Första veckan

Denna veckan har bara rusat iväg. Jag har hunnit med ganska mycket. I måndags spelade jag förmodligen min sista fotbollsmatch på väldigt länge, det gick inte speciellt bra :P

Praktiken har dragit igång nu, och jag trivs så himla jävla bra om man får säga det? Har en bra handledare, och en massa bra tandläkare och hygienster som är vänliga och hjälpsamma. Det känns verkligen som att det är inom detta yrke jag ska jobba, vilket jag tidigare har varit ganska osäker på. Har fått en stor lust till att läsa vidare till tandhygienist efter några år, vilket jag antagligen kommer att göra. Jag vill också ha egna patienter.

Om någon vecka ska jag och en ung tandhygienist ut på skolor och informera samt fluorlacka alla barn upp till sexan, det ska bli så skoj.

Vad händer annars? Imorgon är det den stora dagen, det är då korvgillet står på schemat! Mkt korv, mkt sprit och mkt roligt!

Nu ska jag mysa med Tommy! =)


Påskafton

Nu ska vi strax sticka iväg till Höganäs och fira påsk. Ska få hålla lilla söta Melvin igen :) Bara han inte blir rädd för mina snygga blåsor jag har fått runt mitt öga. Efter att ha legat i solen i en halvtimme så började det klia som bara den i ögat. När jag sedan gick in så kollade jag mig i spegeln och ser dessa äckliga blåsor/utslag. Det har som tur är gått ner en hel del, och med smink kan man dölja det ganska bra. Antar att det är ngn form av allergiskreaktion, men på vad vet jag dock inte.


Dagens outfit ;)



Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå, säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går...

Livet e nice



Efter att ha tränat i förmiddags så kände jag att jag var värd en eller två öl :D Ikväll blir det stan, då vi ska grilla och dricka lite mer öl! ;)  Let's party!! Good music teddybears sthlm är på just nu! mums!

Roscoe

Uppe med tuppen idag nästan. Har käkat frukost och nu sitter jag här och ska skriva klart det sista på mitt arbete. Igår hittade jag inte flytet alls, skrev dock en sida. Nu har jag en sida kvar att skriva om kostens betydelse för hälsan, lätt tänker ni, men inte så himla lätt som jag själv trodde.

Därefter ska jag hänga på pappa som ska handla idag. Sedan blir det en joggingtur i det fina vädret och så får man väl slappa i solen lite. Ikväll blir det förhoppningsvis mys med vänner :) En fin långfredag hoppas jag det blir.


Mannen i mitt liv ;)

BU

En lång dag som startade 5 imorse, bara för att jag skulle sova inne i stan. Jag är trött nu. Jag stör mig på mkt just nu. Jag ska till BAHNHOF med Micke imorgon! haha


Få bort sanden mellan tårna

Sitter i köket med syrran och lyssnar på svenska sommarlåtar :) När man tittar ut ser det ut som en sommardag i juli men inte riktigt så varmt. Senare idag ska jag nog sola ute i uterummet iaf =)

Just nu håller jag på att plugga, samtidigt som syrran kollar resor :D

Life is good.

TELESNOR

Satt nyss och pratade med mamma så bryts det mitt i, och ja det är inte första gången. Det är Telenor som klyddar, fan vad ni är kassa.

Idag är det inte lika soligt och fint som igår, synd :( Idag ska jag in till stan och träffa Tommy, vi ska nog inte göra så speciellt mkt, kanske träffa Sara och Markus senare i em/kväll. Jag har nyss käkat frulle och samtidigt börjat på hemtentan som vi har, patientfall 1 är påbörjad men långt ifrån klar.

Igår innan jag la mig började jag läsa en ny bok, har inte haft tid att läsa ngt på senaste tiden mer än om karies  och tänder, så kändes kul att läsa något annat. Boken handlar om andra världskriget, Anne Franks styvsyster som har skrivit den, so far so good.

Nu ska jag fortsätta skriva lite på patientfallet och sedan ska jag fixa mig för att åka in till stan :) Låt oss få en fin lördag.


Ready, set... Spring!

Vilket underbart väder det är idag! Idag blev det en kort dag i skolan, slutade vid 11 tiden, därefter stack jag till fitness för att göra mig av med lite kalorier :) Sprang 5,3 km på 27 min, ganska lagom hastighet. Därefter Blev det träning för magen och lite armar :)

Nu i em har jag suttit här i uterummet och solat. Det blåser inget ochman känner verkligen hur solen förändrar min bleka hy. Det känns verkligen som våren har kommit nu, på riktigt. Livet känns bra just nu!

