Söndagsmys...

Godafton! Gårdagen var trevlig, och tror Christoffer blev glad över att vi kom och firade honom =) Släkten på mammas sida var där och det uppskattade han nog också. God mat och god tårta bjöds det på :) Tack för en trevlig kväll!

Idag har jag pluggat i förmiddags, sedan städat och lagat mat, samt kollat på när Sverige losade mot Spanien muhaha! Har egentligen träning nu, men ja jag hoppade ju över den för att jag trodde söndagskvällen skulle spenderas på annat håll. Nu blir det iaf lite tid till att plugga, har ju tenta imorgon. Älskar folk som inte hör av sig. 

Idag har det varit perfekt skogen väder, men inte har jag varit där :/ Har ju ingen bil, tråkigt! Imorgon blir det träning innan skolan och antagligen även på kvällen.


Loser loner whatever
De quoi de quoi as tu peur



Höganäs here we come

Idag ska brossan firas! Har köpt världens bästa present (Christoffer tycker nog det iaf) :D Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig, det kommer bli en trevlig afton. Igår blev det "myskväll" med Evelina, sååå balll vi hade. Gjorde hemmagjord pizza, drack vatten och käkade naturgodis :) kollade på när Sverige fick spö av Frankrike, kollade när Stefan Holm skämtade i på spåret och tillslut glodde vi på när Bagge lämnade Let's dance, snyft.

Vad gjorde vi mer? Snackade lite Thailand minnen, om någon sunkig hamburgare som vi tydligen köpte på 7/11 efter en natt ute i Karon eller Patong. Det var lätt den roligaste resan jag har gjort, och om jag vinner lite pengar så ska jag göra om den igen, det lovar jag!

Nu är det dags att snygga till sig, hoppas jag hittar något fint i garderoben =)

Tävling på fitness24/7

Klockan ringde 05:10 och jag var ganska seg, men 3 minuter senare befann jag mig i badrummet. Jag piggnade till ganska fort och begav mig en stund senare in till stan för att träna. Taggad som bara den gick jag på löpbandet, och bredvid mig joggade en kvinna i 30 års åldern kanske, är urkass på att uppskatta ålder. Direkt när jag började springa så kändes det som en liten tävling, så när hon höjde upp tempot ville jag då knappast vara sämre. Jag ville inte heller ge upp och gå av tidigare än henne, samtidigt så har jag bara en timme på mig att träna så kunde ju inte springa hur länge som helst. Jag vann, hon stack innan jag stängde av löpbandet (undra om hon fattade att jag tävlade). -350 kalorier senare begav jag mig in i tjejgymmet. Jag är verkligen värdelös på vikter, speciellt då det kommer till mina armar. Vissa tjejer kör ju på jävligt hårt, jag håller mig mest till sit-ups, lite axlar och insida och utsida lår.

Efter skolan mötte jag upp Evelina på entrén, vi käkade sjukt god och ganska nyttig lunch med. Kycklingsallad :) Fixade present till min kära bror, och sedan tog vi och alla som går i gymnasiet bussen hem till Klågge. Ikväll blir det lite onyttigt, med hemmagjort pizza på Hybyvägen och såklart HANDBOLL!! Men först ska jag plugga, prov på måndag! Love it!  


Snart fredag

Dagen har rusat förbi! Lång dag i skolan och sen jobb nu ikväll. Lönen kom idag, så himla nice! Imorgon blir det lite shopping efter skolan, måste fixa present till min kära bror som har fyllt 25 =) Kalas på lördag, verkar dock inte som att så många dyker upp, inte hela släkten ens, lite tråkigt. Men vi som ska dit kommer ha kul, det ska jag se till! :D

Måste strax hoppa i säng, klockan ringer tidigt imorgon, upp och träna!!

Boel och Bodil

har namnsdag idag. Grattis till bland annat Johannas mamma :P Boel betyder att  man kissar på sig på arabiska, ganska roligt.

Vad ser jag fram emot just nu? Det jag mest ser fram emot är att bli faster. Jag vill handla söta barnkläder till Rebecca och Christoffers barn. Ska bli så kul!

Nu ska jag plugga lite, och sedan bär det av till skolan vid 13, röntgenutb del 2!! :)


Måndag igen!

Tiden springer iväg, snart har januari rusat förbi. Snart är det vår (önsketänkande), jag vill känna vårkänslor. Jag vill gå hand i hand med någon jag tycker om i skogen. Våren är nog bland det bästa som finns, nästan bättre än sommaren ibland. Jag vill att det ska vara ljust ute vid 22 och jag vill umgås med mina vänner alla varma fina sommarkvällar. Jag längtar, trots att Yvonne M har sagt att man ska leva i nuet.



Idag började vår kur, som jag och Sandra ska köra stenhårt på fram till sommaren! Har börjat skriva dagbok på det jag äter under en dag. Främst för att vara i toppform till sommaren, men även för att jag inte ska ha fler hål i mina tänder. Det hela blir som en liten "biggest loser" tävling, då vi ska väga oss varje vecka för att se vad resultatet blir. Jag lovar att detta kommer funka, om man är två så blir allt lättare. Detta gäller nog även livet.

