GÖTET

Idag har jag hunnit med ganska mycket tycker jag. Först skola på förmiddagen, sedan hämta pappas bil på verkstaden. Hem och göra lite soppa. Käka soppan. Vila 30 min. Sätta igång med anatomin, sjukt jobbigt att komma ihåg varje jävla tand, kusp, fossa, fissur bla bla bla kommer nog drömma om det i natt. Efter det ringde jag till folktandvården i Bara där jag ska praktisera v.40 och 41. Sedan tyckte jag att det var för fint väder för att plugga ännu mer, så satte på ett par sköna skor och gick i rask takt i cirka 40 min, sedan var jag tvungen att sticka hem. Rakade benen, eftersom jag skulle iväg och bada med min lilla vän. Ja jag jobbade då som ledsagare på kvällen. Efter det stack jag hem till morsan och tittade klart på idol. När jag kom hem satte jag igång med att packa min lilla resväska inför helgens bravader. Nu sitter jag här lagom trött.

Helgen kommer spenderas i Göteborg, synd man får lönen på måndag bara... Jag vill ju shoppa en massa! Jaja kan nog handla lite iaf =) Vill ha en snygg kappa från H&M som jag har provat tidigare. Kamelfärgad typ... Skit snygg, ångrar mig att jag inte köpte den...

Nu ska jag fixa mina naglar och sedan ska jag krypa ner under täcket. Bilen går 8 imorgon, så ingen sovmorgon här inte...
Ha det bra, det ska jag!


Music

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
like I'm the only one that you'll ever love
like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...


Hemmaplugg

Fast jag lovade mig själv att inte snooza imorse så gjorde jag fan ta mig det :P steg upp 10:30, lagom utvilad =)

Efter lite frukost satte jag igång med arbetet, och jag blev klar ungefär vid 14. Jag hoppas bara att jag har förstått uppgiften rätt, så att jag inte skrivit helt fel, men jag får hoppas på det!
Loggade in på min sida på csn efter pluggandet, och såg att beslutet hade kommit. Jag får inget bidrag, jiho! Sedan satt jag i kö, ett ganska bra tag, och när jag väl kom fram och personen som jag pratade med först kopplade vidare mig till en annan så bröts det såklart! Måttligt irriterad ringde jag csn igen, och denna gången kom jag fram till en person. Hon var ganska otrevlig, då hon inte ens lyssnade på vad jag sa. Men hon märkte väl att jag blev irriterad, så när hon sedan skulle koppla vidare mig till en annan för att hon inte kunde hjälpa mig, så lät hon mycket vänlig.

Kom tillslut fram till en kvinna från gotland, härlig dialekt det där =) Hon kunde iaf svara på mina frågor. Så nu ska jag skicka in ett intyg från skolan att jag har läst där i 3 veckor, vilket motsvarar 15 YH poäng. Det var de som jag fattades för att kunna få bidraget. Blir säkert ännu tuffare framöver för att kunna få olika sorters bidrag... Det är det som svenska folket har valt.

Det roliga är att många (iaf några som jag vet) av de som tycker att Sverige är ett "Bidragssverige" är människor som själv har kunnat växa upp för att det just finns bidrag att få. Konstigt att man sedan går emot det, tycker jag iaf.

Och det här med Sverigedemokraterna är ganska sjukt egentligen. Ni vet Hitler (?) han var också högerman och SD är höger... Inte för att man ska jämnföra Hitler med Jimmie Å, men var är Sverige på väg egentligen?
Fast det är klart man ska få ha sina åsikter, men jag hade aldrig röstat in ett parti som Sverigedemokraterna. Även om jag håller med om att invandringspolitiken borde ses över duktigt. 

Jag tror att om Anna Lind fortfarande levde och om Olof Palme inte blivit skjuten av? Så hade Sverige sett annorlunda ut idag. Lite konstigt att två från samma parti blir mördade, något som är ännu mer konstigt är väl att ingen vet vem som mördade Olof Palme, eller finns det kanske någon som vet? Jag tror fan att det finns en del som vet vem som mördade Olof Palme. Inte fan var det Christer P. Hela utredningen har ju varit så jävla dålig så man börjar ju undra vem det är som ligger bakom mordet...

