MFF & Telia!

De sista timmarna av gårdagen spenderades på Swedbank Stadion för att se på MFF:s som med sitt lysande spel trots allt inte kunde besegra AIK. Malmö spelade helt klart bäst, det tyckte nog även dom två idioterna som stod framför mig på ståplats. Jag såg direkt att dom var AIK:are trots att dom hade neutrala kläder. Den ena hade Marc Jacobs glasögon, och den andra hade ett sånt fult halsband av typ läder. BLÄ! 


Imorse när jag vaknade och tittade på mobilen stod det "SIM-inaktivt" (tack till N och J som hjälpt mig =). Kom på att från och med idag har jag ju Telia =) Kom även på att mitt nya SIM-kort ligger på grönfinksgränd 6, så får väl sticka in där innan jag börjar jobb kl 13. Nu ska jag bara slöa fram tills jobb! Tre kvällar i rad väntar =(
Ha en bra dag!


Åh vilken helg att se fram emot!

Jag ska jobba fre, lör och söndag kväll, snacka om inget liv! Men behöver ju verkligen pengarna =) Nu är man ju helt ägare till min lilla bil, och hyran till pappa är betald =) Det går inte att klicka bort den kursiva knappen =S Störigt!

Känner mig himla trött idag, precis som om jag inte sovit på 3 dagar. Tänkte därför ta en liten snabb lur nu. Ikväll blir det kanske Malmö FF, får se om vi e på humör! Här kommer en bild från Kroatien, jag vill ha softa dagar vid poolen tillbaka!


Farligt nära att förlora vadet igår, men jag klarade det. Jag ska vara nykter till den 20/8!

Back at work!

Nu är man tillbaka på jobbet, känns dock inte så hemskt som jag trodde =) Imorgon är jag ledig, sovmorgon tänkte jag, men eftersom jag antagligen har fått halsfluss blir det till att sitta i tele mellan 8-9 imorgon för att få tid till vårdcentralen, jippi!  

Sängen kallar nu, jag har huvudvärk. Godnatt!


Ångest!

Har inte orkat blogga på ett tag. Har varít i Porec (Kroatien) i 10 dagar, vi hade tur med vädret det var skönt =) Igår var det poolparty hos Johanna, det var roligt. Sjukt tråkigt inlägg bli detta, orkar inte hitta på något.



Every step I'm taking
Every move I'm make feels lost with no direction
My faith is shaking

Köpenhamn och tisdagsklubben!


Syrran väckte mig vid 9 snåret, "Caroline klockan e snart 9". Efter att ha jobbat hela helgen plus måndagen så var jag ganska trött på tisdagsmorgonen.  Var tvungen att stiga upp eftersom vi skulle sticka till DK vid 10 tiden. Som vanligt kom vi inte iväg förrän närmre 10:30. En timme senare stod vi vid København city. Vi gick längs strøget, in och ut genom affärerna. Jag var på jakt efter en ny bikini, och det hittade jag =) När vi hade kommit en bra bit ner på gågaden, så bestämde vi oss för att leka äkta turister. Vi tog turisttåget tillbaka upp till rådhuspladsen, men eftersom vi ville ha valuta för pengarna åkte vi tillbaka ner längs strøget så att vi kom tillbaka till samma plats igen. Vi avslutade besöket i den danska huvudstaden med middag på Jenses Bøfhus, riktigt gott =) En riktigt mysig dag


Först lite kaffe!


Dax att åka på en liten City tour!



Syster och pappa gillade turen!


Jag chillade mest


Passade på att ta mig en liten lur



Smygfotade en dvärg som stod på händer



Kvällen tillbringades med Sara i hennes systers lägenhet. Vi förfestade med en hel del dricka, och sedan begav vi oss till tisdagsklubben på Breeze, där vi stannade tills dom stängde =) En rolig kväll med min rara Sara! ;)


Kvällens linne


Har märkt att efter några drinkar så försämras kamerans kvalitet =P



Nu ska jag fortsätta att packa, åker ju imorgon natt! :) Lite te och sedan är det bingen som gäller!

Clean shirt, new shoes

Man var ganska seg när klockan ringde imorse 05:45, snoozade ett litet schlaag, men sen var man ju bara tvungen till att gå upp. Dagen gick hyfsat fort och när jag kom hem slängde jag mig i säng direkt, sov i nästan 2 timmar. Vaknade av att mobilen ringde, och var helt säker på att jag hade försovit mig till jobb. Blev ganska lugn då jag insåg att klockan var 17:45 =)


Jobbar bara två dagar till innan vi drar till Istrien Croatia! Lovar att ta en massa bilder från resan =) Två veckor! Hinner bli många tequilas!


Ska snart sova, måste ha lite skönhetssömn! =)


Top coat, top hat
I don't worry coz my wallets fat!



Minisemster!

Har varit iväg på en liten minisemester i två dagar. Blekinge i faktiskt väldigt fint! =)


Mamma, syrran och jag =) Love you!


Syrran, mamma och halva jag =P


Max chillade mest!


Jag och Johanna badade =)


Ekerödsrasten såklart! Jag och liten bebisget :) Så söt!


Ville ta med dig hem ju!



Imorgon ska jag hämta mitt pass, sen ska jag sola och bada (om det blir fint väder) och på kvällen blir det grillning i Dalby =) Godnatt på er!

Jobb, burlöv och milen!

Det var ganska segt att jobba idag i denna värmen, men dagen gick ändå ganska fort. Efter jobb blev det ett besök på UM, och sedan hem och käka. Kvällen spenderades först på Burlöv C, var ute efter en bikini och kom hem med det här

  
Nytt linne för 149 kr och nya shorts för 79,50, från H&M såklart =)


Vid 21:15 tiden stack jag och Sandra till bokskogen för att springa milen, vi klarade det =D

Nu ska jag sova, jag är ledig imorgon :)

RSS 2.0