Midsommar och stranden

Ett tag sedan jag skrev, och imorgon är det juli månad! Kan ni fatta det? Tiden går så fort.

Midsommar spenderades i Ängelholm, jag hade mycket trevligt =) Mikael och co hade gjort det bra!

Igår var jag och min kära syster på stranden, och inte var som helst utan i Bingsmarken :D Väldigt mysigt hade vi =) Vi körde tre i rad i sanden och hänga gubbe. Jag började med att komma på ett ord, ritar upp alla bokstäver och säger "så... klart du kan gissa". En sekund senare säger Johanna "Bingsmarken". Så tråkigt att gissa rätt direkt :P 


 
En söt lillasyster =)





Johanna sover ;)


KALLT!


Mums!


Palla dra in maaaaven! haha tjugge!



:D


 

På kvällen blev det möllan med Johanna, Eve och Susanne. Mycket trevligt =) Jobbigt att gå upp imorse dock :P

Nu ska jag hoppa in i duschen, blir att lägga sig i tid ikväll =)


Åh

vad jag hatar folk som ringer, som inte vill något mer än att säga hur jäkla bra dem är, eller bara pratar om sig själva hela tiden och inte bryr sig ett skit om den andra... Bara så ni vet! :D


Rockaren?! Nä fy vad tråkig musiken var på festen, ursäkta men det är inte jag :P


Om ett år ska jag vara bra på det jag håller på att lära mig nu :D Det är mitt löfte! ;P

Ciao /trubaduren


Jobbigt

Jaha, då var man ledig imorgon... inget att göra ikväll, men så är det ibland. Jag kom iaf in på utbildningen i höst, känns skönt =)

Får väl bli en tidig kväll idag, Sandra ska jobba imorgon bitti, och Eve likaså... Kanske tar och går en lång runda i Klågerup om en stund... Ingen Max här längre, synd :/




Rock n roll!

Fan vad jag älskar sommaren! Det är Party...

Fick ledigt på söndag, så på lördag blir det lite fest igen... Sedan har vi midsommar helgen efter som ska spenderas i Ängelholm, blir säkert ball! Ska köpa sommarkortet senare i veckan så man kan åka billigt hela sommaren =)

Denna sommaren kommer bli bra, det känner jag på mig!


Långbenar varför finns ni?

Har nyss tagit livet av en långben, skönt när det var över, men själva jakten hatar jag, och då menar jag verkligen hatar. När man först upptäcker att man har en långben på sitt rum, så får jag alltid lite panik, ni vet när den kommer flygande med sina äckliga jävla ben. Det första jag gör är att springa ut från rummet, så den inte kan sätta sig på mig. Därefter kallar jag på pappa, förr funkade det, då kom han upp och dödade långbenen, men nu påstår han att jag är gammal nog att göra det själv?! Måste ju döda den, så sedan brukar jag smyga in, tittar runt för att se var den tog vägen. Därefter ska man hitta något som man kan smälla den med, något som inte är så värdefullt, idag blev det 2008 års kalender (varför har jag sparat på den? var det ett bra år?). Sen kommer det till själva dödandet, och det är nog det värsta, inte för att jag tycker synd om den, vill bara att den ska dö, tycker snarare synd om mig själv som ska utsättas för denna uppgift. För tänk om den precis innan jag slår till den, tänker att "åh nej hon kommer döda mig, bäst jag flyger härifrån". När långbenar flyger, så flyger dem alltid mot en, har ni också märkt det? Precis som någon jäkla attack, och det är det som jag får panik över. Jag brukar dock lyckas med att döda den på första slaget, och om jag väl gör det så kommer det alltid ett skrik. Eller ja, om jag inte lyckas döda den, så kommer det också ett skrik, plus att jag snabbt rusar ut från rummet. Då brukar man höra pappa där nere "Vad skriker du för?". Ni som känner min pappa, vet att hans hörsel inte är den bästa, men han hör när jag skriker.

När man hämtar dammsugaren är man lugn igen, och glad över att ha ett långbensfritt rum =)

Idag lyckades jag döda långbenen, synd att jag dödade den på ryggstödet på min bäddsoffa bara, och att jag om två minuter ska ligga 10 cm från långbenens dödsplats. Micke försökte lura mig, han menade att långbenens ägg skulle komma ut när man dödar den. Gick nästan på det, om man är så äckliga, fula och meningslösa som långbenar är, så förvånar det inte mig det minsta om de vill sprida sig bara för att jävlas!

 

Nej nu måste jag sova, bara jag inte drömmer om långbenar ikväll!!


What up?



haha no life =P

Chillar!



Underbar värme idag! Sitter i solen och myser med Max och Johanna! Han är bäst, efter mig då... Johanna du kan få vara trea :D

sjusovaren

då steg man upp kl 11:30 idag då, klå det!


Favorit i repris imorgon kanske?!


Redan slut :/

Varför går helgen så jäkla fort när man är ledig då?

Igår var vi ute och dansade på etage, mycket roligt! Idag har jag varit seg som fan, gått ut med hunden och duschat är väl de största aktiviteterna idag för min del, och det säger en del...

