Lokalen är fädig pimpad!

Då var man klar med alla förberedelser inför middagen =) Jättefin var lokalen med, mycket finare än den som jag varit i tidigare på grönadal... Nu ska jag ta det lugnt i en timme och sen är det dags att börja göra sig klar... Ska faktiskt börja redan nu och fixa naglarna :) Ses ikväll vänner!!

:(

Just nu hade jag velat ha ett badkar, eller ännu bättre en jacuzzi! Hade nog kunnat lega där till hela min kropp blev skrynklig. Lite färska jordgubbar hade inte heller suttit fel! Back to reality, det får bli i sängen under täcket med en kopp te, inte fy skam det i heller! Godnatt...

Mineral!

Love you!


No money left =P

Idag skulle jag och R bara ta det lugnt och laga mat ihop, men riktigt så blev det inte :) Vid 13 tiden åkte vi till Burlöv C, där jag handlade bland annat, en ny kjol, ett nytt linne, en ny klänning och nya fotbollsskor =) För mycket helt enkelt!
När vi sedan skulle köpa mat för att tillaga hemma, så hade vi inga pengar kvar, så vi fick göra något som vi redan hade hemma... Vi (mest jag) lagade kinagryta, med minimajs, vattenkastanjer, böngroddar och bambuskott! Det blev gott =)
 


Har varit en runda inom Malmö med nu ikväll, fick hämta lilla mamma som har blivit gipsad, efter att ha gott med en fraktur på båtbenet (för er som ej vet vilket ben jag talar om så är det i handen nära tummen) i över två månader. Hon var inne och röntgade handen då hon ramlade på mopeden, men det visade ingen fraktur just då. Det roliga är att jag som kollar ganska mycket på serien "Sjukhuset" (kalla mig nörd, vill höra det!), sa till mamma redan då att om du har en fraktur på båtbenet så kan det vara så att den syns inte direkt efter man har skadat sig, utan inte förrän efter några dagar, så det kan vara brutet iaf. Men personalen på vårdcentralen har hela tiden sagt att det bara är en kraftig stukning, men vem litar på dom egentligen? Dom sa till mig när jag hade ansträgningastma att "alla blir andfådda när dom springer", sen visade det sig att jag har det, efter några tester som gjordes. Så imorgon ska jag antagligen skjutsa mamma in till MAS, där hon ska få reda på om det behövs opereras eller ej...  

Nu ska jag dricka en kopp te och ta det lugnt, är faktiskt lite trött :)

Men först några bilder på vad jag har spenderat mina pengar på idag!






Mina nya oranga fotbollsskor, tänkte de skulle passa bra med våra röda strumpor :D haha!



Sjukt bra bild, not! Men iaf, den nya kjolen och det nya linnet! =)

Slagt again!

Gårdagen var hur lång som helst, steg upp vid halv tio tiden, vilket är tidigt för att vara en lördag. Stack till Nova med mamma och syrran, där det blev en hel del shopping. Nya linnen och tröjor, ett par skor (höga som bara den), smycke och en Mineral foundation från Loréal! Den var verkligen jättebra, har på mig den just nu... Så nu hoppas jag på en hudförbättring =)

Efter lite "förfest" hemma hos mig (vi drack och tittade på Barcelona), så bar det av till Slagt! En lång och rolig kväll :)
Vi stannade tills de började spela Idol-Kevin, då stack vi hem! Gick och la mig vid 6 tiden imorse, så nu e jag ganska trött... Men men här kommer lite bilder =)



Nytt linne och nya skor! :) Ful bild dock :D



Close up, dålig kvalle!




Söta Sandra =)



Yey, fest =P haha




 


Nu känns det underbart!

Har nyss kommit hem ifrån bokskogen, imorse när jag vaknade och såg det tråkiga vädret ute så ville jag inte bege mig iväg till skogen. Men jag hade lovat mig själv att göra det, så vid 10:30 tiden var jag på plats, och det blev en jogging tur i skogen, plus lite intervall träning för konditionens skull. Sedan gick jag in i gymmet, där det fanns en del 60 + are inne som trodde dom ägde stället. Tränade främst magen, för det behövs mest =) eller nä armarna behövs nog mest, så dom tränade jag med. Nu känns det jätteskönt iaf =)

Igår kväll läste jag 40 sidor i Stieg L boken ""Luftslottet som sprängdes", kunde inte sluta läsa, men vid 01:00 la jag ifrån mig boken. Nu ska jag städa, och sedan kanske börja plugga, och efter det ska jag lägga mig i soffan med pappas duntäcke och läsa om Lisbeth Salanders öde!




