Margareta Ankarström

Igår klockan 22:48 hade jag precis slumrat till då Dolt nummer ringer på min mobil, jag sätter mig upp i sängen och tänker att det måste vara någon jag känner eftersom klockan var så pass mycket annars brukar jag inte svara om det är dolt nummer. Efter några sekunders tvekande svarar jag "Hej det e Caroline". I andra luren hör jag en obekant röst som säger "Hej, mitt namn är Margareta Ankarström, äntligen fick jag tag i dig". Jag blev helt ställd och svarar "Jaha..?".  Sedan fortsätter tanten "Du har ringt mig hur många gånger som helst, senast igår var det 11 samtal ifrån dig, kan du sluta ringa mig hela tiden." Jag blev ännu mer ställd och visste inte vad jag skulle svara så jag drog till med "Från mig???"  Som tur är kan inte mamma hålla skrattet tillbaka och brister ut i garv, och i bakgrunden hör jag även syrran. Det är sånt här som förgyller vardagen! =)



Ikväll blir det chill imorgon kör vi på stort!


Saknar Juan

Alarmet ringde 8:15 och en timme senare var jag och pappa igång med träningen =) Vid lunchtid stack jag, pappa och syrran till NOVA, och efter några timmar där var jag en tunika, en kofta, ett par tights, och en skiva rikare :) Ikväll har jag jobbat som ledsagare, mycket trevligt måste jag säga :) Denna gången fick de andra se min vita kropp då även jag valde att bada! Imorgon ska jag jobba i HT, nice! I helgen blir det fest, och lite mer fest!!!




Provade min nya ögonskugga, vad tycks?


Muy bueno!!



Love Barcelona

Äntligen har jag varit på Camp Nou! Tillsammans med 76 000 andra såg vi Zlatans frispark, Keitas mål, och Barcas underbara spel live!


Jag och Niclas inne på Camp nou!




Jag, Juan the man, och en annan lesbian =)



Party party =P








Messi påväg till träningen....




Vi avslutar med en fin bild på






Zlatan och jag...










Barca Barca Barca!

Nu ska vi lära oss!!! :D

Fly on the wings of...? =D

Helgen har gått bra, skönt att vara tillbaka på jobb igen med alla trevliga arbetskamrater :) Har jobbat idag med till halv två och likadant blir det imorgon. Måste hinna med att besöka arbetsförmedlingen med, annars får man väl ett hotbrev i lådan inom kort. Först måste jag hitta mina betyg, var fan har man lagt dom? På onsdag är jag ledig, då ska jag packa, för på torsdag sticker vi till Barcelona! Fanny är där redan, och det var inte speciellt varmt, men bättre än Sverige iaf... =)


Har aldrig gillat att flyga, det vet ni som har åkt på semester med mig. Så därför blir det en stark grogg innan vi stiger på planet på torsdag :) Vätskekontroll i Paris också, eftersom vi ska mellanlanda där, så då borde jag klara mig =) Vi ska åka med AIR France, ganska osäkert! Micke berättade att det var samma bolag som hade ett plan som bara försvann i havet någonstans =( Alltid när jag är uppe i luften så tänker jag, kan vi inte bara landa här och åka bil resten av resan, men som sagt med lite alkohol i kroppen kanske det kommer bli kalaskul att flyga =D

Nu ska jag hälpa mamma med maten, hon och Max är här ikväll =) Roligt!!

Just for tonight

Man är lite seg idag, det blev ju ganska sent igår... Man vann ju inte på buzz, men musikfrågorna gick det bra på iaf :) Nu ska jag städa mitt rum, min klumpiga bror spillde på golvet igår! Vad ska jag göra ikväll? Jo, just det jag ska jobba! Sucks...


 





De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan


Sex is on fire





Kings of leon gillar jag skarpt. Bra musik och en kopp varmchoklad, min torsdagskväll är räddad!

Det synes jeg er godt!

Eftermiddagens föda

Läkerol LICORICE PERSIMON och SATSUMAS, eller som Evelina kallar det "Sats ur Mats"

Satsumas är fan ta mig gott, man kanske skulle köra på en sådan diet, Sats ur Mats-dieten!


