En mycket fin morsdag!

Dagen började med en mysig promenad med Max, han har varit här hela helgen så att mamma kunde få lite semester från honom :) Det har varit roligt faktiskt, även om han e jobbig ibland :)

Här åker han bil =)







Det blev vinst idag i seriefinalen mot Staffanstorp med hela 4-0. Vi var bäst helt enkelt tjejer =)

Nu ikväll har jag varit hos mamma, det är ju trots allt morsdag idag :) Hon fick lite nya blommor till sin trädgård, hoppas hon blev glad :) När vi hade ätit och fikat upptäckte Johanna att en bålgeting hade tagit sig in i huset. Vi la nog ner nästan en timme på att döda den. Efter mycket skrik lyckades mamma tillslut göra finito på den. Jag filma en del av jakten, ska se om jag kan lägga upp den senare :) Den var riktigt stor!

Nu är det snart dags att lägga sig, imorgon blir det jobb gånger två! =(

Orolig mave!

Läkerol drops salmiak är inte bra för magen...

Fiskhatt och Barcelona!

Dagen har varit händelserik, det började med att jag stack och hämtade mamma vid 12 tiden. Vi åkte sedan till det nya ÖB vid Toftanäs. När vi hade varit i affären i cirka 5 minuter inträffar något som får mig och mamma till skrattanfall.
 
Det var en äldre man (55+) som kastar sin solhatt/fiskhatt på mamma. Hon ser i ögonvrån hur mannen tar av sig hatten från huvudet, och kastar den rakt på henne. Samtidigt säger han "Heeej", och mamma som fortfarande var i chock, svarar tillbaka lite osäkert "Hej?" (tankarna går i mammas huvud, vem är den här människan, känner jag honom, vet jag vem det är?)  Mannen kommer närmre mamma och upptäcker att det inte är den person som han trodde det var. Han tar henne i handen  är alldeles röd i hela huvudet (och då menar jag verkligen hela huvudet), "ohh förlåt förlåt". Mamma har redan börjat skratta men svarar "Det är ingen fara, men det var ganska roligt" . Sedan var det ett helvete att sluta skratta, de som inte såg händelsen trodde nog att jag och mamma kom direkt från Sankt Lars. Mannen lämnade butiken direkt, undra om han har berättat händelsen för någon :)



Jag har köpt nya gardiner till mitt rum idag, och så här fint blev det :)





Dagens outfit!


Min nya tröja från Cubus :)


Gladiatorskor är mycket bekväma!



Dagens bästa!

Ligan, cupen och nu CL, Barcelona är helt klart bäst, och Messi borde bli vald till världens bästa spelare =)

 




Dagens sämsta!

Göran försöker lura en på pengar, 1750 kr för att spela i KGIF? Nä jag tror inte det!!


Har ingen bild på KGIF:s Kassör, så fick ta en annan Göran.


Godnatt!


On my mind

Berger och Carrie...


Lost with no direction

Är ensam hemma ikväll, jag umgås med min Tivo!
Just nu tittar jag på Sex and the city, fast har redan sett avsnittet =P Idag har jag jobbat (va e det sant?), sen har jag tränat fotboll, känns som jag har tappat suget?!
Imorgon är jag ledig, om det blir fint väder ska jag starta dagen med lite power walk, sen ska jag städa lite, rensa min garderob igen? Måste slänga det jag inte använder, fast jag inte vill... hehe :) Kvällen kommer spenderas på möllan, för att fira Evelinas födelsedag!


Varför får inte jag det så fint som frisören gjorde det? 

Godnatt!
 


En dag kvar..

Imorgon är sista arbetsdagen, sen är jag ledig i två långa härliga dagar :) Det blev en snabb runda till skogen ikväll med pappa, gick snabbt så man fick lite motion i alla fall.
Pratade med Johanna ikväll på msn, och kom på att jag saknar klassen från skolan, så många bra människor där går :) Om två år kommer det finnas hur många bra arbetsterapeuter som helst, det är en sak som är säker! Jag hoppas i alla fall att vi kan ses snart, hade varit kul!

Pappa ska åka och fiska nu i två dagar, så man har huset för sig själv, party party, haha eller inte =P

Klockan rusar iväg, ska borsta tänderna, smörja in mig med L'Oreals fuktighetskräm och tillslut ska jag läsa ett kapitel i Marley and me, sen lär jag somna :D

Don't stop living!

