kungen blir hur gammal?

jaha då var valborg slut! Efter att ha stressat en hel dag på jobb, så spenderades aftonen på grönfinksgr. En del dricka blev det men inte speciellt mycket för min del. Ska snart sova, börjar 7 imorgon :(
Niclas körde mig hem, sjukt skönt eftersom mina fötter hade dött annars =P När jag kom hem tittade jag på sex and the city på TV, ett avsnitt som jag nog inte hade sett... intressant... nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sova i bäddsoffan i natt, den är bred som in i, och jag behöver inte ta hänsyn till någon så jäkla skönt! Är ledig i helgen så då blir det fest på riktigt?! Godnatt och kom ihåg köp intr 7,0 cider, det är äckligt!


Ge mig din morgon

Max väckte mig 08:10 genom att nafsa mig i mitt högra öra, sjukt äckligt och jag vaknade direkt. Orkade inte höra honom pipa, så tänkte det är lika bra att stiga upp och gå ut med hundskrället! Efter en halvtimmes promenad var jag vrålhungrig, bara jag som alltid är hungrig på morgonen? Det blev i alla fall filmjölk med kanel och en halv smörgås (Fan ta GI-metoden). Senare ska jag hämta mamma, vi ska till skogen, jag ska springa och mamma och Max ska gå.
Känner mig ganska slö idag, tror det är min pollenallergi som härjar, hoppas inte det är svininfluensan bara?!
Igår läste jag ut Luftslottet som sprängdes, känns tråkigt faktiskt... Men nu är det Marley and me som gäller!
Kom nyss på att jag är ledig imorgon med, och det känns underbart!
 

Värme!

Idag spelade vi fotboll, vi vann med 8-0 =) Tredje raka segern, mycket härligt. Nog om sport...

Dagen började med att jag och syrran stack till jägerso, köpte lite nytt smink och en ny BH utan band, har blivit av med min gamla :(

Efter matchen stack jag, syrran och Maxen till skogen, vi gick bara tvåan, ingen av oss orkade mer. Imorgon jobbar jag kväll, så missar träningen, men tänkte ta en runda i skogen på dagen, hoppas det är lika fint väder imorgon som det har varit idag. Veckan är ganska lugn för min del, jobbar 3 dagar bara :) Det tråkiga är att jag jobbar den 1 maj (Saras födelsedag), vilket innebär att jag inte kan göra ett piss på valborg :(

Nu ska jag göra lite te, sen ska jag läsa ut min bok, så att mamma kan låna den =) Men först lite bilder från skogen!

Vår fina hund :)

 
Maxen and me!



Underbart!


Min första bil!

Känns gytt att äga något som är mer värt än en klänning från Gina tricot eller ett par skor från skopunkten...

Här är min fina bil för er som inte hunnit se den =)


Taxi ikväll, första körning kl 20! =P

:(



Nån jävel har biiided Willy :(

Komplicerat!

Livet är komplicerat, speciellt när man inte vet vad man vill... Känns som jag inte vet ett piss vad jag vill, vad ska jag bli är bara en av frågorna? Need help I think!



Helgen har gått så himla fort som alltid, i fredags var jag hemma hos Sara där vi käkade och förfestade, sedan stack vi hem till Olle och drack lite där. Tillslut hamnade vi på breeze, och hade supertrevligt!
Igår tog jag det lugnt hemma hos Sabic´s och idag har jag spelat match. Nu känner jag mig som en 90 åring, kan vara bra eftersom jag lär träffa många imorgon igen, ska jobba från 7-15:30 och sen posten på kvällen :( Ångest som sören!
Måste snart lägga mig, får se om man kan somna i natt då många tankar går genom huvudet på mig... Känner mig lite febrig ikväll, är ganska förkyld med :( Ska inte klaga, jag lever iaf!

Maxen!


Max - Den fina hunden


Max - Den busiga hunden


Max - Den otränade hunden


Max - Den glada hunden

Tutte, Maxi, Maxen, Max, Matz, Paxen. Söt hund har många namn!

Slap the nerd!

Har haft ganska fullt upp den senaste tiden (skryter inte), har inte haft lust att sitta vid datorn direkt. Men nu gör jag det och eftersom man har fått klagomål på att inte vara så flitig med bloggandet så lovar jag att jag ska skärpa mig :)
Ljög nyss, har faktiskt suttit lite vid datorn och spelat "slap the nerd", ett datorspel som går ut på att man ska slå alla som har glasögon, och dom som har feta bågar ska man slå två gånger för dom är extra nördiga, konstigt att mobbning är vardagsmat för många i skolan?

