Ensam kvar

sitter jag här i skolan.. Alla har redan dragit, men inte jag, får jag ska strax bege mitt till fitness24seven och bränna lite kalorier.

Gårdagens kväll spenderades på bofinksgränd.. Satt och tittade på när BARCA utklassad Realen, så jävla härligt!!! Pinsamt av real att Barcelona var så överlägsna, barca lekte med real. C Ronaldos självförtroende fick sig en törn, vilket bara är att stort "like". Ramos utvisad i 90 minuten, lönt? Messi fick kort för filmning, vilket var helt jäkla fel, snarare Carvalho som skulle ut efter den amrbågen han delade ut till Messi!

Men vet ni vad? Jag ska dit igen... Jag måste dit igen, till CAMP NOU och se världens bästa fotbollslag, för Barca är världens bästa fotbollslag, så det så!

El clasico

Hallå ja!
Jag sitter här och pluggar och dricker glögg, gottigt! Har varit en lång dag i skolan, hann med att redovisa vårt arbete om HIV idag, det gick faktiskt riktigt bra :)

Lite senare ikväll blir det fotboll, el clasico, och det får inte missas! Hoppas självklart på att Barcelona vinner över Realen, men det blir tufft. Hoppas åtminstonde på en bra match.

Imorgon är det tisdag, då blir det en halv dag i skolan. Efter skolan blir det träning, fitness24seven! Har redan packat väskan och allting, inte lite taggad, utan mycket! Hatar när man inte kan träna ute. När man inte kan kasta sig i bilen och köra till torup och springa av sig... Fotbollsträningen som vi har just nu är endast en gång i veckan, vilket är alldeles för lite. Tänkte därför sticka ner i hallen på onsdag och lira med 94:orna =) Då blir det iaf minst tre träningar denna veckan.
Imorgon kväll blir det nog Trellehulla för min del.

Nu ska jag lyssna lite på Oskar Linnros och läsa vidare om dentala material, wiho!

Och förresten! Idag fyller JCD 22 år, stort grattis till henne... Snart är det min tur! :)


BALL

Har denna på huvudet, tack Micke!


My god

Dem två alvedonen jag fick av Eve har hjälpt, så nu klarar jag nog av att plugga en stund ikväll.

Jag tycker om dig och tänker på dig mest hela tiden... Bara så du vet!

En trevlig kväll

Kvällen spenderade på hybyvägen. Stack ner till "Dishs" största konkurrent och handlade onyttig mat med Johanna, sedan stack vi hem till Evelina. Vi tittade först lite fotboll, men efter en hel del tjat från Eves sida, så blev det sällskapsspel. Sjuuuuktball! Ja det var faktiskt roligt :) Evelina tände brasan och Johanna höll den vid liv, jag mest bara satt (låg) där. Efter en hel del skratt, dock inte lika mycket skratt som Eva har fått uppleva idag, så bar det hemåt.


Och kom ihåg, Mona Sahlins första misstag var BARBIEKLUBBEN! 

Och du, Jen I MISS U! ;)

Barley breathing





His best days will be some of my worst
He finally met a girl that's gonna put him first
While I'm wide awake he's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven


B loser

Halloj! Nyss hemkommen från en timmes promenad med Johanna i det fina vädret. Mycket att snacka om :) Nu sitter jag och glor på biggest loser. Provet idag gick nog hyfsat bra, eftersom det är ett G prov, så pluggade jag inte så mycket till det :P

Nu blir det chillande resten av kvällen. Imorgon ska jag träffa "Freddie", hihi!

Paragrafryttare

Trevlig kväll igår med sjukt god mat och trevligt sällskap. Det gjorde du bra Johanna!


Igår när jag la mig hade fet ångest över måndagens prov, och ja det har jag fortfarande. I natt drömde jag om provet och att jag inte kunde ett skit, jag hade inte pluggat alls till det. Imorse när jag vaknade och insåg att det var en dröm, och att det var söndagsmorgon och inte måndag, så blev jag lättad. Två glas äpplejuice och en tomat (min bakis mat) sedan var det bara att öppna lagboken. Vi ska ha prov på 6 lagar imorgon, och jag blandar ihop allt :/ Detta känns inte alls bra...

Tänkte ta en liten paus och hoppa in i duschen och dra på mig kläder. Sedan är det väl bara att sätta sig vid skrivbordet igen. Max kom nyss hit, så ska ta en tur till skogen lite senare och rasta honom riktigt. Max bästa kompis har fått somna in, han blev bara 8,5 år :/ Max blir 8 i mars, så han är ingen unghund längre. Upptäckte för en tid sedan att han har fått gråa hår under hakan och ner på halsen. Vår lilla Max, tänk så mycket man älskar sin hund, det är ganska sjukt egentligen.

