Loser

Denna killen heter Nicklas, han är en riktig loser...

Cyklaren Nicklas Axelsson närmare bestämt. Ingen vet vem det är, han har aldrig direkt lyckats. En sak som han har gjort är att dopa sig. Han har inte dopat sig en gång heller, utan 3 gånger och är därmed avstängd på livstid. Det roliga är att trots att han har varit dopad så har han aldrig fått någon medalj i någon stor tävling. Hur dålig är han då i vanliga fall?




Got it

Ikväll blir det jobb till 23, och imorgon blir det 7-13:30... Men efter det drar jag till Blekinge för avkoppling! Så skönt det ska bli =) Ingen dator, ingen mobiltelefon (eller jo kanske) :P 
Nu blir det en lång dusch och sedan väntar jobb...

Sjöbo och Svedala

I torsdags var jag, Karl, Sara och Dennis på Sjöbomarknad :D Fyndade en hel del, bland annat ett ljusblått nagellack för 5 kr, en lila klocka för 60 kr, och en bok för 25 kr =)

Igår var det Svedalarocken som gällde, hade skitkul! Men idag har jag ont i min hals som satan! Men tänkte öppna en cider nu, vi ses i dimman!


Host host

Har hostat i natt igen och nu på morgonen, jag blir tokig!

Idag är vädret inte fullt lika hitt, så ska strax dra ut och springa =) Har inte fått tummen ur än bara...
Efter det ska jag plocka undan lite, shit vilken rolig fridag!
Men ikväll befinner jag mig nog på grönfinksgränd 6 med några goda vänner! =)


Vilar mig tillbaka i form

Igår när jag vaknade mådde jag piss, sov hela dagen för att kunna gå till arbetet vid 15 tiden... Klarade hela kvällen, och såg sista kvarten av matchen Holland-Uraguay hos Ola. Därefter stack jag och Eve hem, mådde inte super så visste inte om jag skulle orka gå till jobb dagen efter.
Kunde inte somna igår, sist jag kollade på klockan var den närmre 3 och jag hade sån huvudvärk. Ringde därför och sjuka mig imorse, tur var det, mår dåligt idag... Så tråkigt! Har käkat lite glass, och druckit lite te.

Har legat i soffan och tittat på Oprah, fotbollsfruar i Sydafrika, Alarm 112, Gränsbevakarna Australien, Det okända och nu tittar jag på mannen som talar med hundar =) What a day!

Hoppas Spanien krossar Tyskland ikväll, Xavi och Iniesta come on! Torres det är dags att komma igång med! Villa du kan gott göra några mål du med! =)

Nu skulle man haft en B-friend som kunde hämtat panodil, te, snorpapper och vatten! Max klarar inte riktigt av dem uppgifterna heller :/


Tid över

Hade lite tid över nu på morgonen, så tänkte jag kunde skriva några rader...

Helgen blev bra tillslut =) I fredags var jag hemma och kollade fotboll =) Var sjukt trött eftersom jag hade jobbat på dagen, så det blev en ganska tidig kväll. På lördagen bar det av till stranden, och sen på kvällen blev det möllan. Efter möllan drog jag, Katra och Tom till Ice, där vi beställde några vodka redbull, och killarna sjöng karaoke =) Sedan ville vi dra vidare till Kb, och det gjorde vi =) Hade skitkul hela kvällen, och vi stannade verkligen tills de stängde, de tände till och med lamporna :D 

Igår var jag segare än segast, låg mest i solen och sov =) Nu är det en ny vecka, denna veckan blir jobbig, är bara ledig på fredag! Men det blir en bra lön =) Nu ska jag sticka till jobb, ha en fin dag! 

 

Idag blir det

Stranden för hela slanten... kanske en runda minigolf med, och jag måste vinna :P

Redo för stranden :D


Sneijder

Nu är jag ledig i två dagar, och det ska verkligen bli underbart. När man jobbar mycket, så uppskattar man verkligen när man är ledig. Både igår och idag när jag kom hem från jobb, så var jag tvungen att slänga mig i sängen och sova. Har haft sådan huvudvärk så det knappt är sant. Känns som man fått en släng av digerdöden?!

Vad lär man sig av att jobba i hemtjänsten egentligen?

Onödigt vetande

En kamel dricker 100 liter vatten på en gång, och klarar sig på det i ett halvår.

Den tretåiga sengångaren är det enda däggdjur som har 9 halskotor, de andra har 7.

Hoppas ni inte glömmer detta!


Friidrott

Sitter och tittar på friidrott på tv4sport. Massa minnen som kommer upp, roliga såklart och svettiga :P Tänk att man tränade 5 dagar i veckan. Och det var inte vilka pass som helst... Intervallträning på hög nivå!

Har börjat powerwalka mer och mer, blir nästan varje dag. Har inbillat mig att man förbränner mer när man går än när man springer :D Orka springa i denna värmen!


Vad händer i helgen då?

Jag är ledig, men mina kära vänner jobbar. Jiho, kunde lika bra ha jobbat känns det som...



RSS 2.0