte jag mig i solen en halvtimme, sedan försvann den såklart. Har dock hunnit med en rapport och även hunnit börja på en annan uppgift, som jag inte är riktigt klar med. En effektiv onsdag skulle man kunna kalla det.

Nu håller jag på att laga spytti spanna, tänkte jag skulle ta med mig lite till skolan imorgon med. När jag har käkat så ska jag ut och gå en runda hade jag tänkt.

Förresten prova nyponmarmelad, det är riktigt gott.
 


För feg för fisk








Kan nästan tänka mig att ha så kort hår som det ser ut att jag har här. Men jag vet att jag aldrig kommer våga klippa det så kort :( Jag är en fegis.



Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper
ovanför

Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig

Lät du henne komma närmre





Sitter och pluggar idag, röntgententa på onsdag. Känns som jag är körd på den men hey, ska göra det bästa jag kan dessa två dagarna :) Vad händer annars i veckan? Imorgon är det metodövningar på fm, sedan är jag ledig och då ska jag tentaplugga igen. På onsdag är det redovisning och tenta på samma dag! huh :( Torsdag är det skola igen och sedan jobb på kvällen och fredag då är det halv dag i skolan och sedan ska jag nog hitta på ngt med Rara Sara :) Träning måste jag också hinna med i veckan, känner mig lite bättre idag, med hals och allt. På lördag är det fest för Björn som blir 25 och söndag då ska jag vila :D Där har ni min vecka, varsågoda!

Nu ska jag ta en paus i plugget och hoppa in i duschen, sedan blir det jag och böckerna hela eftermiddagen! Stör ej! morr

Jag faller

Min hals är fortfarande inte bra, det är tråkigt! Är fortfarande förkyld och allmänt trött hela tiden, känns som en mild form av influensa. Nåja. Igår var jag hos T :) Vi var och spelade biljard ngnstans vid möllan, det var faktiskt riktigt kul. Sist jag spelade var i Thailand med Evelina, efter x-antal Singhas. Då spelade vi med två snubbar från Australien har jag för mig. Den ena berättade om hans drogproblem, eller han tyckte nog inte det var något problem egentligen. Han tyckte iaf att det sög att festa i Thailand för han vågade inte dra en lina eller röka på där, med tanke på vad de kan ge för följder. En mycket smart kille.

Idag har jag inte gjort så himla mycket, tagit mig hem till Klågerup och dammsugt lite. Ska strax fixa middag till mig, syrran och pappa :) Ikväll blir det bio med Evelina, 127 timmar ska vi se.

Nu ska jag se klart MFF - HIF, kom igen nu MALMÖ



Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller
Jag kommer, baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller...

Ball

 
Dagarna på dagarna...

dress

Titta så fin

Kommer ut den 14 April! Jag vill bara ha den, jag måste ha den! Tänk på sommaren med brun fin hud och fina smycken i guld eller silver. Mums! 


Vaknade nyss av att jag drömde att jag och syrran vad i Thailand och vad hände där? Jo en tsunami såklart, men som tur var så var vi på hotellet som låg ganska högt upp, så vi fotade vågorna istället. Sedan skulle vi ta en bild på oss och skicka till Sverige för att ni här hemma skulle förstå att vi mådde bra. Kommer ihåg att jag var så sjukt törstig, så jag gick runt och frågade alla om de hade något att dricka men ingen som hade något. Tillslut drack jag lite vatten från en kran som jag bara hittade sådär. Lite som Kristina från Duvemåla, fast jag mådde bättre efter att jag hade druckit, tror dock att jag blev kass i kistan efter några timmar. Hann inte uppleva det dock eftersom jag vaknade en kort stund senare av att jag var helt torr i flabben, så är det när man är förkyld och bara kan andas med munnen.  

Vad händer idag? Jag ska vila för jag har ont i huvud, hals och kropp.


Fint som snus

Har mått allt annat än bra idag. Har spenderat dagen i sängen, sovit och kollat på film, med fina T :)  Blev inte så mycket filmtittande egentligen för vi somnade hela tiden. Har intagit ryggläge igen, och ska snart sova för natten. Blir hemma imorgon också från skolan, blir nog bäst så.


Som en sång



En sak jag lärde mig i skolan är att en dikt kan vara hur som helst. Typ som såhär
Ibland har jag svårt för att plugga för att jag tänker på dig. Du är söt, snygg och du snarkar just nu.