Nej jag säger som man sa om Skånepartiets politik "Släppa spriten fri och göra bredare trottoarer"! Eller inte.


 Ganska jobbigt att springa i skogen idag, och ganska jobbigt att göra 150 sit-ups, men nu mår jag prima!

Plugg plugg



Konstnären har varit framme :P Inte riktigt kanske men min bild på tanden är väl ganska snygg?

En härlig helg

Helgen har varit rolig, mysig och bra.
I fredags blev det lite pluggande på eftermiddagen, sedan kom Micke hit på kvällen och vi spelade buzz! Jag vann alla gånger, fett nice!

Igår spelade vi match, förlorade med 4-1, surt! På kvällen bar det av till lilla torg, där vi hängde med en amerikan från Bara, vid namn Jeff. Även hans dryga kompis från Helsingborg, så jävla dryg han var alltså.
Det har varit en mysig morgon och jag hoppas att dagen fortsätter så =)

Gårdagens outfit. Min nya klänning =)





Idag ska jag fortsätta med pluggandet och vila upp mig inför en ny skolvecka. På fredag drar vi till Göteborg, kommer bli så kul! =) Ska inte rösta idag, det har jag redan fixat. Röstade mot det röda hållet för er som undrar, men tror det blir tufft, men att Alliansen står som segrare i natt.

Malmö FF

Derbyt börjat om 1,5 timme, sticker strax till Johanna för att se matchen!


Ljusblåa naglar dagen till ära! Tånaglarna är också målade :D


Dagens kom ihåg: Spring aldrig efter män eller bussar =)


Gör det du vill göra nu...

...för imorgon kan det vara försent.

En klasskompis kom sent till skolan, och när hon väl kom var hon ledsen :(
Hennes morgon var inte en morgon man vill minnas.
På bussen på vägen till Malmö hade en man fått en hjärtinfarkt. Han dog troligen då det tog 10-15 min för ambulansen att komma, och hans färg på kroppen var då blå.

Tänk att livet bara kan ta slut så, så jäkla sorgligt, främst för anhöriga.

Imorgon är det skola igen, nu ska jag sova.

Dieten fortsätter


Vilken god middag! :P

Störigt

Då har man jobbat klart för denna helgen, och dagen var ganska lugn =) En vårdtagare frågade "Har du inte träffat någon ny fästman Caroline?" Jag svarade att jag inte hade det, och att jag klarar mig bra själv. Sedan erbjöd hon sig att hjälpa mig att hitta en, eftersom det bodde många unga killar i hennes trappa =) Ganska gulligt, men jag svarade att det inte behövdes :D Det är faktiskt ganska kul att jobba lite med, man får träffa alla goa gamlingar =) Och jag menar eftersom man inte träffar dem så ofta, så tycker dem det är extra roligt när man kommer till dem (detta gäller dock inte alla, och dem jag tror det gäller, hur vet jag att dem tycker det är extra roligt, de kanske bara låtsas :P) 

Efter jobb idag var jag sjukt trött, mest på grund av att man vaknade mitt i natten av att dörrklockan ringde och ett sedan var det några som höll ett jävla liv! Inte så roligt då klockan ringde 05:25 på morgonen!!

Men jag hade lovat att köra upp till Höganäs och hälsa på Chris och Rebecka =) Mamma hängde också med, och hon lovade att förhöra mig om tandens namn osv, vi har ju prov imorgon. Vi fastnade direkt, då vi hade svårt med höger och vänster :D

Nu ska jag läsa lite läxa till och sedan ska jag skrubba hela kroppen, måla mina naglar (tånaglarna också), smörja in min kropp med en bra fuktighetskräm och sedan ska jag titta på Mamma Mia tills jag somnar =)

Helge

Jobbat och är ganska sleten idag. Johannas kalas har nyss avslutats, och min lillasyster har blivit stor :/ Ja men hon kommer alltid vara liten för mig.