Hemtenta under lovet blir det, 7 fall som ska lösas, skitjobbigt! Men det får jag ta nästa vecka, för ikväll blir det grillning, öl och fotboll :) Imorgon ska jag träffa Tommy :)

Vad händer annars på lovet? Jag ska jobba skärtorsdagen, annars är jag up to everything som inte kostar mer än 10 kr :)

Nu ska jag sitta här i solen och kolla lite på resor. Ha en underbar helg mina vänner!


Solaaaaaaaa

:)


Jag har iaf en bild på dig. Fin som alltid :)

Happy new year Thailand

Ännu en dag i skolan, och det blev mkt tentaplugg och en mkt lärorik metodövning. På bussen hem tänkte jag passa på att plugga lite, så började läsa om olika ortodontiska behandlingar. När jag kom till Bara kom illamåendet och jag kände mig kritvit i ansiktet. Resterande kilometrarna var jobbiga, trodde lunchen skulle komma upp vilken sekund som helst. Kom hem för en stund sedan och ska alldeles strax ta upp böckerna igen och börja läsa.

Jag vill åka på semester nuuuu! Vet ni vad, idag är det New year i Thailand, förra året var jag och Evelina där under den tiden. Det innebar vattenkrig! Folk, stora som små gick runt med vattenpistoler, och på bilflaken hade man tunnor med vatten som man stänkte ner folk med. Det innebar ju såklart även en hel del party. Det var under denna tiden som vi skaffade våra fina tatueringar (som en i klassen råkade se häromdagen, attans). Tänk att det är ett helt år sedan! Tiden bara springer iväg, imorgon är vi 30 och om ett år är vi pensionärer.

Som sagt jag vill åka utomlands i sommar. Vill skaffa mig flera roliga minnen med någon människa som jag gillar. Så de människor som jag gillar kan väl höra av sig om ni vill åka på resa med mig?!?!?! Eller kanske bäst man åker ensam :D 

 


Makro, hypo, infra, retro, proklinerad ah

Sitter och pluggar ortodonti. Det är fan inte lätt det här :( Aplasi, makrodonti, mikrodonti, proklinerad tand, ektopi, retention, dentes confusi... bla bla!

Jag har 6 dagar kvar i skolan innan sommarlovet, så ska väl klara de dagarna också :)




En timmes plugg till sen ger jag nog upp för ikväll.


I want some more

Har varit på tandläkarmässa idag, inte så kul som det låter. Jag är trött, lite smått sur på lite av varje. Jag vill att akelius ska fixa en lägenhet till mig och så vill jag planera min framtid. Planera framtiden ska jag göra en dag, ensam or not :D Ska fundera på livets big questions som typ, var vill jag bo när jag blir stor? Hur vill jag utvecklas inom jobbet osv, och nej barn är för långt fram för att ens planera så mamma du får vänta ett tag till innan du blir mormor också :D 

Nu ska jag däremot plugga ortodonti och sen får vi se hur kvällen slutar, u never know.


Tenta 1 gjord.

En deltenta är nu gjord i profylax, känns underbart! Ngt som är mindre underbart är att vi har tenta i ortodonti om 1 vecka. Ska därför redan nu ikväll börja plugga på det, för det är stenmkt vi ska kunna.

Vad har annars hänt på sistonde? T överraskade och kom hem en dag tidigare, ingen blev gladare än jag :) I söndags var hela familjen samlad uppe i Helsingborg för att hälsa på Rebecca, Christoffer och lilla Melvin på sjukhuset. Tänk så mkt kärlek till ett litet litet barn, det är ganska sjukt. Jag vill bli en bra faster och ja det ska jag se till :)

Idag har jag fixat så jag kan jobba och slita hela sommaren (nästan), är ledig v 29 och vecka 34 i varje fall, men resten ska jag antagligen jobba. Mycket fina pengar, men kanske inte så mkt till liv.

T är sjuk så han och Elsa ligger och sover, därför ska jag nu passa på att plugga. Sedan blir det sängen tidigt ikväll, för imorgon är det en lång dag med metodövningar och annat.  


RSS 2.0