Nu ska jag ta en liten tupplur, ikväll blir det träning, familjen annorluna och spårlöst! Mycket viktiga program!!


Alla heter Preben

Igår blev det en lång kväll på Fridays! Fullt med danskar i baren, och jäklar vad generösa de var, vilket medförde att jag inte fick några hål i plånboken :) Det blev en del long islands och junebugs, mums!! Jag och Johanna påstod att Dk:s vanligaste namn var Preben, men det var tydligen fel. Jag blev besviken, men han vi snackade mest med hette iaf Nicooolaaj!! Det är också danskt.

Idag har jag mest sovit, och min vita helg blev kolsvart igår, men det skiter jag i. PuzZzZz!

Ballerina

Igår när jag skulle sova så blev jag helt plötsligt sugen på ballerina. Ni som känner mig tror det är kexet ballerina, men fel fel fel. Jag fick ett sug av att köpa ett par riktigt söta ballerinaskor. Pappa påstår att ballerina inte är några fotriktiga skor (vilket är helt sant), men det skiter jag fullständigt i. Ett par fina söta underbara ballerina kanske i lila eller varför inte ljusgula, med en rosett längst fram såklart. Ja jag längtar till sommaren.


Veckan har börjat bra...

Måndagen blev kort då läraren på eftermiddagen var sjuk, ganska skönt =) På kvällen blev det ganska hård men rolig grusträning. När jag kom hem tittade jag lite på idrottsgalan, men tråkigt att bara en massa skidfantaster vann :P Jag menar Sedin borde ju ha vunnit över Marcus Hellner eller vad han heter! Nåja!

Imorse ringde klockan 05:20, när jag reste mig upp hade jag världens fetaste träningsvärk, så var jäkligt nära på att skita i att sticka till stan och träna. Men 05:49 tog jag bussen in till stan och körde ett pass, vilket gjorde susen för mina muskler. Stretchade noga efteråt så nu är det inte lika farligt, får se hur det är imorgon =)

Ska strax sticka till Burlöv C för att dricka en Chai med Sandra :D Behöver komma ifrån Klågerup!!!

Imorgon blir det en lång dag i skolan eftersom röntgenutbildningen börjar, ska blir roligt med jobbigt. På kvällen blir det träning med laget =)

K som i Karies och Kroatien

Skrev nyss ett långt inlägg som försvann för att jag råkade trycka på en knapp!!!

I alla fall, helgen har gått snabbt som vanligt och när klockan ringer 05:15 imorgon så är det måndag igen. Helgen har bland annat bjudits på tacos i bunkan hos Sabic, men även kommuncup där vårt lag kom trea :)

I fredags var jag hos tandläkaren, och guess what, jag hade ett litet litet hål (men dock ett hål) på 16. På ocklusalytan, så ska dit snart igen och laga hålet, hos den tandläkaren som jag assisterade på min praktik :P

Just nu längtar jag till sommaren, och som det ser ut blir det 2-3 veckor i Kroatien! =) Nej nu ska jag bädda ut min säng och sedan sova som en gris, hoppas jag snarkar högt!

FÖRRESTEN Håkan Hellström spelar på KB typ den 26 feb, någon som vill dit med mig?

Min kritiserade smörkniv.



OBS! Ett barns finmotorik är inte färdigutvecklat förrän vid 12 års åldern. Jag har inte ens fyllt 10 år än, så visa lite hänsyn :D


HLR plus Ergonomi

Det var just det som stod på schemat idag i skolan. HLR tränade vi på en docka som kallades MiniAnne. Trodde att HLR skulle vara a piece of cake, men vet ni hur mkt man måste ta i när man gör kompressionerna? Och det är ju inte som i Baywatch, där man typ gör 5 stycken och sedan blåser i munnen, utan det är 30 stycken! Och så ska man hålla på tills ambulansen kommer!

På eftermiddagen hade vi en intressant föreläsning om ergonomi. Tror faktiskt jag lyssnade hela eftermiddagen och det händer inte ofta :P När jag kom hem skrev jag en rapport om föreläsningen och skickade in den. Nu ikväll har jag tränat, inte speciellt jobbigt då vi har ett annat spel där vi spelar i zoner. Detta innebär att anfallarna typ ska stå uppe i hörnen och ja typ bara stå :P Boring as hell!

Därför ska jag ställa klockan på 05:30 imorgon så jag hinner träna innan skolan, wiihoo! Nu blir det strax bingen!