Jobba


Jobba hela helgen! Ah :(




Glömde säga att jag köpte nya skor igår, ljusblåa tygskor från dinsko! Snygga att ha i sommar, jag längtar. Köpte även en ny dagcreme, en ny pincett och ett nytt läppglans :) Nu ska jag bege mig till posten, tur att jag inte är lika trött som i måndags, idag lär jag inte somna :)

Sunny day!

It's gettin late
I'm making my way over to my favorite place
I gotta get my body moving shake the stress away
I wasn't looking for nobody when you looked my way
Possible candidate (yeah)
Who knew
That you'd be up in here lookin like you do
You're makin' stayin' over here impossible
Baby I must say your aura is incredible
If you don't have to go don't

Do you know what you started
I just came here to party
But now we're rockin on the dance floor
Acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest
And now we're face to face


Lissan er bedre än Gronan!

Vaknade tio idag lagom utvilad =) Ska snart sticka till skogen och springa en runda och göra några sit-ups, mamma ska gå med hunden, sen blir det nog en kopp kaffe efteråt =) Ikväll blir det jobb, men börjar inte förrän 15, så hade tänkt att antigen sola eller sticka och köpa ett par skor =P Blir billigast att lägga sig på soldäcket, hmm får se vad det blir...

Igår var jag så himla trött, när jag körde till posten höll jag på att somna, när jag öppnade ögonen låg jag över mittlinjen, sjukt läskigt. Dum som jag var körde jag vidare och det hände fler än en gång, hade solen i ögonen med så blev trött av det tror jag. Hemvägen var lättare, var nog så trött så att jag blev pigg istället :)

Jag vill till Liseberg i sommar, vill du?

Dagens wig!
(Den bjuder jag på)

Olga!



Be on fire!

Samtal

Det var ett trevligt samtal man fick idag ju! Har varit en överlång dag och är ganska trött. Tänkte jag skulle skriva lite här först innan jag släcker lampan.
 
Idag kom jag att tänka på farfar igen, när vi var små och plockade kottar nere vid stugan på Österlen, när han gick med ner till havet för att titta till sin båt eller när vi var nere i källaren och kasta pil. Det har gått ganska många månader nu, men man tänker på dig väldigt väldigt ofta! Hoppas du har det bra där uppe!


Godnatt alla söta!


GI-metod light

Jaha då har man nyss kommit hem från jobb, är ganska trött men om två timmar börjar nästa arbete, jippi! Jag som redan har halsbränna... Ska snart käka grillade kycklingspett med sallad, du vet GI-metoden måste följas ibland :)

Ingen fotbollsträning för mig denna vecka eftersom "idisarna" väljer att ställa in träning på onsdag (bara för att jag inte kan idag). Men men, får väl träna lite på egen hand, hålla kroppen i trim =P

Men nu ska jag käka, duscha, vila och jobba!

Dance with me, put your hands on me

Minnen


När jag och Sandra blev säkerhetsvakter på Sturup raceway! :)


När vi var på Rhodos :) 


Rhodos sötaste tjej!


Böda Sand 


Studenten :) 


Johanna Montana!

Äntligen har min söta rara älskade syster tagit av sig peruken, no more Johanna Montana, kolla så bra hon passar i sitt korta snygga hår!


Visst är hon snygg i sin nya frissa :)

Vaknade sent idag, men inte så konstigt kom inte hem förrän vid 2 igår, var hos johanna på vinkväll, själv drack man en cider och en supergod drink... Spelade fotboll igår mot Rosengård, och vi vann med 9-3 :) Något som inte är lika kul är att jag har dobbarna kvar på mitt lår efter att en spelare var uppe och klättrade där igår. Jaha vad händer ikväll då? Jag är sugen på att gå ut, men verkar inte som någon annan är det direkt... Sara möjligtvis men hon ska ju på 20-års fest först, så får se hur det blir...
Vi ses kanske tonight!

Modell!


Vår söta Max ligger och vaktar mammas hus :)


Ska vi klippa klorna?



 Nog om min håriga B-friend, idag har jag jobbat och käkat middag hos morsan. Sedan stack jag och dad till skogen, jag sprang och pappa gick... Imorgon väntar en lång dag på jobb och sen är det träning som gäller... Godnatt alla söta!

