lala la la

Söndag idag, så skönt! Riktig slappedag, och det behöver jag verkligen. Igår var det halloweenfest hos Tom och Malin, skoj skoj =) Lite för mkt dricka kände jag imorse då jag vaknade :P Andreas körde mig hem, så snällt! Lovar att jag ska köra dig en annan gång då jag e nykter en helg =) hehe! Har ingen bild på hur jag såg ut igår, men kommer kanske så småningom :D Susanne tog iaf en bild på mig vad jag minns!

Vad händer idag då? Jag har inte gjort speciellt mkt sedan jag vaknade, men kl 17 är det faktiskt träning nere i hallen, ska bli roligt =) Köra några finter och göra lite mål... haha! Måste rota fram mina röda inomhusskor bara, var är dem egentligen?

Efter träningen måste jag hämta min bil i Svedala, kan nog köra då iaf =)

Nu ska jag duscha av mig blodresterna från igår =)


Bröstcancer

Sitter och tittar på bröstcancergalan, och ja det är okej och fälla någon tår då, eller hur? Tycker det är så sorgligt. Tur man sitter ensam på sitt rum och tittar. Det är så jävla hemskt :( Usch ja, tur det är paus nu så man kan skriva lite i sin blogg :) Läs denna bloggen http://annajansson73.blogspot.com/

Har pluggat lite idag, men inte jättemycket :/ Orkar verkligen inte idag. Imorgon ska jag ändå vara hemma och tråka (eftersom jag börjar jobba 7 på lör), så då kan jag ju ägna lite tid åt mina studier då. På lördag är det halloweenfest i Svedala, Wiho, något roligt denna veckan :D

Har skickat in min studieförsäkran till CSN, det gjorde jag igår, så hoppas jag får mina pengar snart och även mitt Csn-kort. När jag får mitt kort så ska jag börja träna på http://www.fitness24seven.com/2b/?id=68


Nästa vecka är det lov, jag ska jobba lite extra och sen blir det tentaplugg för resten.

Och jag saknar dig nu. Ah det är så mysigt att ligga och prata med dig tills man somnar, ja fast oftast så somnar du först och sätter igång med dina ljuvliga snarkningar. Men vet du vad? Saknar nästan dina snarkningar också!


Hälsa från ditt ex

Sitter här och lyssnar på lite musik och tänkte dela med mig lite :D Vet ni vad jag ska göra idag? Plugga, wiho!! :P


Os.sphenoidale

Ja just nu är det bara latin som gäller här på koltrastgränd! Så jävla mycket man ska kunna huh! Men nu tänker jag så här, skjut inte upp ditt pluggande, utan ta tag i det i tid! Så därför ska jag spendera hela kvällen framför anatomiboken (igen). Imorgon skall jag kunna alla ben i ansiktet på svenska och latin + Muskler. Skall dock göra en timmes paus kl 20, för då är det BONDE SÖKER FRU!! Haha, no life!

Basium Valete =)


En sorts kärlek

Har nyss suttit och läst en två sidor lång konversation på engelska mellan två J:n. Ganska sjukt kan man väl säga... Påminner ganska mycket om denna boken, om ni inte har läst den, så gör det! Den berör en jäkligt mycket.




Ray Kluun skrev En sorts kärlek när hans fru dog i cancer. Kvar lämnade hon honom och deras lilla dotter, ensamma. Det är en skoningslöst självutlämnande roman och det är lika bra att varna för det på en gång, det är en av de sorgligaste böcker som skrivits.

En sorts kärlek är en omtumlande roman om Sten och Carmen, det till synes perfekta storstadsparet som vräks omkull av beskedet att hon har cancer. Naket och osentimentalt skildrar Ray Kluun ett kärleksförhållande och en livshotande sjukdom.

Ärligare än så här kan det inte berättas. Hur han - den notoriskt otrogne monofoben, festprissen och fotbollsfanatikern - plötsligt tvingas att älska, på riktigt, i praktiken och in i döden. Men hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en make vara?

ställer alla begrepp på ända, vi vet egentligen ingenting om vad som är rätt och fel. Bara att det är så oändligt sorgligt när den man älskar måste dö.