Men om jag skulle lägga ner lite mer tanke skulle min dikt låta mer såhär

Vi träffades vid en bar, ändå visade sig att du var mer än lite rar, helt enkelt underbar
Du frågade vad jag drack, jag tänkte du var bara ute efter ett "fuck"
Jag trodde du skulle mig lura då jag berättade jag ville lära mig spela gura
Efter min första lektion lärde jag mig inte ett smack, du berättade du ville hellre heta Jack
Jag ska inte säga att jag föll redan där, men en kille med gitarr ja ni vet var det bär
The real date blev av, jag drack inte någon glykol, för nu var det mer än bara skål
Att äta kind kanske inte är min grej, men med dig är allting okej
Jag träffade personer som stod dig nära, de var också himla kära
Lektionerna bytes ut mot snack, det var kanske nu det sa smack
Fifa kan man ju också spela, du berättade om någon som skela, hon hette typ Michaela.  
Jag började skratta, fast än du tyckte jag var en riktig kratta
Du har inte mycket i din frys, men det blir trots det mycket mys
Med dig mår jag bra och du har bra DNA
Jag älskar att vakna vid din sida, du sjöng viva la vida

Godnatt sunshine

 


Nörd

Kom precis på hur nördig jag måste se ut! Vill inte väcka de andra i huset så har hörlurar på mig, med en överfin mic! Varsågoda, skratta om ni vill!


nörd

Ingen sovmorgon här inte

Vaknade vid 7 av att Max började pipa inne på Johannas rum, lyckades somna om och så även hunden 1 timme till. Vaknade igen lite innan 8 av att Max skäller och piper som en liten glytt. Tvingade mig upp och tog honom på en ganska lång promenad, där han gjorde både 1:an oc 2:an. Nu har han somnat om i soffan igen, på rygg och han snarkar som en gris. Själv är man pigg och har ingen tanke på att lägga mig igen. Har nyss dragit fram mina anteckningar och boken förebyggande tandvård. Idag ska det pluggas så att jag kan vara hyfsat ledig från plugg imorgon :)


En kopp chai-te är aldrig fel!


Dream this dream.

Hola amigos, äntligen fredag.

Idag har det varit kort dag i skolan, vilket är ganska lagom :) Vad har jag lärt mig idag? Bland annat att Zendium har en tandkräm som är bra om man har Afte. Afte är typ blåsor i munhålan. Mums!
Fick inte reda på vår tenta idag i heller :( Jag drömde om den i natt, och då fick jag 1 poäng över G. Wiho!

Efter skolan så lyckades jag åka gratis två hållplatser till värnhem :D Där köpte jag nytt busskort. Sedan blev det träning på fitness, och jag lyckades springa 4,5 km utan att ramla, goodie! Därefter körde jag ett eget litet core-pass eller snarare magpass :)

Mötte upp Evelina på buss 142. Väl på bussen fick jag höra äckliga historier om en kille, hans bajs och ett bibliotek. När jag kom hem blev det en lång dusch och en sen lunch bestående av knäckebröd med hallonmarmelad. Därefter har jag powernappat en halvtimme och resten av tiden har jag pluggat. Vad händer ikväll? Jag ska plugga och egentligen vill jag ha godis eller något gott bara för att belöna mig efter allt plugg, men har ingen bil. Får vänta till min kära fader kommer hem!
Helgen blir nog ganska lugn för min del. På torsdag däremot, då är det st Patricks day vilket självfallet måste firas.



Min lillasyster är den bästa lillasystern man kan ha. Förutom när hon tar mina saker utan att fråga, och därför gör jag ibland likadant :D Hon har ett varmt hjärta och vill ingen illa, hon är rolig, hon är bra på att sjunga, hon är bra på att prata, hon är bra på att sminka, hon är en fin person. Kan knappt förstå att min lilla skitunge ska ta studenten i sommar. Vad har tiden tagit vägen? Jag ska i varje fall se till att det blir den lyckligaste dagen i hennes liv (so far, som homer hade sagt).


sol, vind eller nej bara regn.


jag behöver sola, någon som kan skänka bort ett solarie till behövande student? :D

Oj då

Har helt glömt bort min fina blogg :p Det är inte lätt när man har häcken full! Vad har hänt på senaste? Förutom att jag har träffat T mycket så har jag tränat, och pluggat en del. Känns som det kommer bli underbar vår, när den nu kommer. Sitter just nu och håller på med en ppt om bolibompadraken. Ska ha information om munhygien för 5-6 åringar nästa vecka, och då ska vi berätta en saga om just honom. 

