Sweat!


Jag e trött idag, men visst fan ska vi orka! =)

u sk

Meningslöst


I see that sparkle in you eyes!

Gille!

Just nu känns det som man behöver en helg till direkt så man kan vila upp sig lite. Denna helgen har varit ganska slitsam, men såklart även rolig :) Det började med möllan i fredags, då Tom blev uppraggad av Ricky! Sjukt roligt :) Dagen efter mådde man ändå ganska bra, fick köra lilla mamma till UMAS, hon hade fått inflammation i såret på sin arm.
 
Vid 15 tiden bar det av till Ale stenar med Johanna och Nick! Först blev det ett stopp i Ystad och sedan vidare till Kåseberga. Vi tittade inte speciellt mycket på stenarna, vi tyckte mer om korna som var där :) När vi skulle handla glass så fick man lära sig att 88:an var en "Nasse" glass (precis som i mitt gamla lunarnamn "Blondemissnasse"). Bokstaven H är den 8:onde bokstaven i alfabetet och HH vet vi väl alla vad det betyder. Jag gillar iaf 88:an =)

Igår kväll bar det av mot Vickelvägen, och förfest med Tom, Markus, Sara och Nick. Sedan utgång där vi mötte upp "Jo" och Sara :) En helt klart rolig kväll! 

Nu är jag ganska trött, men ska ändå ut och springa en runda nu ikväll, sedan ska jag sova för imorgon är det "den roliga måndagen". DUBBLA PASS!

Godnatt på er!

Nu har jag börjat...

I förmiddags blev det 7 km i skogen, och om det inte hade varit för att jag käkade jordgubbsfil till frukost så hade nog allt varit bra. Men efter 6 km började jag må lite illa, för lite dricka och för nära inpå frukosten var nog bidragande faktorer. Annars så gick det bra, lyssnade på mix megapol, men när det blev för mycket reklam där så ändrade jag till NRJ. Skönt att ha musiken på så att man slipper höra sig själv flåsa =) Tänkte först att jag skulle ta milen direkt, men tror jag ska lugna mig lite med det, man får ju börja lite lätt och sen öka. Det blir kanske en runda imorgon med =D

Ikväll har jag jobbat och det gick bra, jag kunde till och med sluta i tid =) Fick lönebeskedet idag med och blev verkligen positivt överraskad =)

Imorgon ska jag sola och bada om vädret tillåter, annars får vi se vad som händer... Nu ska jag sova, mina ben är trötta!

Daddy cool!

Igår käkade jag, syrran och pappa middag hos mamma innan jag skulle sticka till jobb. Här är jag och min coola pappa :)


=)

Tjejkväll i Villie!

Idag har man förutom att jobbat, träffat mina gamla klasskamrater från Lund, (Johanna, Erica, Elin plus Ida) :) Skulle egentligen sovit över hos Elin, men kände att jag behövde komma hem, eftersom jag inte varit hemma idag knappt, plus att man ska jobba imorgon. Vi var först på Nova. Elin och Ida shoppade nog mest, jag och Johanna sparade våra kronor =) Sedan stack vi till Skurup där vi shoppade loss på Coop extra, massa frukt och bär (banan, äpple, jordgubbar, melon, vindruvor, nektariner, apelsin), och när vi kom hem till lilla Elin i Villie tittade vi först lite på hennes hästar, men sedan satte vi igång med att göra världens godaste fruktsallad =) Elin vispade grädde och för att citera henne "Den blev helt hård, det gick helt fort"  =) Samtidigt som vi åt vår otroligt goda fruktsallad, så tittade vi på allsång på skansen med Elins föräldrar =) Mycket trevligt! Sedan fortsatte vi Tv-tittandet på Elins rum där vi följde fotbollen och snackade en massa SKIT (bokstavligt talat) haha! Tack för en rolig eftermiddag och kväll, hoppas det sker fler gånger i sommar!! =)

Ah nu e jag trött! Godnatt! =D


My bloody valentine 3D!

Jag blundade under halva filmen skulle jag tippa, och tog armarna för huvudet precis som den jävla maskmannen skulle slå mig. Trodde jag skulle drömma om "maskmannen" i natt, men icke! Igår när jag kom hem efter biobesöket så var dörren såklart låst, och lampan där ute var inte tänd, så jag fick leta upp mina nycklar, försöka hitta nyckelhålet, och sedan öppna dörren. Detta tog säkert en hel minut kändes det som, man var ju lite rädd att maskmannen skulle komma bakom ryggen, eller varför inte stå inne i huset så när jag väl öppnat dörren smäller han sin lie rakt genom min käke. Usch fy! Tur att det är långt kvar till alla hjärtans dag!





Livet leker!



Spill snask, kladda sen snylta

Midsommar är över, visst gick det fort?
Det bästa var nog fan badet vid 12 snåret, sjukt härligt!
Kommer kanske lite bilder senare...
Nu funderar jag på om jag ska göra lite te och fixa lite mango...
Imorgon är det söndag och jag är ledig =)
Men
Jag måste ringa Carina, får inte glömma det!!


I can't wait...

Midsommar är snart här =)

Förra midsommaren spenderades på Rhodos med Sandra. Har kollat på massa videos från den resan, så himla roligt, borde lägga in dom här, men hur fan gör man?

Har nyss kommit hem från ICA Maxi, storhandlat med tjejerna, eller ja, Johanna och Sara handlade och jag och Eve gick mest runt.. Är ganska trött på affärer nu, dagen började ju med CG (City gross), sedan stack jag och världens gulligaste syster till Nova, där vi gick ganska länge, kom på att jag aldrig köpte det fina röda linnet på H&M. Det var sjukt snyggt i ryggen, måste köpa det!