Har varit i skolan idag, en kort dag idag med =) I LIKE! Nu har jag nyss käkat lite, och ska sätta igång med pluggandet alldeles strax. Känner mig ganska pigg idag, så det ska nog gå bra. Tänkte läsa i typ 2 timmar i taget, och kanske träna lite där emellan, det är ju jättefint väder. Det hade varit mysigt att gå i skogen nu, med någon som man tycker om.

Så här fin är jag i håret idag, bara så ni vet ;)


Fiskbensfläta =)



Desperado

 

Tänkte bara tillägna en låt till dig. "Vi har myskväll, kom hit" "Jag kan sova hos dig ikväll" eller typ "Jag bjuder på champagne kom hit"

HAHA! Så ball!
Och du kommenterar mitt utseende, titta på dig själv vet jag! 
Man lär sig av sina misstag här i livet, och har lärt mig såå mycket det sista halvåret. Så tack för det iaf!  


Känns som jag har två långa veckor framför mig :/ Mycket i skolan, och sedan ska man jobba ganska mycket nästa vecka, plus att du är borta i två veckor nu, ganska tråkigt. Fick ett sms av dig imorse som gjorde mig glad och helt plötsligt var det hur lätt som helst att gå upp ur sängen :) Tänk vad ett litet sms kan göra.

Livet känns riktigt härligt just nu alltså, kanske tjatar om det, men det gör verkligen det, och jag hoppas det håller i sig. Ska bli faster till våren, och barnet är beräknat att komma den 25 mars :)
Idag är det exakt två år sedan farfar dog :/ Gud vad tiden går fort...
Lite tanksprid känner jag, men jaja det är måndag :P

Nu ska jag plugga lite mer anatomi, sedan blir det lite tv-tittande innan läggdags!


Längtar

Jag längtar faktiskt lite efter fotbollen. Låter ganska konstigt, eftersom jag hatade fotboll i somras. Orkade knappt spela match. Nu kan jag ibland få en viss längtan till att spela cup inomhus. Vi ska få en ny tränare också, vilket ska bli kul. Intressant och se om det är någon man känner igen eller inte. Jag hoppas verkligen ingen vet vem det är i laget, så att tränaren kommer in med nya ögon och ser oss spelare. Att han/hon gör sin egen uppfattning om allting. 

Favorit i repris... Jag och Sankan :D 




Hoppas jag drömmer om Nils-olov i natt =)

The other guys

Var på bio igår och såg "The other guys" och den var faktiskt riktigt rolig =) Ibland är det svårt att hitta filmer som får en att skratta, men denna gjorde iaf det. Nu drar F till Thailand i två veckor, kul för honom :P Inte alls avis eller så, nänä! :P Men två veckor går fort :D 

Nu borde jag ta tag och städa undan lite på mitt rum, och sedan sätta mig ner med anatomin. Jag borde iaf... får se om jag gör det :P

 


Huvudpine

Ja alltså denna huvudvärk! ahh jag får krupp som mamma skulle sagt.

Men ska snart slänga i mig två panodil, sedan ska jag och syrran göra hemmagjord pizza =) Ikväll bär det av till Veberöd för att umgås med lite vänner, som det ser ut nu blir det Sara, Dennis, Karl och jag. Jag föreslog spelkväll, problemet är att jag inte har några spel, hehe! Ajja det löser sig.

Imorgon ska jag på bio med F, kommer bli mysigt. Ingen alkohol denna helgen, vilket är bra, då jag inte mår helt hundra. Får ta igen det nästa helg då det är halloweenfest! Vad ska man klä ut sig till? Jag vill vara något riktigt läskigt med en massa blod, det är coolt.

För mycket tankar i huvudet känner jag. Har faktiskt lyckats läsa lite anatomi idag, men ja inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig, det är jobbigt att koncentrera sig när man har huvudpine.

Nej nu ska jag hoppa ur sängen och ta en dusch!

Ahhhh


Någon som behöver lite snor? Eller slem? Behöver lite extra cash!