Min första kärlek




Kian i Westlife, shit vad kär jag var i honom. Ett tag trodde jag nog helt ärligt att vi skulle träffas och bli tillsammans. Det jag inte fattar nu i efterhand är varför jag valde honom? Nu tycker jag att både Nicky och Shane är snyggare, ja och Mark med för den delen, men han gillar ju inte tjejer. Kommer ihåg att jag klippte ut massa bilder på Kian och hade på insidan av min dörr, sedan tog jag ett A4 papper och skrev ner fakta om var och en i bandet. Först basic fakta som Ålder, singel eller förhållande, bor och så vidare. Sedan kom även fakta som Favoritfärg, favoritmat, blondiner eller brunetter :D Mina bästa tjejpolare var lika galna som jag tror jag, för varje fredag träffades vi och sjöng till westlifelåtar, med våra superfina mikrofoner (som bestod av färgpennor). Kian hade nog gul om jag minns rätt. Synd man inte har någon video på oss, för då skulle ni sett hur besatta vi var.



Since you're not worth my love
I haven't given up
I'm stronger than that
And though my heart will break
I'm takin' back my faith
Cos right now my world is spinnin' too fast
But you won't be the end of me
If you were the one you wouldn't hurt me so bad
You gave me the world

Gave me the world to take it all away
All you left me was yesterday
And this space in my heart
Now it's slowly tearin' me apart
I'm takin' all that I learned from you
I'll make it something I'll never do
I can't be who you are
You taught me how to break a heart



alkoholhelg

Denna helgen som för mig redan började i torsdags, har varit en helg med en hel del alkohol. I fredags var det återträff med tjejerna från nian. Jag hade en riktigt trevlig kväll, tiden bara rusade iväg. Jag var hemma ett bra tag efter midnatt, men höll igen på drickandet, eftersom visste att det kommer ju en dag imorgon också.

Lördagen kom, och steg upp ganska sent, sedan var det dags att bege sig till Anderslöv för att fira moster som blir 50 år imorgon :P Sista dagen som 49 idag alltså :) Det bjöds på god italiensk buffé, och supergod tårta. När jag sedan kom hem, så fixa jag till mig lite och sedan stack jag till Johanna. Lite hektiskt där. Sedan blev det fest i stan hos sjuksköterskan Björn. Där träffade man några pågar från förra festen hos Martin, trevligt! Därefter stack några till fridays, medens jag och Emelie gånger två, plus hundtricksparet Martin och Anna till KB. Där dansade vi loss till sjuuuukt bra musik. Träffade några kostymkillar som bjöd på shots och dry martini, och drick aldrig dry martini för det är inte gott. Jag hörde bara "vill du ha en martini" och det är ju inget man tackar nä till. När jag såg drickan så fattade jag att det inte var det som jag trodde, men ja jag var ju tvungen att smaka :P 
Vid närmre 3 ramlade Evelina också in på KB, då var det sjukt mycket folk. Nice nice. 
En mycket rolig kväll, denna dagen har dock endast varit seg. The botten is nådd. Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter! :D Har skickat in min hemtenta nu, hoppas den räcker för ett G :P

  

Hata snö

Nu får det fasiken räcka med snö, jag vill ha vår och sommar! Fast det är tur att det är några månader kvar till strandsäsongen så att man kan träna upp kroppen litta!

Har nyss käkat frulle och ska strax ta tag i skolarbete, wiho! Ska bara skriva två sidor, så det är nog ganska lugnt. Problemet är att jag inte har word på den nya datorn än, och hur lätt är det att uppskatta hur mkt man behöver skriva för hand? Idag måste jag även sy klänningen klart, har klippt och nålat den redan :) Har ingen symaskin, funderade ett tag på att dra in till mormor och sy den där, men inte i detta väder. Så det får bli för hand där med! Kommer ta tid, men tid det har jag idag.

Min helg

Fredag - reunion
Lördag - 50-årskalas
Söndag - Träning

Nu! Plugg


2011

Snälla låt det bli ett fint år. Ett år som kommer fyllas med goda och fina minnen =) Året började kanske inte helt bra, då jag efter att jag tagit ett bloss på min cigarr mådde allt annat än bra. Men det blev iaf inte mer än ett bloss, vilket kanske är positivt :)

Nyårslöften är skit, eftersom man efter max en vecka redan sabbat dom. Så därför har jag inga direkt, men såklart ska jag träna och äta hälsosamt och hela den skiten. Träna kommer jag i alla fall göra med tanke på mitt kort som jag köpte i mellandagarna :D

Hittade en klänning i min garderob som jag aldrig haft på mig (har för många sådana plagg), gillar inte den riktigt. Den är snygg men gillar inte hur den ser ut upptill. Därför ska jag göra om den, vill ha en med bara en ärm, så det blir nästa lilla projekt. Kanske man kan ha den på fredag då det är reunion med klass 9A! =) Ska visa den när den är klar.

Gjorde ju brun utan sol hos Sabics arbetskamrat. Det blev väl bra på kroppen, faktiskt riktigt snyggt på magen och armarna, men händerna!! Ser ungefär ut som Drogbas händer :/ inte allt för snyggt :P

Nu blir det en kopp te och sedan ska jag sätta igång med hemtentan... Om jag orkar :P

RSS 2.0