Nåja, ha en bra dag! I will.








Luna Lovegood


Vi är inga barn längre

Ibland är livet så enkelt. Ibland känns det bara som allt går emot en, och ibland känns det som att allt går ens väg. Ibland vill man bara gråta för att man är olycklig, och ibland vill man bara sjunga för att man är lycklig. Idag sjunger vi tycker jag.




Lolliga L

Snackade med Nate igår på facebookchatten, de hade hot där nere nu, ganska fuskigt! Jag vill fan åka dit, nu! Idag har jag varit i stan med Sara, fixat lite grejor till på lördag. Satt i 45 minuter och gjorde ett halsband, ah, sjukt jobbigt, nästan så man får rädisor i öronen ;)

Sedan har jag försökt göra en slipsknut på min nya slips från myrorna, 15 kr! :D Klarade dock inte det.
Nu ska jag köra iväg och hämta mitt trollspö. Let the magic be with u.


Martes

Hola amigos!
Hoy es el martes, techno martes.

I alla fall på sandvik, där har man mysmåndagar, technotisdagar, trubadurtorsdagar =)
Hur vet jag detta, jo någon har skvallrat :)

Träffade Kozma idag på bussen påväg hem från skolan, hon är härlig! Snackade mest fotboll, ja och lite plugg, hon läser på swedbank stadion den lilla skiten :) Lägg namnet på minnet för hon är duktig, kanske hon står på fotbollsgalan om några år?
Ja för det var ju fotbollsgala igår och mycket kretsade kring Sveriges bästa klubb =)

Imorgon ska jag klippa mig, har bokat tid på Bjeretsvägen vid 17 tiden kanske? Ska bara ta topparna tror jag, eller så kanske klippa upp det. Men nej jag tror inte det, för då blir håret ännu mer lockigt!
Nu ska jag titta runt lite på Luna Lovegood, ska ju se ut som henne på lördag.
Här har ni en bild!













Love can sometimes be magic, but magic can sometimes just be an illusion

One word

for u my "friend"! Bläääääääääääää

Måndagsbarn

Helgen har varit bra, fast den gick för fort =( Men hey, vem har hemstudier på torsdag och fredag? Jo det är jag =)
Idag har jag varit i skolan till 14:15, tänkte jag skulle hinna med bussen som går 14:18 och jag sprang som en dåre, men tror ni jag hinner? Nej så klart inte, precis när jag kommer fram kör bussen förbi mig och det blir sådär pinsamt ni vet, man liksom glömmer bort att andra människor tittar också kommer man där lite halvflåsande (eller ja ganska mkt flåsande). Ringde morsan istället, som skulle köra in till mormor och morfar en sväng. Tänkte att det lät ju ganska trevligt, så jag började gå mot Klågerup. Hann gå ganska långt innan morsan och syrran hämtade upp mig. Sedan körde vi mot mormor och morfar, där vi fikade och snackade, trevligt =) Var ett tag sedan man såg dem, man får lite ångest över att man inte åker dit typ en gång i veckan och hälsar på, men man har ju inte tid :S eller så man skapar sig inte tid till det kanske? Dumt!

Nu tänkte jag dra på mig löparskorna och ta några kilometer. Fotbollsgalan börjar kl 20, och den får man ju bara inte missa! Maaalmöööö säger jag bara.




Diggar

 

Sitter och lyssnar på Di leva, men fan vad han gör denna bra alltså! Har målat mina naglar röda, ska strax käka och sedan göra mig klar för kvällen. Party all night long :)

För jag fast i det här min egen kärleksaffär :)


Helgen är här

Sitter och tittar på the hills, snygga killar=mums! Man skulle ju vilja vara en av dem tjejerna i serien, men jaja kom ner på jorden Caroline, du bor i KLÅGERUP! :/

Hade tenta igår, och jag tror det gick bra =) Känder så iaf, och kändes som jag hade pluggat lite för mycket :/ Men ja hellre det eller hur?! Nu är det helg, och som jag har längtat! Ska träffa F idag och imorgon ska jag och Sara och ja några till hoppas jag dra ut. Det blir mycket dricka och mycket dansande I hope! Har redan inhandlat drickan, och har redan valt kläder och skor till imorgon, hehe snacka om taggad!!

Mikrofonkåt hoppas jag dem spelar imorgon, party!