På ett sätt vill jag läsa den eftersom jag vill veta vad som händer, men samtidigt så vill jag inte att den ska ta slut


Dalibor Doder

Idag har varit en ganska händelserik dag, fast än den inte började förrän 10 då jag steg upp. Körde till Lund för att hämta hemtenta uppgiften som jag ska göra, sen back to Klågerup och in på "maud öpped" där Jimmy å co hade fullt upp, jag handlade dock bara en juice av märket BRAVO! Hem och försöka väcka Richard som fortfarande låg och sov, gick inte så bra, så jag stack till S-torp itsället och solade. Snabbt hem för att duscha och väcka sömntutan, sen stack vi till Svedala och käkade middag hemma hos mamma. Körde även hennes nya körkortsfria bil, det var roligt. Jobbade sedan mellan 18-21 och nu sitter jag här och stör mig på att Sverige förlorade mot Kroatien. Men men, vi vinner nästa gång vi möts ;) Dalibor e ju lätt den bästa i landslaget, och målvakten Palicka är snyggast!

Imorgon ska jag vara nyttig eftersom jag missade träningen idag, så ska jag köra till bokskogen imorgon och springa och sedan blir det gymmet efter det! Beach-09 :D

Nu är det dags att läsa Steig L sista bok i triologin om Micke B, men först en kopp Te! 




Bäst



Snyggast





Bio bio bio

I söndags var jag, syrran och Sandra på bio. Vi såg "Benjamin Buttons otroliga liv" och den var bra =) Dock kom inga tårar för min del, kände mig lite kall, brukar alltid gråta till filmer, men inte den här gången. Dagen efter träffade jag R och då ville han gå på bio, trodde att han var sjuk eller att han skojade, men han menade allvar. Så det blev ännu en film på kvällen, denna gången Wallanders nya :D Haha! Älskar när den skånska dialekten kommer in mitt i filmen, och nästan alltid är det någon som ser helt dum ut som pratar skånska.,. Why?


Idag har jag inte gjort så värst mycket, körde till skolan i förmiddags för att lämna böcker bland annat, om en timme börjar träningen, det ska bli roligt!


Dagens fjäril!



Mycket bra gjort Brad!



Dagens ollonborre!


Igår var jag och R på Outlet vid midhem. Hittade dessa härliga joggingskor som jag så gärna ville köpa, de kostade bara 150 kr på rean. När jag väl skulle betala visade sig att de var så billiga eftersom det ena paret var 38 och det andra var 39,5 :S Hallå!


Trött i benen!

Idag har jag varit och solat i 20 minuter, drömde mig bort till Rhodos och Turkiet, det var underbart! Ska börja sola en gång i veckan iaf, eller ska försöka =) Så länge pengarna räcker dessutom :D

Tog Max på en runda in till centrala Svedala :D Sen gick jag dock själv tillbaka hela vägen, så mamma fick hålla Max. Nu är jag ganska trött i benen, men det kändes bra med lite extra motion :D Om en halvtimme ska jag bege mig till posten, slutar inte förrän 22:15, lite segt. Jag är trött nu, hade hellre tagit det lugnt hela kvällen och kollat på Hasse å co i Lets dance, men så blir det inte!

 Nej en kopp te hinner jag nog innan det är dags att gå =)


Ny blogg :)

Hello! Har skaffat en ny superfin blogg, med hjälp av Danda , Thanks a lot!

Idag ska jag sola, det behövs verkligen är jättevit. Efter det ska jag hem till mamma och ta Max på en runda, sen ska jag och mamma köra och handla. Ikväll ska jag jobba, tråkigt men behöver pengarna :D

Höres senare!
Pusss

Test.

Sandra som skriver, håller på att göra om C's blogg.
Tvungen till att skriva något för att se hur inlägget blir.
Hur slutresultatet blir återstår att se. Checka in senare.

Love, S


RSS 2.0