SMS

Igår när precis hade lagt mig fick jag ett sms av min underbara mor :)

"Janne har extremt  torra ben. Så därför han handlat på apoteket idag. Både special dusch kräm och en salva med extra mycket fett för torra ben och en annan salva att använda när den andra är slut."

Två sekunder senare

"Apoteket är rätt bra... När man har torra ben faktiskt."

(Obs! Lägg märke till särskrivningen, extremt störigt!! Men sen har ju mamma en mobil från 1800-talet)


Min första tanke var "Va fan är hon full eller, inte likt henne på en tisdagskväll". Jag ringde upp henne direkt, och hann bara säga "Va faan..." Då började hon asgarva!


:)


Dagen har gått extremt fort! Har hunnit med en sväng till Ikea, en sväng till Trelleborg för att mamma skulle vaccinera sig mot grissjukan och sen skulle jag ha tränat, men det har jag inte hunnit än... Får ta tag i det snart =)


Ansiktsbehandling

Har nyss kommit hem från en nästan 1,5 timmes lång ansiktsbehandling, nice som fan! Pratade med Evelina i telefon hela vägen från stan och hem, och stör mig på saker efter det samtalet! Imorgon blir det nog IKEA med mamma :D Mitt liv som arbetslös, hate it! Nu ska jag städa badrummet och sen koka mig en kopp kaffe!

Träning och AF

Idag har jag varit ganska flitig :) Dagen började med att någon slickade mig i örat klockan 07:30! Max ville såklart inte somna om, så det var lika bra att dra på sig ett par mjukis och slänga på sig vinterjackan och bege sig ut i kylan. Var hemma igen strax efter åtta, så bestämde mig för att försöka somna om. Efter en kvart skällde och morrade Max på nedanvåningen, steg upp ännu en gång och tog med hunden upp i min säng :) Gosigt värre! Max är inte som alla andra hundar, han vill såklart ha huvudet på huvudkudden och kroppen under täcket.


Sötnos :)


Vid 12 tiden stack jag och pappa till bokskogen, det blev först en runda i skogen och sen ett pass i gymmet :) En snabb dusch och sen iväg till Arbetsförmedlingen (som om dom kommer ge mig något jobb?) Hoppas jag får det på sturup!! :)


Igår var jag, mamma, syrran och hennes pojkvän på bio och såg Flickan som lekte med elden. Måste säga att Micke N och Noomi är bra skådespelare och även Roberto var över förväntan. Så jag ger den 4 av 5 C :D Tyckte dock att den första filmen var lite bättre :D

En avslutningsbild på... GISSA!!  :D

















En blöt Max på språng! :D









Håll er inne

imorgon efter 23! För då ska Carro och Sara göra stan osäker ;)

 


Trycket ökar...

Har nyss kommit hem från en lång promenad med Max :) Mycket fint väder idag! Ska jobba ikväll, ledsagningen :D Igår var jag, mamma och Evelina på Jannes (morbror) resebyrå, och man blir ju sjukt sugen på att åka! Snart bär det av till Barcelona :D Ändrade datum dock, 22-27 :D

Här kommer kingen!


Envis som bara den! Vill inte titta in i kameran..


Maxie!


I måndags var jag på mitt livs andra hockeymatch (Rögle-Timrå)... Men innerst inne håller man på hökarna!

Bilder från min high-techa mobil!!


Sabic och jag!


Migge och Sabic! Abel syns där vid räcket :D



Guld ska glimma där det hör himma!

Seriesegrare och endast vinster under hela säsongen!












Div 4 nästa år!!!


Hot fuss

Fredag idag, härligt! Vad händer ikväll? Har nyss käkat tacos med pappa och syrran, mycket gott! Drack en 7,0 cider till maten så att det var lättare att få ner käket =P Värmer upp inför festen imorgon, lagfest! Vi ska fira att vi vunnit serien 2009!! Just det vi ska först spela årets sista seriematch mot Vellinge =) Hoppas min första cykelspark kommer då :D Blir väl att man tittar på idol ikväll med pappa och syrran =) Nu ska jag besöka lite hemsidor och klicka hem lite saker, ska vara lite mer Evelina, impulsiv! 

RSS 2.0