På måndag är det parodontit-tenta, och jag har inte stenkoll på sakerna än, men det kommer nog. På onsdag ska vi ha riktiga livslevande (åtminstonde tills jag har behandlat dem) patienter. Ska ta röntgenbilder på dem, som tur är så är det endast bitewingbilder och inga apikala, men iaf! Jag är redan nervös inför det. 

I veckan har jag tränat body balance, vilket var en riktig upplevelse. När man sitter där på mattan och ska böja benen i olika vinklar så förstår man att fotbollsspelare är så oviga. Därför ska jag köra stenhårt på body balance så att jag blir lite mer vig och får lite längre muskler :) Igår var det indoor W och Core, och kan här med konstatera att plankan är så jäkla jobbig! 

Regnet öser ner, och det är allt annat än kul. Nu hade jag velat krypa under täcket och glo på en film, men nej jag måste plugga så att jag kan vara lite ledig i helgen i varje fall :) På med musiken och fatta pennan, here we go. 




It's every little thing you do
That makes me fall in love with you
There isn't a way that I can show you
Ever since I've come to know you
It's every little thing you say
That makes me wanna feel this way
There's not a thing that I can point to
'Cause it's every little thing you do







 

Fredag :)

Jag sitter här i bikini och längtar till sommaren. Har nyss städat en del och nu sitter jag och kollar fina klänningar som jag bara vill ha!! I natt drömde jag att jag vann 100 000! Fattar ni hur glad jag blev, och alla mina bekymmer bara försvann. Pengar är jäkligt bra att ha ibland, eller alltid. Det första jag gjorde när jag vann 100 000 var att jag klickade hem lite kläder och sen köpte jag även en lägenhet. Haha, 100 000 räckte långt i min dröm.
Nu ska jag hoppa in i duschen som jag nyss har gjort ren med en tandborste och sen ska jag dra på mig ngt tråkigt från min garderob. Borde lägga om mitt snygga sår på mitt knä, men har inget att lägga om det med. Igår när jag var i skolan såg jag att det hade läckt igenom redan vid 11 tiden.

Denna klänning vill jag ha på mig i sommar! På Sara Jönssons poolparty kanske, ja för nu har jag bestämt att hon ska ha poolparty eftersom Johannas poolparty inte blir av i år :( Man måste gå på minst 1 poolparty på sommaren!

Oneshoulder Drape Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Visst är den fin och ser riktigt skön ut, en perfekt poolparty-klänning! Synd man inte kan köpa den bara :P


ButterflyOneshoulderDress SEK 349, John Zack - NELLY.COM
Små fjärilar på den, så söt!



Nej nu ska jag göra mig klar och sen träffa Sara i stan :)


Mud mask

Har nyss haft lite mini-spa, ska bara fixa mina naglar också sen är jag redo att sova :)



ser lite sjuk ut, mamma kanske har smittat mig! ah



Passa upp

på Bjeretsvägen i Svedala. Mamma har influensa (kanske till och med svin), och Johanna har kommit hem med världens ögoninflammation. Jag har tagit fritt från skolan på förmiddagen, så ska strax få skjuts till Bjeret. Ska ut med Max och köra till apoteket bland annat. Jag börjar känna att det kliar i mina ögon med, antar att jag blivit smittad av ögoninflammationen. Det är ju inte lite smittosamt!

Måste dock gå på röntgenutbildningen idag klockan 13, känner att jag inte alls har koll på hur man tar en apikalbild i ök. Har knappt koll på hur man får fina bitewingsbilder i heller :( Känns som jag är urkass på det!

Nu ska jag kasta på mig en tjocktröja och sedan bege mig till Svedala :)


Ögoninflammationen kommer smygande...


Noggeråtta

Hej hopp. Har kommit på världens grej, eller kanske många som har tänkt på det innan. Varför finns det inte en glass som heter noggeråtta? Tänk och ta det goda från glassen nogger (alltså nougaten i mitten) och sedan ta det goda från glassen 88:an (dvs utsidan med nötkrokant), tänk vilken god glass det hade blivit. Idag har jag varit duktigt, både tränat på fitness och varit ute på 4 km promenad i skogen, så jag hade lätt varit värd en noggeråtta.


RSS 2.0