Vad har jag gjort för att få denna dagen att gå? Sovit till största delen, och jag är trött fortfarande, konstigt. När jag har varit vaken så har jag tittat lite på kläder, hihi. www.nelly.com och www.bubbleroom.se :) Ja som sagt jag har bara tittat och inte köpt något, jag lovar. Väntar fortfarande på att CSN ska få tummen ur röven och ge mig mina pengar!! Det är ju tur man fortfarande bor hemma och kan leva på sina föräldrar (gillar inte att göra det dock). Jag har stämt min gitarr idag också, om i fall att någon som kan spela vill spela på den :P Jag har provat min balklänning från gymnasiebalen och blev glad då den fortfarande passade perfekt! Provade även kjolen från 9:ans bal, blixtlåsen fick jag upp själv, och hade nog kunnat knäppa knappen också med lite hjälp =) Men den satt betydligt tightare än när jag hade den i nian :P Inte bra, inte bra!

Min mormor sydde upp både mina klänningar, och tänkte därför visa den ena, för att visa hur duktig hon är :)


Det skall vara en snygg rosett egentligen :P


Lite svårt att ta bilder, men ja klänningen är verkligen fin och välgjord =)




 


Feel my heartbeat

Tentan idag gick nog ganska bra, svarade på allt, kanske inte säger så mycket egentligen, men tror jag får minst godkänt iaf =)






Tröja från "Rut mfl" http://www.rutmfl.se/
Finns inte här nere, utan bara i Göteborg tror jag. En mysig tröja som e varm och gosig =)


Sitter och tittar på bonde söker fru nu, lite töntigt kanske, men är lite svag för dejtingprogram. Det är lätt att titta på och man missar inte så mycket om man sitter vid datorn samtidigt :)

Två av bönderna tror på kärlek vid första ögonkastet. Jag tror mer på attraktion och bra vibbar typ. Att bli kär (om det är det rätta ordet) tar några "dejter", i alla fall för mig. Men när man väl är där, så mår man så bra. Eller gör man det? Man går runt och tänker på samma person dag in och dag ut =P Precis som man inte har något eget liv... jaja, inte så bra på att skriva om sånt här känner jag. Därför byter vi samtalsämne.

Mamma är ju uppåt landet för att ta sitt körkort =) Äntligen 46 år gammal, fan vad jag ser upp till min mamma. Min mamma är cool, alltid glad (förutom när det snöar och hennes mopedbil har fastnat i en driva), rolig, söt, förvirrad och ja.. Jag älskar verkligen min mamma. Jag vet att hon kommer klara körkortet också, hon har redan bokat uppkörningstid ju =) 

Nu ska jag dricka te så att jag blir bra i min hals =) 


Vågen på Camp nou :)



Ja okej, sista videoklippet :P

Ibracadabra



Ett litet videoklipp från förra hösten... Och ja det är jag som skriker lite :P haha! Låter töntigt men hey that's just me!




You and me


Söndag?

Praktiken är slut, sista dagen var igår och fick reda på mitt betyg igår med =D Fick det bästa man kan få, och klinikchefen för folktandvården i Svedala kommun sa att "Vad jag har förstått på alla andra så är du riktigt duktig, och du har varit till stor hjälp för oss". Hon sa också att hon bara hade hört positiva saker om mig, och det känns så roligt att höra. Jag gillar inte att skryta, men man blir lite stolt över sig själv :) Praktiken har jag sett som en chans att skapa lite kontakter med arbetslivet, och jag tror faktiskt att jag har lyckats ganska bra med det. Jag har lärt mig extremt mycket på dessa två veckor, inte bara om själva yrket, utan om mig själv som person med, och om livet. Min handledare gick bort i tisdags, 55 år gammal. Jag kände inte henne, jag hade träffat henne två gånger, men man blir berörd i vilket fall som. Jag fick mig en riktig tankeställare också, tänk så fort livet kan ta slut, ena dagen är man igång och jobbar, dagen efter lever man inte längre.    