Jobbar bara imorgon sen är jag ledig i två dagar, vilket känns underbart trots att jag varit ledig hela helgen :P

Max har flyttat tillbaka till mamma, så nu känns det lite tomt här hemma. Ingen att mysa med på kvällarna, det är lite tråkigt!

Nu blir det till att se klart fotbollen, sen ska jag hoppa i säng =)


Tricket: "Vad gör flickorna i småland?"


Ledin

Har lyssnat på mix megapol hela förmiddagen, de spelar massa Tomas Ledin låtar som gör att man tänker på sommaren =)

Fick sovmorgon idag trots att Max är här, skönt! Var ute med honom vid 10 tiden första rundan. Har nyss tagit en äcklig fästing på honom med, det gillade han inte alls.

Ska snart köra till jägersro och köpa en bajja päron till mig och Sara ikväll =) Gott gott!


Mys mys!


Max and me



Söta lilla Max!


Min dag

Har städat, tvättat, bakat, lagat middag, gått i skogen, sett en musikal! Omg, hur många vuxenpoäng är inte detta????

 

 


Onsdag

Max väckte mig 07:45, tänkte att det var lika bra att gå med honom då, så det gjorde jag. När jag kom hem slängde jag mig i sängen igen och sov till klockan 11, skönt =)

Jag ska strax hoppa in i duschen, sen måste jag ta Max på en lång tur innan jobbet, så han klarar sig tills jag kommer hem, lovely!

Ha en underbar dag, det ska jag!


Max

Hämtade Max efter jobb idag, nu ligger han här under mig och snarker, mysigt! Har saknat honom riktigt mycket, han är så söt =) På torsdag när jag är ledig tänkte jag gå en lång runda med honom i skogen, det tycker han verkligen om, och hans kropp behöver det :D Min kropp med för den delen...

Men just nu behöver jag sova, en kväll kvar på jobbet bara :D

 



Godnatt =)


Sommaren

När du kommer ska jag fånga dig ;)


Helg igen

Igår blev det en impulskväll. Jag och Sandra körde till Johanna uppe i Önnestad, vi ville ju se hur hon har bott det senaste året, vi kanske borde ha hälsat på tidigare, men bättre sent än aldrig iaf =) Det blev lite dricka, brännboll och en rundtur på skolan, vi hittade dock aldrig Stigans brevlåda :/ :D hehe!
 När vi skulle lägga oss var jag glad över att jag fick sova på luftmadrassen, hatar att ligga trångt :P Det var dock inte lika roligt när jag vaknade kl 4 av att det inte fanns någon luft kvar, så det var bara till att dra fram pumpen och börja fylla den med luft igen. När vi steg upp klockan 8, var luften ute igen, lovely!

Har även spelat match idag med F94, och vi vann som vanligt med 7-1 =) Det var sjukt jobbigt i värmen, men det gick ju väl iaf =D

Har legat i solen lite nu i eftermiddag, tog nyss på mig lite kläder för jag ska snart ner till Sabic's, hörde att de skulle grilla idag, och det vill man ju inte missa :) Drog på mig denna sköna tunikan från Thailand, Ah miss it! Livet lekte i Thailand det vill jag lova!


Löken


Flygplanet



=)

Har varit och sprungit med Sandra i skogen, det gick hur bra som helst =) Trodde jag hade noll kondis, men tydligen har man ganska bra ändå :P Det blev bara 5 km, man får ju börja lågt så man kan arbeta sig uppåt :D

Nu sitter jag här med en mask i ansiktet, efter en dusch med peeling =)


Krampan, what up?

Torsdag utan M

Vaknade 7:11 om jag ska vara exakt, det var mamma som ringde från jobbet... En halvtimme senare var jag på jobbet, snacka om no life! Dagens planer var mest att springa en runda, och handla shampoo och balsam, tror jag ska hinna med det idag ändå =)

När jag kom hem från jobbet, så slängde jag ut en liten madrass på soldäcket, byte om till bikinin och la mig där i en timme ungefär =) Nice! Håller på att läsa en bok som heter "Nina och sundet" (en bok från farmor), den e ganska dryg nu i början, men kommer snart in i den kanske?!

Nu ska jag lägga mig en stund igen =) Ikväll blir det löpning med Sandra!



It'll all get better in time

And it all ge


Fri som en fågel

Tänk att bilden av en person kan ändras så himla mycket. Från att tycka om ngn, till att vilja såra någon...
Jag känner mig stark iaf, har en del fina vänner som man kan berätta allt för, och ja då menar jag verkligen allt... hehe!

Ikväll har jag tittat på efterlyst, och ingen jevel sa till mig att det var fånigt, riktigt nice!

Det blev en tripp till Ales stenar idag med Evelina och Sandra, trevligt :D

Ska snart kasta mig i soffan/sängen, den är redan bäddad från gårdagens natt, så jävla nice! Det är till och med en dubbelsäng nu, så kan ligga på tvären om jag vill.... gott mos!


Syndat

Jag lovade mig själv att inte shoppa något efter min extremt dåliga lön som jag fick den 27 :/ Och jag har fan ta mig redan syndat! Nu får det bli skärpning...

Men gillar mina nya skor iaf =)






Tack för ikväll E och S =) Hade mycket mycket trevlig!


RSS 2.0