7

obs! Glömde berätta att världens bästa T kanske har fixat extrajobb i Köpenhamn på 7 for all mankind. Hoppas kunna jobba helger där i höst :)

Jobbet har börjat och så även sommaren

Första jobbdagen idag :) Lite skönt att ha ngt att göra om dagarna, men samtidigt är det så fint väder så jag hade hellre legat på stranden hela dagen, men där tjänar man inga pengar!

Vad har hänt på senaste?! Det har varit midsommar, som spenderades med hjärtat och hans vänner i Rögla, muy bien! God mat och trevliga människor.

Letar fortfarande efter lägenhet, hoppas på att få napp snart, men ja det är ju inte säkert. Eftersom min bil inte är klar än så sover jag hos mamma nu när jag jobbar, så ska strax bege mig mot Bjeret.

Nu måste jag hoppa in i duschen och skölja bort all olja och svett! :P

FN

Nästa vecka ska jag till Polen! BALLL!!! ;) Sedan hoppas jag på en flytt nu i sommar eller till hösten :) Känns som att det är dax för det! Nu ska jag fortsätta spela fruit-ninja! Det är ju så kul!

Adele

Adele! Like her a lot. Många fina låtar, här är en. Tjejen är lika gammal som jag :)

 





Vad händer annars? Jag har shoppat ganska mkt på senaste tiden så nu får det vara nog. Ska städa min garderob idag tror jag :) Det är kasst väder så why not!

Först ska jag dock träna yoga med Evelina.


Godmorgon världen

Vaknade med pollenallergi i ögon och näsa, så jäkla mysigt! Vad händer idag? Jag ska fortsätta kolla om pengarna har rullat in på kontot, men antar att de inte har gjort det :( Ska hänga med och handla till studenten idag iaf. Evelina stack till turkiet imorse, så jävla avis är jag! Jag vill med iväg, men ingen som vill åka?!!! Jag vill åka nu innan midsommar juuuu... Jag behöver det innan jag blir galen här hemma.


Vad händer annars en onsdag som denna? hmm... jag ska ut och motionera senare iaf, annars inte så mycket mer, ganska tråkigt!

Här är min nya klänning iaf :) Ska ha den på fredag!


En fin helg

Det har varit långledigt och fint väder. Vad har hänt på senaste då. I lördags spelade jag match igen, gjorde en liten come back med Klågge, gick inte speciellt bra för oss dock :(

Kvällen tillbringades i Limhamn hos Tommys kompisar, muy bien! Vi käkade grillat och jag drack rosé :) På söndagen var vädret fint så jag och Tommy stack till västra hamnen och solade och badade :) Mysigt! Verkligen svinkallt i vattnet, men det gick att bada iaf, man tappade andan nästan bara.

Kom hem från Tommy imorse och idag har jag typ inte gjort ett skit :( Det är svettigt och klibbigt så jag orkar inte städa eller något liknande. De flesta jobbar känns det som, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Imorgon börjar förberedelserna för Johannas student :) Tänk att min lilla lillasyster tar studenten på fredag, det ska bli så roligt! :)

Jag hoppas skattepengarna kommer snart, jag är i stort behov av dom!!

V M


I heard that you're settled down

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead, yeah

great

Hittade en blogg som jag inte kan sluta läsa fast än jag inte vill läsa den egentligen. hmm varför läser jag den

If I fall, will you pick me up?

Nu är det sommarlov, jiho! Var och hämtade mina betyg från praktiken och ja det gick hur bra som helst :) Har bara en termin kvar sedan ska jag ut i arbetslivet för ett tag i varje fall. Får se om jag väljer att läsa vidare senare i mitt liv, jag är en sådan person som verkligen vill utvecklas och jag har ett stort intresse av människokroppen. Jag hade velat ha en personlig lärare som föreläste för mig 1 timme om dagen om kroppen och dess alla funktioner och så vidare. Tänk så mycket man hade lärt sig.

Igår var det skolavslutning och det blev parkhäng med hela klassen, jättemysigt :) Därefter stack jag, Ebba, Gisela, Sandra och Lina till lilla där vi drack öl. Efter en öl kom vi på att det blir billigare att sitta i parken och kanske till och med lite mysigare så vi handlade med oss lite mat och dricka och slog oss ner i slottsparken. Vi pratade en del tjejsnack, komplex och vad man var mest nöjd med på sin kropp. Jag tyckte det var skönt att höra att det inte bara jag som har massa komplex för olika saker. Eller en massa kanske är att ta i, men visst finns det en och annan sak som man hade velat göra vid lite.

Tiden rusade iväg och vid 21 tiden skiljdes vi åt. Jag mötte då upp Johanna och stack till lilla torg igen för att sedan dra vidare till debaser med Tommy och hans arbetskamrater.

I tisdags blev det en heldag med samma tjejgäng i västra hamnen, mycket trevligt! :) Brände mig en del i ansiktet men det har lagt sig lite iaf :D

Har nyss varit ute en runda med världens sötaste Max och världens bästa mamma :)

Nu orkar jag inte skriva mer så här kommer lite bilder istället :)









Sådär! Nu ska jag chilla resten av kvällen!


RSS 2.0