Igår var det inflyttningsfest hos Markus, trevligt umgänge, men lite för mycket jägershots... Har inga bilder från igår, tråkigt att min kamera är i sönder. Det blev aldrig att vi stack ut, men vi hade ju faktiskt ett eget litet dansgolv i lägenheten. Det är bra att dansa på hemmafester, får då kan man köra lite balla moves som, klassikern "fiskspöet", men även plocka äpplen och klippa gräset :D Har grymt ont bakom mitt öra idag, har för mig att jag slog mig där igår, eller ja det måste ja ha gjort, är verkligen jätteöm där. Roligt att Sead och co kom också =)

Idag känns det som en bakis-söndag. Har faktiskt pluggat en del hygien och smittskydd, och tänkte fortsätta ikväll, för har ju inget bättre för mig :( Ska upp 05:30 imorgon så är inte pigg på att göra något i heller :p Men gud vad tråkigt det är att inte hitta på något på en lördagskväll.


Trivs fett bra med livet just nu, utbildningen är rolig och ja lite annat med som känns bra ;)
Nu ska jag plugga vidare, jiho! Ha en rolig kväll =)


Nagellack kan nu användas på heltid igen :D


muhaha


Så roligt att plugga på en lördag...

Praktik och Hockey

Helgen går alltid så jäkla fort. Fast hela denna veckan har bara rusat iväg. Praktiken går bra, har lärt mig mycket på en vecka, och trivs bra med allt. Igår var jag och Migge på hockey, och har faktiskt ändrat min uppfattning lite, tyckte det var ganska kul att titta på hockey. Det var ju derby mellan MIF och RBK, så det var mycket folk och härlig stämning =) Det var nog det som gjorde att jag inte tyckte det var långtråkigt, och det roligaste av allt var nog egentligen att se hur RBKs huliganer visade sina känslor.

Efter matchen stack vi till IKEA och käkade köttbulletallrik, mums!
På kvällen stack jag till Markus och Sara, där det blev lite förfest, och när Eve hade stängt på ICA kom hon joinade oss också :) Sara var nykter igår, så hon körde in till möllan, men vi var en för mycket, så Ola fick sitta i Jockes knä, mysigt mysigt!
Sara som ibland kör som hon har stulit bilen, lekte lite grodan inne i Malmö, vilket kanske inte var speciellt smart...
När polisen kör upp bredvid oss, och ser hur alla där bak försöker få på sina bälten och hur Ola sitter i Jockes knä, så sätter polisen på blåljusen och Sara får köra in till sidan. Ut kommer en snygg polis (skulle tippa på att han var runt 28), och ber efter Saras körkort. Sedan får hon blåsa, och det gick ju bra. Vi klarade oss utan böter, vilket var en jävla tur, och polisen säger "Jag har också varit påväg till fest, men ja bara ni kör raka vägen till möllan". Hur bra polis var inte det egentligen? En sådan polis vill man ju ha! hehe... 

 Kvällen slutade på KB, där jag "tandläkarn" och Eve dansade loss och hade riktigt roligt! Senare på kvällen blev det mys! :)

Mysig helg =)

Har haft en sjukt mysig helg! I fredags kollade jag på idol med speciellt sällskap =) Mys mys! Mina två första praktikdagar har gått så fort, och där tänker jag bara på det jag ska göra och allt jag ska lära mig.
Nu ska jag bege mig till Johanna en stund! Sedan ska jag sova gott ikväll med =)


Segt...

Längesen jag skrev något i min blogg, och efter påtryckningar från min släkt, ja det är ju nästan bara ni som läser :D så tänkte jag iaf skriva av mig lite.

Vad har hänt senaste tiden då?

Var i Göteborg förra helgen, det var trevligt och blev en hel del shopping, eftersom jag fick lönen innan helgen :D

Annars har det varit skolan för hela slanten denna veckan.
Igår var det utgång, och kvällen spenderades på KB. Mycket lite folk när vi kom in, men sen var det roligare då folken ramla in. Idag känner man att man lever, match imorse kl 11, och jag var inte i form. Lyckades dock sätta en boll och matchen slutade 1-0 till oss =)

Nu börjar man bli lite nervös inför praktiken som börjar imorgon, men jag har iaf klippt mina naglar och tagit bort mitt nagellack, plus att jag har köpt ett par arbetsskor =)

Nu ska jag läsa lite hygien och smittskydd. Denna dagen e seg, man vill bara sova bort den...

RSS 2.0