BB

Köpte massa saker igår! Bland annat BB-cream! Så bra den är!!


Ullared

Har nyss stannat och käkat frulle! Mums! Nu kör vi vidare mot Ullared!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/941573/images/2012/pic_200259791.jpg" class="image">


Tagga

Ullared imorgon!


Majblomman

Dagen idag har rusat iväg! Efter jobb blev det veckohandling :-) lite drygt! T köpte vars en Majblomma till oss, så fina.

Ikväll budade jag hem ett klädesplagg på tradera. Ska lägga upp en bild på det när jag får den :-) om den passar :p

Har målat naglarna ikväll! Röda och fina, eftersom vi inte ska ha patienter förrän onsdag nästa vecka! En hel vecka utan patienter väntas alltså!


Nu ska jag sova! Heja bayern btw!


Fredag?

Hade en tipp topp morgon hemma innan jobb, for once in a while! Både T och jag var på bra humör. Sitter på bussen till jobb nu och det känns nästan som fredag. På tors och fre ska vi inte ha några patienter, kan det vara därför?

Nu ska jag blunda några sekunder till!


Jobbar på

Idag var det en kort dag på jobb :) slutade redan 15, jätteskönt! Fick en tårta av en patient idag, jag och min tdl. Skönt att man är uppskattad ibland med :) inte många som tycker det är skoj att gå till tandläkaren direkt. Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb faktiskt :)

Ser fram emot nästa helg då vi ska till Ullared! Första gången (och kanske sista) som Tommy ska dit :) hehe! Får se hur det går! Han vill helst att vi glömmer honom på en Statoilmack på vägen dit, men det ska jag se till att vi inte gör :) muhaha! Maxen ska ju följa med så han kan ju gå med honom en lång runda så han slipper vara så länge i affären :)

Nu ska jag fortsätta att utforska min iPhone 4s!


Bu

Idag mår jag som en påse nötter typ. Huvudvärken är jobbigast!


Helgen

I fredags blev det bowling på olearys på entrén. Mycket fint ställe, har aldrig varit där inne förr trots att jag bor så nära. Jag suger verkligen på bowling, men det var roligt iaf. Plus att staropramen var fin. Efter bowlingen stack vi till el patio. Har bara varit där två gånger tidigare i mitt liv, maten var ju helt okej och jag blev mer än mätt.

Igår stack jag till klågge för att fira pappa :) vi lagade god middag och gick en mysig promenad i bokskogen med lilla grabben. Max han börjar verkligen bli gammal :( han har ju dels fått epilepsi, sedan har han prostataförstoring :( men han mår ändå bra, och så länge han gör det är vi alla glada.

Vad händer en söndag som denna då? Har faktiskt ingen aning. Hade behövt köpa en mascara, så det får bli dagens mission. Ska även springa en runda idag, måste förbättra tiden på milen!
Här kommer en bild på mig och lilla pappa :)



Back again

Har totalt glömt bort min blogg, eller ja jag har inte orkat skriva, men nu är det dax igen.

Har inte så mycket att skriva om egentligen, har kommit in i någon slags svacka i livet just nu. Jag är färdigutbildad, har jobb, vad händer nu? Jag känner mig inte redo för kids och hela den biten nu direkt, det vill jag vänta med! Men jag hade så gärna velat börja kolla runt efter något att köpa! Antigen det, eller så vill jag resa en massa. Detta kräver en del pengar, och dessa växer inte på träd. Ska inte klaga, för jag har ju pengar, men vad ska man lägga dom på?

Ibland känner man sig lite vilse i livet. Det är tur att man har världens bästa föräldrar som man kan prata med om allt :) Älskar min familj mest av allt!

Nu måste jag fixa något att äta, börjar bli riktigt hungrig.
Vi hörs nog snart igen :D

RSS 2.0