Hot hot


Dagen före

the big test! Kom hem för en lite mer än en halvtimme sedan, har redan hunnit laga middag och käka, halvfabrikat oh yes! Mamma scan och pulvermos! Hinner inget annat, då jag ska köra sista pluggracet ikväll. Imorgon klockan 9 börjar tentan! Huh... Vill bara få det över, så att det kan bli helg! Är ledig hela helgen =) Wiho! På fredag kommer F hem, så jag tror vi skall träffas då. På lördag blir det utgång, förhoppningsvis om inte Sara har bangat? Någon som är sugen på att joina, så säg till :D Längesedan man var ute och dansade ju :/

Nu har jag kastat in en mugg med vatten i mikron, ja för man kan göra Te-vatten i mikron! Vanilj eller jordgubb? Svårt att välja! Får bli vanilj =)


Hiv typ 2 kommer från denna apan! Det är ett jävla sätt! 


Skolan e tuff

http://fuldans.se/?v=aeguulwyim

Klicka på länken, så vet du vad jag och Amelie har sysslat med i skolan idag =) hihi!

Har köpt nya skor idag, stövlar =) Snygga som sören... Nu ska jag återvända till böckerna, ha en bra dag, det skall jag!


Fitore kallar mig för plugghäst :/ Isf en plugghäst som är helt off på anatomi! pust

Det börjar närma sig

Tentan är på torsdag, så nu sitter jag här tillsammans med böckerna och en kanna kaffe! Det lär behövas då jag måste plugga hela kvällen tills mina ögon går ihop.


En chokladmask i nyllet och en mästarkopp i handen :)

Gunnel är hemma igen

Sist var det 2004, och då stormade vi planen på Malmö stadion. Jag var 16 år gammal om jag räknar rätt =) Nu 2010 har dem gjort det igen, Malmö har tagit hem guldet! Fick dock inte tag i några biljetter till matchen igår, men va fan jag såg iaf matchen på olearys under swedbank stadion. Så jävla bra stämning, och så mkt öl jag drack!
Fick en guldhatt av en snubbe jag träffade när jag var på väg till toaletten. Denna guldhatt försökte sen alla sno från mig, så därför är jag extra stolt att visa upp den idag :D Jag lyckades komma hem med den igår, wiho...


Ein sleten tjej i guldhatt

Ganska segt att gå upp idag dock, hade helst legat kvar i sängen hela dagen :P

Nu blir det tacos i Bjeret, och sedan är det skolböckerna som gäller. Fick tillbaka första tentan idag, och den gick hur bra som helst (högsta betyg, woho), så därför känner man sig lite mer taggad till att göra ett bra resultat på torsdag. Synd att denna tentan säkert kommer vara tusen gånger svårare bara.




Här sitter jag

och försöker plugga på tentan som kommer nästa vecka, medens syrran spelar partymusik :( Hon håller på att göra vid sig för att gå på fest och jag sitter här i ett par joggingbyxor och ett linne från typ gina tricot. Hur jävla ball är det? Blä, jag är också sugen på att festa, speciellt med Rihanna - only girl på högsta volym där uppe. Ska ju upp och jobba klockan 7 imorgon, så inte speciellt lyckat att dra in till stan i heller, och ja just det jag ska ju plugga, men hur lätt är det en lördagskväll? Det borde vara förbjudet. 

Ska plugga en timme till, sedan ska jag ha lite mini-spa här hemma kom jag nyss på. Köpte tre ansiktsmasker på kicks för en vecka sedan, det var något erbjudande 3 för priset av 2 typ :) Det blir nog jordgubbsmasken idag, så man kan drömma tillbaka till sommaren, eller till nästa sommar kanske. Peeling från topp till tå ska det också bli, sedan ska jag fixa mina naglar, fila och måla dem. Där efter blir det till att smörja in hela kroppen med en lotion. Jag måste klippa mig med, men ja det kan jag inte göra ikväll.

Imorgon smäller det, hoppas nu bara det går hela vägen, så att det guldet kommer hem till Malmö igen!  

 

Fredag med Max

Jahapp, denna dagen har bara rusat iväg, var fan tog den vägen egentligen? Vaknade iofs inte förrän 10:20. Upp illa kvickt för att bege mig till Staffanstorp för att sola, då jag börjar likna ett lakan. Hem, käka frulle och sedan satte jag igång med anatomin. Börjar dock tröttna på att plugga på det skitet alltså, men ja jag kan ju knappast allt :/
Vid 17 tiden stack jag och Johanna till pappas jobb och hälsade på, ville se hur han hade det =) Därefter fick jag ett samtal av lilla mamma att hon behövde hjälp med Max, så stack direkt till Svedala och hämtade honom. Har nyss kommit hem från en runda med honom, han träffade Bamse. Bamse är bög, det är inte Max. Max gillar inte när Bamse hoppar upp på honom och börjar jucka, och det kan jag förstå! ;P

 
Sjukt kallt ute ikväll! Visst är Max söt?