Tycker synd om Johanna dock, eftersom hon är det sista "barnet" vi har i släkten, så händer det att vissa som har vuxna barn som inte firas på samma sätt längre helt plötsligt skiter i att gå på hennes kalas. Jag menar bara för hon är yngst ska väl hon firas på samma sätt?

Men vi som firade Johanna här idag hade trevligt! Kul att träffa sina kusiner med, man träffar ju inte dem allt för ofta. Det blev kycklinggryta med apelsin och curry idag, svinigt gott! Mamma är bäst =)

Imorgon är det jobb som gäller igen, slutar 13:30 vilket är underbart! Sedan blir det lite pluggande, då vi ska ha test på måndag, tror dock att jag kan allt som vi ska kunna redan.

Funderar på en sån Detox-kur, någon som vill hänga på? Tror att Evelina har snackat om det innan, men jag e verkligen sugen på att prova. Det får dock bli efter Göteborg, för då ska vi dricka alkohol!

Nu ska jag umgås med min familj, alla är samlade och det är alltid trevligt. Mamma och pappa är ju skilda, men fortfarande bra vänner, vilket verkligen är super! Så ska det vara tycker jag. Christoffer och Rebecka är har ikväll också =)


ein sliten Caroline!


142

Var så seg imorse när jag vaknade, steg upp 06:30 och tog bussen en timme senare. Skoldagen gick ganska fort, och god lunch idag, sallad med räkor och kyckling för 25 spänn! Mums!

När jag sedan skulle hem vid 14, eftersom vi fick sluta tidigare idag =) Jag hoppade på bussen som vanligt (trodde jag), och när jag satte mig slog jag upp boken om "hygien och smittskydd" direkt. Tänkte att det var lika bra, så slapp jag läsa när jag kom hem. När jag tittar upp från boken kör bussen in mot Staffanstorp. Jag tyckte väl han körde lite snabbt :P Ganska klantigt att hoppa på nuss 172 istället för 142, men ja jag var jävligt trött!

Vid 18:30 tiden stack jag till skogen och sprang. Sprang om två killar, tyckte det kändes dumt, men va fan de var ju slöa som fan! Sedan sprang jag förbi två gubbar, och när jag kom i mål och stod och strechade kom dem i mål. Den ena sa "vilket bra steg du har". Jag förklarade att jag hade gått på friidrott, och att det kanske var därför. Sedan tyckte han att jag skulle börja på orientering, för dem höll på med det. Jag förklarade då att jag inte var så bra på det, och att det var Johanna D som höll i kartan och jag som sprang typ! hehe!

Ikväll har det blivit lite pluggande och nu tittar jag och Tuss på "kniven mot strupen", sedan blir det sängen tidigt för min del.

Imorgon fyller Johanna år =) och det ska firas!

Natti natti

Bonjour

En vecka i skolan har gått, och jag trivs som fisken i vattnet, typ :D

Idag började anatomin i skolan, något som verkligen intresserar mig. Så efter 7 timmar i skolan kom jag hem och satte mig och renskrev allt som skrevs ner under lektionen, kalla mig nörd! Men det är jäkligt effektivt att göra så, för det fastnar mycket bättre då.

Sträckte mitt ben under matchen i lördags, så kunde inte träna idag, men satt iaf där nere i 1 timme. Vad fick jag ut av det? Typ inget, utom en massa jävla myggbett!

Imorgon är det friluftsdag i skolan mellan 09:00 - 11:30, ganska lagom =) Sedan ska jag möta upp syrran i stan, vi ska shoppa present till henne =) Skitungen blir fasiken 18 år! Kan ni tänka er det? huh inte jag...

Annars är det skola hela veckan och sedan jobb till helgen, fullt upp med andra ord. Men vad gör det? jag har ingen annan person att ta hänsyn till iaf, vilket är skönt! =)



RSS 2.0