En fullspäckad vecka!

Idag började jag jobba igen efter 3 veckors semester. Dagen gick fort som Vanligt :-) tycker verkligen om mitt jobb som tandsköterska! Intressant, spännande, och framförallt givande! Denna veckan händer det mycket i mitt lilla liv :) jag jobbar min sista dag på folktandvården imorgon och på onsdag börjar jag på Colosseum! Kommer säkert bli tufft, men jag vill utvecklas :-) på fredag får jag mina nycklar till min lägenhet. Min! Dessutom är det poolparty hos Johanna på lördag! Snacka om fullt upp alltså :-) I like it! Nu ska jag se på wallander :-)


Ät inte kvitto det är giftigt

Min sista semestervecka är kommen! Ah... Senaste veckan har familjen Persson/Svensson bott hemma hos oss i Klågerup :) det har varit kul! Mysigt att ha Melvin omkring sig nästan hela tiden och att natta honom på kvällen :-) "dricka, nanna" som han säger :) Tänk att man tycker om sitt brorsbarn så mycket, undra då hur det är med sina egna (som man skaffar ngn gång om 10 år typ). Har lärt mig en del om hur 1 åringar fungerar efter denna veckan, men även lärt mig en annan sak, jag vill inte ha barn inom de närmsta åren :p även om Melvin är hur duktig och go som helst så vet jag det efter denna veckan :p Vad händer då under min sista semestervecka? En hel del faktiskt:) just nu är jag på lite minisemester i Blekinge, och imorgon ska det bli 24 grader så det lär bli stranden imorgon :) kommer tillbaka till K-town på onsdag igen. Fast sen till helgen blir det träff med arbetsterapeutbrudarna, denna gången i Åhus :-) ska bo i Erikas pärons sommarstuga :) lite fest och lite mys! Men nu blir det till att vända kudden, klockan e ju mitt i natten! En viktig sak till bara, endast 10 dagar kvar tills jag blir med lägenhet! Woho!


Andra semesterveckan börjar nu !

Vilket fint semesterväder vi har! Ligger under mitt takfönster och hör hur det smattrar, undrar om det är regn eller hagel. Skönt att sova länge idag, då det har varit en helg med lite sömn och alldeles för mycket alkohol ! Men har haft det så kul! Timbuktu gjorde hela rocken :) fan vad du är bra!! Vad händer denna veckan då? Jo Melvin med familj kommer hit :) blir mkt bus på schemat med andra ord. Jag ska träna en del också, vilket verkligen behövs!! Har köpt tre flyttlådor med som jag ska fylla med saker som jag köpt senaste tiden :) endast 18 dagar kvar till flytten nu :) som jag sa till Evelina ut med packen och in med stjärnan ;) jag hörde ju att du skulle flytta från lägenheten som du absolut inte ville flytta ifrån innan! Haha! Men som sagt bra att få rensat upp lite i stan! Nu ska jag upp och hoppa! Mina fina örhängen jag fått av Frida :)


Update igen! Omg

Hej hej hallå! Ska strax sova, men tänkte bara berätta om min långa lista som jag skrivit inför Ullared imorgon... Det lär bli dyrt detta :/ men jaja jag behöver ju en del :) Har varit på Ikea idag och fyndat en stekpanna för 19 kr :) har även tränat med Li och på kvällen har jag varit på grillkväll i Staffanstorp :) trevligt! Nu e det dags att sova så att man pallar morgondagen!


Veckans planer!

Första semesterveckan är igång! Igår träffade jag rara Sara :) vi fikade på kaffe & sånt i Svedala och var inne på Mia och Nettan Outlet där vi fyndade rejält! Köpte två vaser för 20 kr, 10kr/st! Så fina! Vet exakt var jag ska ha dem i min nya lägenhet :) Idag är det tisdag och jag är uppe med tuppen igen :) idag ska jag in till Li och hämta min dator och lite tandböcker så att jag kan plugga lite inför nya jobbet :p efter det blir det ett ärende i stan, sen ska jag träffa rara Sara en stynd och ikväll ska jag grilla med fina vänner i Staffanstorp :-) Imorgon åker vi till Ullared!! Woho! Har skrivit en lång inköpslista redan! Det lär bli dyrt, behöver ju en hel del nu när jag flyttar ensam, tur man fick mycket pengar tillbaka på skatten i år :) Torsdag, fredag och lördag är det sommarrock som gäller! Söndag får bli stora vilodagen för min del, får se om jag lyckas med det? Har glömt skriva ut när jag ska träna kom jag på!! Men ja ganska tråkigt att veta :p ska köra så många pass jag kan :) Ser verkligen fram emot min flytt, att få bestämma helt själv hur jag vill ha det i min lägenhet! Jag kan ju till och med riva en vägg om jag vill:) inte för att det kommer hända, men jag kan! Hehe! Har redan funderat på när jag ska ha min inflyttningsfest och jag funderar på 25/8 :) kan ni då kära vänner ;) Nu är det tid att stiga upp ur bingen!!


Semester!

Allt är bra! Eurovision till Malmö, jag har semester, jag flyttar om 25 dagar, jag börjar bytt jobb om 23 typ! Woho! Allt är bra utom en sak.. Jag är dissad!! :/ men Hey jag överlever :p 
 
 

RSS 2.0