Nu ska jag göra mig klar för bingen, klockan ringer 05:30 imorgon, jobb hela helgen, I'm lovin' it!

Vänta! Tänkte bara lägga upp en bild på min pojkvän. Varsågod

 


"En kaka sa jag, fetknopp"

Sitter och pluggar, och har gjort det sedan klockan 11. Börjar lära mig alla muskler utantill nu, var det utgår ifrån och var dem fäster, samt var de har för funktion. Lagade nyss lite kaffe, men har ingen mjölk hemma, så fick ösa i lite socker så att det gick att dricka. Tänkte jag skulle ta en dammsugare med, och det visste nog pappa att jag skulle göra :D Hehe!



Under dammsugaren så låg där en liten lapp som pappa hade skrivit =) Detta gjorde att jag orkade plugga lite till. Det är sådana saker som gör vardagen lite roligare :)

Ikväll är det ledsagning som gäller, och ja denna gången ska jag faktiskt bada, wiho!

She made it

Nu vet man vem man ska ringa efter när man varit ute, mamma you owe me big time! =) Grymt att hon klarade det på 14 lektioner, äldst på körskolan, men hon klarade det först också! Skoj!

Jag sket i och plugga ikväll, stack ner till hallen och lirade boll istället, så mycket roligare! Nu tittar jag på Milan-Real med Chrille och Peppe!

Köpte en trisslott igår, men inte fan vann jag något. Det var ju mer än ett helt år sedan jag vann sist :/ Hade behövt lite pengar nu, även om bidraget har trillat in på konton nu i veckan.








Klockan är 4 på natten i Thailand nu. Och jag saknar dig

Sitter som på nålar

och väntar på att mamma ska ringa, hennes uppkörning började för 35 minuter sedan och gud vad jag är nervös! Sitter bara och väntar på att hon ska ringa, och dricker lite 7up. Har berättat för några vårdtagare på jobb och vet att det är många av dem som sitter och håller tummarna med =) De sa att de skulle göra det iaf.

Jobbade till 13:30 idag, sedan stack jag in på coop för att handla lite mat, snabbt tänkte jag. Och snabbt gick det då fan heller! Hon i kassan är ju fan helt tappad. 71-34 vad är det, står hon och frågar rakt ut. Så jävla svårt är det fan inte att räkna ut det. Synd att hon var blond, inte konstigt att vi får stämpeln "dumma i huvudet", när det går runt sådana människor på vår planet. Nej fan jag e inte pissed idag inte. Det är ju underbart väder och allt!!

Nu har jag iaf lagat mat, pannbiff med stekt lök och svamp, potatis och brunsås. Nöjd med allt utom såsen, då jag råkade tappa vitpepparburken i den (smakade det som iaf). Vad händer ikväll då, det är bonde söker fru och jag måste plugga. Samtidigt så har 94:orna inomhusträning som jag är sugen att gå på. Men nej fan jag måste verkliegn plugga, har fedeångest över att jag inte pluggade igår och att jag har jobbat idag med. Ahh.. Jaja nu är jag iaf nästan helt ledig imorgon, och är absolut helt ledig på fredag, så då är det anatomi som gäller. Om en vecka kommer jag vara sjukt nervös det vet jag.

Vet ni vad, jag är ledig den 26/12, så går gärna ut på juldagen i år ;)

Nu ska jag plocka undan disken och sedan vänta tills lilla mamma ringer =)


Forza Malmö

Sändningen har börjat. Brossan, syrran och jag sitter bänkade framför Tv:n. Viktig match väntar... Pappa kommer snart hem från jobbet, undra om han också är lite nervös?

Roligt att ha nästan hela familjen samlad. Lilla mamma jobbar ikväll, men vet ni vad hon gjorde i förmiddags? Hon klarade teoriprovet, så snart har hon kortet i handen. Hon är grym, nästan som jag ;)

Hoppa om du älskar malmö hej hej!! =)


Bjussar på en liten bild från skogen! Vitare än vitast :D


Vet en som är så feg så han inte kan ta sig ur en relation på egen hand. Finns många fula knep man kan köra, men inte är det speciellt snällt. Hur lågt kan man gå?  


RSS 2.0