Så Najs!!!!

Förlorade första budgivningen :( blev sjukt arg och besviken! Men vet ni vad??? Fick en ännu finare lägenhet!! Eller fick och fick. Köper! Det är min! Bara min! Renoverad överallt! Mosaik i köket! Ja den är fin helt enkelt. Imorgon skriver jag kontraktet! Allt blir bara bättre och bättre! Nytt jobb snart med! Tagga! Fast kommer sakna mina kollegor i Staffanstorp ju!

Ha en sjukt bra sommar! Det ska fan ta mig jag ha! Nu ska jag äta upp den ukrainska borschen! Sjuuukt god! Fan allt är så jävla bra.. Haha! Ingenting är negativt! Nejdå!!


Examensfest!

Ikväll smäller det! Fira Susanne som nu är färdig jurist! Coolt!

Ligger i sängen och funderar på om jag ska stiga upp redan eller om jag ska vänta, ibland är det jobbigt att ta beslut.

Ska iväg till skogen och springa en runda idag, det är ett måste!! 7an eller milen?! Åh ännu ett beslut! Tur att jag redan vet vad jag ska ha på mig ikväll! Mina nya skor är så sjukt höga! Men det är fint!

Hörez vänner!


Så kan det gå om inte haspen är på

Spånhuvud, djurigt.

Never mind I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


Budgivning pågår

Nytt jobb 1 aug och ev lägenhet snart!! Imorgon ska jag kolla på möbler. Håller på att buda mot en annan! Jag ska vinna.. Det är inte tradera direkt men lägenheten är så fin. Imorgon avslutas det. På lördag ska vi fira fina Sussie som är färdig jurist! :-) var i Kalmar i fredags! Så mysigt! Arbetsterapeutbrudarna är underbara!


Beconfident

Har köpt tandblekning från beconfident. Så bra! Gå in och köpt vet jag!

här www.beconfident.se 


RSS 2.0