Horses!

Dagen började kanske inte så bra då man vaknade redan halv sju, men somnade om snabbt igen tror jag =P
Vaknade igen vid 11 tiden, lagom utvilad :) Kändes underbart faktiskt även om jag hade missat hela förmiddagen. Kommer inte ihåg senast jag sov så länge...
Efter många om och med stack jag och syrran till morsan vid 13 tiden. Mamma var ute med Max när vi kom så under tiden klappade vi hästarna som står i hagen mitt emot mammas hus, dom är jättefina, men stora så man blir lite skraj när dom kommer för nära... 
Sedan stack vi till Center Syd där vi gick i några timmar, till klockan blev 18 sen var vi tvugna att åka hem eftersom jag skulle träna klockan 19... Nu är jag svintrött igen, och en ny arbetsdag väntar imorgon, men vet ni vad? Jag slutar 13:30 :) 

För alla hästlovers kommer här lite bilder från dagens matning! Och visst ser jag ut som en hästtjej? Fast jag typ aldrig suttit på hästryggen =)


Farligt nära foderluckan...


Världens goaste syrra vågar till och med krama hästen :D


så fin den är =)



Nu är det dags för bingen! Natti natti!

Frissa och misshandel av bok!

Eftersom mamma har armen i gips fortfarande var jag tvungen att gå till en salong och klippa mig, och jag blev himla nöjd =) Hon fixade till det och gav mig tips på hur man kunde sätta upp håret om man skulle ut :) Nästa gång skulle hon lära mig någon ny grej, så lär gå dit snart igen :) hehe!
För övrigt har jag jobbat idag 7-15:30, är ganska trött nu, kom inte till säng igår efter jobbet, låg vaken i timmar... Var ganska seg imorse med, men imorgon hoppas jag på en bättre morgon :)
Här kommer lite bilder efter besöker hos frisören, gick inte att ladda upp bilden på uppsättningen =(


Sneluggen is back!




Mamma har fått låna mina Steig Larsson böcker, och så här ser ena ut idag =(


Boken låg på plattan, och av misstag hade plattan satts på, detta blev resultatet... hehe :)

walking the dog!

En dag när mamma var på promenad med Max i centrala Svedala gick hon förbi en mamma och hennes lilla dotter. Flickan tittade noga på Max och efter en stund sa hon "Titta mamma, vilken söt knubbsäl". Mamman skämdes lite och rättade sin dotter "Nej det är ingen knubbsäl det är en tax".
Stackars Max :)


Lika?




Barca!

Det var en gång en blåsig dag, och denna blåsiga dag blev bättre då klockan slog 93 min på Stamford bridge!
Finns det något mer att säga? Barcelona spelar bäst fotboll!

Sara 21 =)


Förfest hos Sara. Saft + vodka är gott att shota!


Eh... 3+2? :S


Strippklubben


Lilla rara Sara var trött på vägen hem =P


Hade en kul kväll med Sara och Laura, det får vi helt klart göra om =)

En bild säger mer än tusen ord...


Valborg =)



Snygga! :D hehe



En dag på center syd och så här såg jag ut =) Sover?


Det blev en ny klänning, nya skor, leggings, jacka och örhänge! :)


Kommer bilder från i lördags senare, är inte hemma just nu, är hos mamma...

1 Maj

Var ganska trött när jag vaknade imorse, kändes som jag var lite bakis, men var nog bara trött. Tog skogen hållet till jobb, tänkte att det nog var bäst =P Jobbade till halv två och stressade under nästan hela dagen kändes det som, tråkigt! När jag kom hem kasta jag mig i soffan, tittade lite på Tzatziki morsan och polisen som gick på tv, men somnade ganska snabbt. Vaknade vid 4, och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket, sjungit singstar med syrran, åkt till mamma och gått en runda, tittat på tv och nu ligger jag här och ska läsa lite i Marley and me. Känner mig trött så orkar nog inte läsa speciellt mycket. Imorgon ska jag sova lite längre, sen ska jag träna lite, tar nog en runda i skogen på förmiddagen, sen blir det förfest hos Sara och sen utgång, får se var det bär...

Listen to your heart, when he's calling for you
Listen to your heart, there's nothing else you can do
I don't know where you're going, and I don't know why
But listen to your heart, before you tell him goodbye


RSS 2.0