Har någon sett Jackpot på TV4sport? Ett urkasst program! Fast idag skrattade jag till och med till det. Det är ett sånt här program då man ska gissa rätt ord, och idag skulle det vara ett ord som slutade på "land". Thailand, grönsaksland, sagoland, hur många bra gissningar som helst kom in. Sedan ringde det en utländsk dam gissningsvis i 55 års åldern och man hörde absolut inte vad hon sa. Programledaren bad henne att bokstavera ordet och tillslut fick hon fram ett "K", ett "E", men sen ångrade hon sig, det skulle vara ett "O" istället såklart. Efter "KO" kom "NG", hennes gissning var alltså KONG, som i KONGLAND, vad fan är det? Rätt var det iaf fall inte, men visst hade det varit roligt om det hade varit rätt och hon hade vunnit 40 tusen, ett jäkligt otippat svar! 

Nu ska jag läsa klart min bok, kan inte släppa den. Slå mig inte, jag har inga goggles!  

 


Premiär

Idag har vi premiär! Matchen börjar klockan 13 på nya IP, kom och titta!

Nog med reklam. Jobbade igår kväll och var ganska trött när jag kom hem, somnade runt 00.00 och vaknade redan 07:30, hur pigg som helst. Kunde inte somna om, så valde att gå upp istället och nu sitter jag här. Varför sover man så kasst? Jobbar tisdag och onsdag så då ska jag upp tidigt, varför kan jag inte sova lite längre idag?

Ska antagligen vara utanför jägersro när dom öppnar idag klockan 11, inte för att gå på systemet som många av er kanske tror, utan för att snabbt hitta ett par fotbollsskor som inte skaver. Hmm är tveksam till att det går... Ska även köpa en fin blomma som jag ska lägga utanför ert hus.


Bilder!

Bara jag som älskar att gå på toa innan bion?


Med den här fin fina bakelse designad Johanna och mamma, säger vi
hejdå till påsken! Äntligen!


Livet

Var ganska ofokuserad på jobb idag, gick och tänkte på dig hela tiden. Det går inte att förstå det som har hänt, även om man inte kände dom speciellt väl, så ältar man det hela tiden.
FAN alltså!

Är duktigt trött nu, måste sova.. Vaknade klockan 6 idag och har sovit kasst hela natten, förstod att jag skulle bli berörd av det som har hänt, men inte så här pass mycket...
Vi lever alla på en skör tråd

108

Hur kan det hända? Det är inte rättvist, världen är inte rättvis.


Jobba kväll är tråkigt!

Jag är oftast morgonpigg, som idag, då jag vaknade 8:30 av mig själv fast jag inte somnade förrän 1. Därför gillar jag inte att jobba kväll, vill ha kvällen ledig så man kan hitta på något. Idag har vi träning, men jag ska såklart jobba, på posten också utav alla ställen =P Men behöver verkligen pengarna i dessa tider...

Idag har jag varit i stan med Sandra och Sara, vi tittade lite i affärer, gick fram och tillbaka längs gågatan och tillslut satte vi oss ner på stortorget och käkade årets första mjukglass (för min del iaf), mycket god!

Caroline Anna Christina Persson, fan vad kollt!



Malmö FF

När jag var typ 13 år följde jag MFF:s hemmamatcher och även några av bortamatcherna. Jag gick ofta med Fanny och ibland även med Sandra. Jag hade nog inte råd med en matchtröja, så jag hade en falsk ljusblå Ralph Lauren tröja från Thailand inköpt av min morbror. Jag hade även ett extremt fult skärp med storbritanniens färger, och ett par ljusa jeans (dom var helt okej jämfört med det andra). Anledningen till varför jag minns vad jag hade på mig var för att innan matchen så var jag och Fanny på triangeln, när vi sen begav oss till stadion mötte vi en fotograf som ville ta en bild på oss, han kom från kvällsposten. Jag och Fanny var inte sena med att ställa upp =P Dagen efter var vi med i kvällan, dock inte på förstasidan men vi var iaf med. Under bilden stod det typ "Caroline Persson och Fanny Malmqvist är laddade inför derbyt". Vilken tabbe! Hon heter ju faktiskt Malmberg. Önskar jag var 13 ibland, då hade man fan inga bekymmer, nu har man bara bekymmer känns det som.