Ska snart släcka lampan, börjar ju 7 imorgon :( Men sen efter då jävlar!

Let's party like there's no tomorrow!!


Dagens bild!

Pollenallergi...

Idag har mitt högra öga kliat konstant. Tråkigt som fan, så imorgon ska jag bege mig till apoteket och köpa ögondroppar, och hoppas på att det hjälper. Har varit iväg en runda med världens bästa Sandra idag, vi var på jägerso. Dom hade 50-70% rabatt på guldfynd, så jag hittade såklart två jättefina halsband :) Jag åkte egentligen dit för att handla träningskläder/fritidskläder. På stadium hittade jag ett par svarta joggingbyxor, med stora muddar ner till, och en rosa långärmad zip tröja.

Efter Sverige matchen begav vi oss till bokskogen, där vi gick en liten runda, och tog massa skumma kort... Pinsamt egentligen men va fan, man lever ju bara en gång eller hur va de? (jag använde såklart mina nya träningskläder) 


Eh stark?


Folk trodde att Sandra var min ledsagare...



Godnatt!

En hund, en ras

Kommer kallad men ej strax, ty född till slav är ingen tax






Glömde

fråga en sak. Är det nördigt att böla till en bok?


Jobb, roadtrip och en liten historia...

Dagen har spenderats i Svedala, har haft fullt upp på jobb idag, dagen gick verkligen jättefort. När jag kom hem däckade jag i sängen, somnade nästan en timme, det var underbart! Nu är man ledig i tre dagar :)


Ikväll har Sandra och jag utforskat Skåne. Eller ja, det hela började med att vi skulle åka runt till lite konstiga byar och gå lite i var by (få motion). Dessvärre blev det första stoppet i Lund, där vi tog en stor chai på E-house. Sedan körde vi mot Lomma, men vi kom inte dit :S Vi bestämde oss för att köra till kyrkogården istället. När vi nästan stod och grät båda två, så hoppade vi in i bilen igen, och nu gick färden mot Genarp (Ginnarp). Tro det eller ej men vi körde vilse i Genarp, bland alla villor.


Har nästan precis kommit hem från färden som var supertrevlig :) Vi får göra om det snart igen, men då tycker jag att vi
siktar in oss på Österlen eller mot Helsingborg :D


Har bara bild från första stoppet, DIN-X i Klågge :P


"Hur sätter man fast den så att den pumpar ut av sig själv?" :D hihi!



Det var en gång en kvinna som spelade golf, men rundan gick inte speciellt bra. När hon kom in till golfklubben igen, frågade en gentleman "Hur gick rundan idag?". Kvinnan svarade "Det gick inte så bra, jag blev stucken av en geting mellan första och andra hålet." Mannen svarade "oh ajdå, där har ju plåstret så svårt att fästa med".

Försök nu att sova :)



Tandhygienisten

Har jobbat hela helgen plus idag måndag, så är ganska mör. Igår krossade vi Skabersjö med 5-0 och det satt riktigt fint!

Efter jobb idag stack jag till folktandvården i Bara. Fick en ny tandhygienist som verkligen var jättebra. En utländsk tjej som var hur trevlig som helst, och vi snackade som om jag hade haft henne hela mitt liv. Har ganska ont i truten nu, eftersom just idag fungerade inte den tekniska utrustningen så bra, vilket innebar att jag fick ha den här stora saken i munnen tre gånger på ena sidan innan det blev en bild. Undersökningen tog 20 minuter, och jag betalar typ 40 kr i månaden för det i 1,5 år, innan jag får en tid. 40 * 18 är enkel matematik (om man har sin mobil i närheten), och det blir 720 kr. 720 kr för en undersökning som tar 20 minuter? Är det värt det? 
 Hon tyckte iaf att jag hade bra tänder

Vad kan man säga mer om dagen då, ganska mycket funderande fram och tillbaka som vanligt... Vad vill jag? Vad känner jag? Blir galen på mig själv...



Känner att det är dags för en kopp te, och sen blir det nog sängen för min del...


Sweden rocks?

Då har man hunnit med en snabbis till Sweden rock, synd att man jobbade ikväll, och att man jobbar hela helgen, annars hade man kunnat stanna där någon dag till. Men samtidigt så är det ganska skönt att komma hem till sin varma säng. För det var inte direkt varmt i natt... Har träffat på en hel del skumma typer, eller iaf så såg dom skumma ut. Det blev tyvärr inte så många bilder under festivalen, eftersom batteriet tog slut på kameran, men har iaf lite bilder på vägen dit :)


Tänkte jag skulle klä mig lite rockigt, och så här gick det =P


Morsan röker på i Staffanstorp


och på Ekerödsrasten


Geten


Backstage!


Johanna käkar frulle!


Dags att åka hem.. Tur jag köpte nya glajjor...


Ps. Ät gul snö, det kan vara öl...

Västra hamnen!

I lördags var jag, syrran, brossan och pappa i västra hamnen, här kommer lite bilder från det besöket. OBS!! Det blåste som satan!


Turning Torso, eller Turning Tauser som Sara skulle ha sagt :D


It's okey to look fat nr 1.


It's okey to look fat nr 2.


It's okey to look fat nr 3.


Imorgon drar man till Sweden rock, lovar att bjussa på bilder därifrån =) Godnatt allihope allesammen!

RSS 2.0