Onsdag

Ikväll ska jag och Evelina växla pengar, det börjar närma sig :P Sedan ska vi till Gildaskolan för lite behandlingar! NICE!


Packa pappas kappsäck

För cirka en vecka sedan öppnade jag min nya resväska, men än så länge har jag inte fyllt den. Har endast lagt i ett par gladiatorskor, och ett par ljusgula shorts. Känns som lite terapi för mig, det här med att packa. Eftersom det är en vecka kvar tills vi åker, så har jag ganska lång tid på mig att packa klart, men känns skönt att lägga i lite då och då, så att jag verkligen fattar att vi ska iväg =)

Tänkte höra med mamma om hon vill stryka två av mina klänningar, eftersom dem är verkligen jättesvåra att stryka :S Resten ska jag bannemej stryka själv =) Övning ger färdighet!

Nu ska jag och pappa gå en rask runda i skogen, beach 10, here I come! hmm...


Beach 10




Give and take!

Att kompromissa borde alla lära sig


Thailand here we come

Idag har vi varit och betalt biljetterna, eller ja, Evelina betalde :D hihi! Kata beach here we come, med världens bästa Evelina of course! :D Tur vi slipper de prostituerade och ladyboysen!
Janne skulle försöka fixa en liten bonus på hemresan, vilket kan behövas då vi säkert inte vill hem :P Fri mat och dricka på flygplatsen i Singapore! Sounds good to me!

Har varit och tagit två sprutor idag med, så nu e vi redo att utforska Thailand på riktigt!



Paradiset kom




Onsdag!

Nyss hemkommen från bokskogen, har kört ett pass i gymmet, härligt! Ska jobba ikväll 15-23 sen ska jag upp imorgon igen och jobba 7-15:30 :/ Men det är goa pengar! Nu ska jag duscha, packa väskan och sedan kanske träffa Evelina en stund =) Ha en bra onsdag!

Teo



Teodor e så söt =)


=)

You fill my heart, you keep me breathing
Cause you’re the storm that I believe in
And if you want me, I'm your country


Torsdag

Max har sovit här i natt =) Inte lika trevligt igår då han kräkte när jag var och duschade, urk! Gick en runda med honom imorse, men nu är det dax att bege sig till skogen med honom =) Ska träffa mamma där, som ska ta med honom hem sen :D Jag ska även ta ett pass i gymmet, röra på fläsket är aldrig fel!
Det blev ingen fika med Sara idag, hon var tvungen att hoppa in på jobb, men förhoppningsvis hittar vi en tid nästa vecka istället :D


Nu ska jag dra iväg! Ha en bra torsdag, det ska jag!


Krampan is my name!

Tisdag

I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream!


Ge mig


VÅR!


Psykos

Ja, helgen har handlat ganska mycket om psykiska sjukdomar :P haha! Har varit i Kalmar med två vänner från universitetet :) Jag och Erika hälsade på Johanna som nu mera pluggar där =)
Vi lagade tacos, drack lite vin, och snackade :D På lördagen gick vi runt i Kalmar och tittade i affärer och shoppade lite. Jag köpte endast en scarf från indiska för typ 63 kr :D Sedan på lördag eftermiddag var det dax att åka hem igen =) En mycket trevlig liten resa, och vi kan nu konstatera att jag och Johanna antagligen platsar på Sankt Lars i Lund :) Kul att vi kan hålla kontakten trots att vi inte ses så ofta, och till sommaren får vi stanna längre i Kalmar :D Och vi får såklart även ta en tripp till Öland då med!

Hur ser den här veckan ut då?
Jag har inte fått några tider från jobb, trots att jag har tjatat som sören!
Jag väntar ett spännande samtal idag kanske? :P Annars får jag ta och ringa själv :D
Det blir lite fotbollsträning och match på söndag
Ska tapetsera gardroben, får se hur det blir :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig =) Pröva min nya scarf tillsammans med min jeansjacka =) Jag vill ha vår!

Kalmar here we come!

Uppe tidigt idag med, men ska inte jobba idag iaf :D För idag ska jag och Erica åka till Kalmar och hälsa på johanna :D Ska bli skitkul! Men klockan 8:30 ska jag till NFU och träffa Syon där, jiha! Därför jag e tidigt uppe =) Har redan hunnit packa, så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar! Ha en bra helg, det ska jag! :D

RSS 2.0