Idag har vi spelat match, vi vann med 4-1 :) Jag var hyfsat kass idag med, måltorkan är kvar!
Efter matchen var jag och Sandi på solariet, så nu är vi lite brunare :) Ska inte hitta på ett jäkla piss i sommar så kan lika bra börja bygga upp brännan redan nu =P

Imorgon ska jag lämna moppebilen hos mamma och sen ska jag och Sandra träffa SAURA DEN RARA i stan. Har saknat henne mega jättemkt!

Nu slog det mig att vi hade tänkt döpa Max till Mega...




Max eller Mega, vad tycker ni?



Imorgon ska jag ringa morbroren min, han hade ett jobb att erbjuda, hoppas hoppas hoppas!

Je suis fatigue! - Jag är trött

Nu ska jag städa och sen ska jag läsa lite, sen lär jag somna direkt... Godnatt allihope allesammen!


P.s Ska snart lägga upp en bild på min nya bil d.s

Bujar the best man ever!

Igår var jag och Sandra ute på möllan, först mascot och sen vidare till ölcaféet. Vi hade riktigt trevligt =) Bujar både hämtade oss när vi skulle in och sedan hämtade han oss när det var dags att dra sig hemåt. När jag vaknade imorse mådde jag som vanligt illa, även om jag inte hade druckit speciellt mycket. Men vid 2 tiden mådde jag bra igen, och då hämtade jag bilen och körde till mamma för att visa den :) Jag gillar den verkligen jättemkt! Har tvättat den idag, och ska vaxa den en annan dag, så att den blir ännu finare. Måste fota den och lägga in bilden här på bloggen. 

Ikväll grillades det hos Sandra, riktigt god mat och sen tittade vi på tv ihop. Vad händer imorgon då? Jo jag ska sova lite längre, sola på soldäcket (optimistisk), spela match och sen antagligen bara ta det lugnt! Sara har kommit hem nu, pratade med henne innan idag och vi ska antagligen ses på måndag! =) Kommer bli riktigt roligt, har saknat henne... Nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag läsa tills jag somnar, så det lär inte bli speciellt många sidor ikväll. Ciao!  


Megane!

Idag har jag hittat på en del saker, bland annat solat, klippt lite på mammas häck, eller snarare sågat, men orkade bara en buske så nu ser det förjävligt ut :P Ikväll har jag jobbat, och sen efter det så provkörde jag och pappa en renault megane som jag ska köpa =) Får den till helgen och det ska bli himla kul!
Imorgon är det jobb som gäller, slutar nog vid 14 tiden, sen blir det någon form av utgång imorgon hoppas jag?! Sara kommer hem, precis då jag behöver henne som mest känns det som!

Nu är det snart dags för sängen, men ska läsa lite först!


Män som hatar kvinnor

Som jag nämde i förra inlägget så var vi på bio igår kväll, jag, mamma och syrran. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och den var riktigt bra, speciellt för att vara en svensk film. Som vanligt var vi ganska sena till bion, mamma trodde vi skulle hinna inom H&M på vägen dit, men det hade vi aldrig hunnit. Eller jo vi kanske hade hunnit om inte jag hade tryckt på "retur" på P-automaten vid triangeln istället för att trycka biljett, typiskt mig.
 Vi hämtade biljetterna av en grymt otrevlig kille i 20 års åldern, töntig var han också, jävla attityd. Sedan begav vi oss till "Victoria livs" där jag hittade den otroligt goda lemonaden (mormor säger alltid det)  "Dr Pepper", himmelskt god! Inne på bion köpte jag en "mentos fruit" och en stor popcorn (så nu vet ni vad jag krängde i mig). Fast i och för sig så var halva popcornen kvar efter bion, som gick till spillo tråkigt nog. Filmen var bra, men jag hade föreställt mig Harriet som en rödhårig kvinna med lite fräknar, ungefär som Cecilia ser ut i filmen. Lisbeth Salander var bäst, precis som jag hade tänkt mig att hon skulle vara.

Idag har jag jobbat 7-15:30, lagom tills det fina vädert kom :)

Imorgon ska jag hjälpa mamma med häcken, ja alltså buskarna framför hennes hus. Men ska börja med att ta en sovmorgon och sedan lite powerwalk, sommaren börjar närma sig... Ska jobba imorgon kväll med, ledsagningen bara så det är lugnt!
Nu ska jag läsa om Lisbeth och sedan lär jag somna, hoppas jag snarkar riktigt högt så jag väcker någon, bara för att jävlas! haha! Jag är lite förkyld så det är inte omöjligt! =) 


RSS 2.0