Dagens ämne: Kärlek och mat.

T fick välja ämne, så ikväll ska jag fundera kring kärlek & mat.

Mat är jäkligt gott, men inte alltid (till exempel dagen efter, eller efter en kraftig magsjuka, eller om du är så mätt att du inte kan röra dig, då är inte mat speciellt gott). När man får frågan "Vad är din favoriträtt?" så tänker jag alltid Ja vad är min favoriträtt egentligen? Om man liksom bara får välja en sak bland all mat som finns. Mitt svar blir oftast När jag var liten så var min favoriträtt Pytt i panna, för det har jag skrivit i min "mina vänner bok". Men hur gott är pytt i panna egentligen? Pytt i panna är ju bara rester från andra middagar man har haft. Och varför svarar jag vad som var min favoriträtt  för 12 år sedan då frågan var vilken maträtt jag dyrkar just nu?!?  

Det finns många som har en enorm kärlek till mat, och vissa dagar har jag nog också det. Det händer ibland att jag kommer på mig själv att tänka flerar timmar framåt på vad jag ska äta, och det är ju ganska sjukt egentligen. 

Just nu tänker jag inte på vad jag ska äta, nu tänker jag snarar på vilken tandborste jag ska använda ikväll för jag har ju så jävla många!! Har öppnat ganska många samtidigt, vill ni veta varför? För att jag vill ha alla själv, vem vill använda en begagnad tandborste liksom? Nå jag har varit ganska givmild för både mamma och pappa har fått vars en idag. 

Nå vad är min favoriträtt..................... Mammas kycklinggryta! obsobsobsobs HEMLIGT RECEPT!   


You and me

Idag är jag ledig, wiho. En blank dag framför mig, vad ska jag göra? Borde börja med att stiga upp ur sängen och käka frukost.

Ikväll blir det storhandling och en mysig middag =)


Hachiko



För några kvällar sedan såg jag Hachiko med T. Jag gråter till många filmer det ska jag erkänna, och inte minst till denna film. Tänk så mycket man älskar sin hund, det är ju helt sjukt. Max är över åtta år, tänk vad tiden går fort :(

Sista veckan

Hej hopp! Förutom att min hals och mitt huvud är kass att så mår jag bra. Har tagit det lugnt i helgen, vilket faktiskt har varit ganska skönt. Har en ganska lång vecka framför mig, mycket praktik. Antar att det inte kommer bli så mycket mer än praktik och möjligtvis träning när jag känner mig helt kry igen.

På lördag ska jag jobba som ledsagare hela dagen, vi ska till Ängelholm och gå på museum, ska bli roligt :) Tjänar fina pengar också.

Igår var jag taxichaffis åt mamma då hon var ute på Mattssons. Jag och min fina passade Max inne i stan sålänge mamma var ute och roade sig. Vid 1 tiden ville hon dock hem, så det blev inte någon speciellt sen kväll, vilket var skönt. På dagen var jag och T i västa hamnen och gick, vilket var väldigt mysigt :) Men visst tog det lite på krafterna, tror nog att jag har någon infektion i min kropp.


Hmm vad ska jag mer skriva. En sak som jag har kommit på att jag aldrig mer ska köra ner i ngt garage. Har fobi för parkeringsgarage sedan länge, och gårdagens tur med T i parkeringshuset på baltzargatan (som jag fick bokstavera tusen gånger) gjorde inte saken bättre. När vi körde ner i garaget så trodde vi att vi kunde betala med mynt, men det gick tydligen inte, så jag drog mitt visa kort. Precis när jag hade kört in kom jag på att mitt konto är inte värt mer än 10 spänn för tillfälligt så jag tänkte att det var lika bra att köra ut ur garaget igen och betala med mynt. När vi då kör bort mot bommen för att köra ut så funkar inte kortet och vi kommer ej ut. Tillslut kom vi på att man kunde ringa upp och prata med personal som äger parkeringshuset och det gjorde vi, så tillslut kom vi ut. Det tog dock en halvtimme hela processen och ja så länge klarar jag knappt av att vara i ett parkeringsgarage utan att få utslag.


Vad är en bal på slottet

Imorgon ska min lilla lillasyster på studentbal, kan knappt fatta! Var tog tiden vägen? Det var ju igår min studentbal var eller?

Det ska bli så roligt att se hur fin hon kommer bli. Mamma ska fixa hår och jag ska fixa lite smink och naglarna :) Hon kommer bli kvällens finaste.

Så här såg jag ut på min studentbal :)




Det är inte mig du ser.

hur ska man älska någon, som har älskat någon förut?



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är
Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Vad ska vi göra nu

Tjeena. Allt rullar på typ. Jag jobbar på vardagarna och helgerna sover jag ut. Jag tittar efter lägenhet, det är dax att röra på sig snart. Det är snart sommar, konstigt nog bryr jag mig inte så speciellt :S Vad ska jag göra i sommar liksom? Längta till slutet av augusti då det kanske blir en mini-semester med två mycket bra och fina vänner? Även om jag ser fram emot det så vill jag inte längta, för om jag gör det så kommer sommaren ta slut på en gång.

Jag vill göra ngt annat än bara jobba dag ut och dag in... Fan vad det suger! Helt ärligt, vill ngn göra ngt med mig? Helst åka på en resa :P


lägenhetsvisning

Allt rullar på. Helgen har gått lika fort som vanligt :( Igår var jag på en lägenhetsvisning på lundagatan, jättefint kök, stort rum, liten hall och väldigt liten toalett/badrum. Funderar fortfarande på om man ska ta lägenheten eller inte, toaletten är så himla liten :( Annars gillade jag den verkligen. Tänkte jag skulle räkna ut min inkomst med bidrag och lån för att se om jag klarar av hyran. Om jag tar den och får den så blir det inflyttning 1 juli redan! woho!

Nu ska jag kolla upp bostadsbidrag och så vidare :) Kanske man kan få lite pengar där så att man klarar sig.


Pollenallergi deluxe!


Andra och halva tredje

veckan har redan rusat förbi. Jag har lärt mig så himla mycket och jag tycker verkligen att det är jätteroligt.

Denna veckan har vi (jag och en tandhygienist) varit ute på skolor och fluorlackat en massa barn, och det ska vi fortsätta med imorgon och på torsdag. Det är jätteroligt att träffa massa söta barn och kaxiga sexor :P

Har inte så mkt mer att skriva om. Livet går bra nu. Blev erbjuden jobb idag på folktandvården, men sen kom de ju på att jag har mer än ett halvår kvar att läsa :( Men kanske det finns en möjlighet till anställning i januari nästa år :D Håller tummar och tår för det!

Nu ska jag mysa med min fina pojkvän, vi ska kolla på eurovision :P

RSS 2.0