Äntligen igång

Ett nytt kapitel i livet, en nystart! Känns underbart bra :) Har nyss köpt en bok som vi ska ha, för 150 kr, lagom =) Kostar närmre 300 på adlibris, så har gjort en bra affär.

Hatar verkligen skånetrafiken ibland, imorse stressade jag en hel del för att hinna med bussen som går 07:34 från Klågerup. Tror du den kommer? Såklart inte, utan där står jag i 40 minuter tills nästa buss kommer 08:06! Jag började 08:30 så tack vare dem kommer jag försent! Ringde såklart läraren och meddelade att jag kom sent, men tycker det är jäkligt dåligt. Frågade busschaffisen varför det inte kom någon buss 07:30, hennes svar var "Nää... den uteblev". Jävla Miffo! :P Kanske inte rätt att bli sur på henne, men jag tänker lätt klaga på dem, så att jag kan få något ut av det hela =) 
 
Ser verkligen fram emot hösten, trots att jag kommer vara fattig och inte kunna spendera så mycket pengar på roligheter, men när jag är färdig med min utbildning och får fast jobb så kan jag göra roliga saker igen =)




Gillar min nya tröja


Oui Oui Paris!


Har en fiskgratäng i ugnen som snart är färdig, ska bli skitgott!

 

En sista sak bara, jag älskar min syster, hon är den bästa systern man kan ha, förutom när hon tar mina saker, men annars! =) En gosig liten tuss!


Trellehulla

Var i Trellehulla igår och festade litta =) Trevligt, men kvällen var ganska kort då jag åkte sista bussen hem från stan :D Somnade ganska fort på bussen och sen väckte Martin mig en hållplats efter min, typiskt! Väntade därför på att bussen skulle komma tillbaka in mot stan igen så jag slapp gå så långt :D

Idag har jag spelat match och vi vann med 2-0! Så jävla härlig seger :D Ska strax krupa under täcket, är sjukligt trött... Imorgon är det skola!!!!! natti natti

Au revoir

Sista jobbeveckan har gått fort som bara den, men under veckan har man ju gjort mycket mer än jobbat =) I tisdags var jag och Evelina inne och tittade på Johnossi, dem var bra. Speciellt bra tryckt i låten "what's the point". Vi tog bussen hem 22:18, men innan dess hann vi även med ett besök på Sir Tobeys, där jag drack en corona med en gammal limeskiva, inte så gott.

På onsdagen var det jobb för hela slanten, när jag kom hem däckade jag i soffan, pappa väckte mig när han kom hem och då stack vi ut och gick en långrunda (utan lilla Maxen) :)

Torsdagen, alltså igår, hade jag verkligen sett fram emot. Oskar Linnros och Salem al fakir bjöd på underhållningen denna afton, och det var dem så jävla grymma på. Båda två är ju sjukt musikaliska, och man ser att det dom håller på med, är dom så bra på! Det var som Evelina konstaterade under halva konserten med Linnros, han e verkligen så mycket KB! Salem är enligt mig inte lika mycket KB, speciellt inte med den barnsliga rösten han har när han pratar. Jag, Evelina och Johanna tog bussen hem 23:18, och jag kom i säng vid 00:30, inte lika roligt att vakna av alarmet 05:30, men det är inte varje dag en snygg känd påg är i stan. Skickade sms till 118 100 igår med, undrade vilket hotell OL bodde på (antagligen inte hotell Ibis), men fick inte något riktigt svar på frågan :(

En lång dag på jobb idag, var hemma vid 16 tiden och då var jag grymt trött. Tittade lite på Top model 5, men somnade ganska fort. Vaknade av Johanna ringde och en timme senare blev det pizza hos Evelina. Vi tittade på filmen "Inglorious bastards", en lång med bra film :) Kom nyss hem och nu är jag så in i helvetes trött!

Imorgon ska jag handla lite skolsaker, börjar ju på måndag och jag e taggad till tusen :) På kvällen ska jag till Trelleborg och dricka lite =P Kan nog bli trevligt :)



Mums!


jahapp

Det blev träning två gånger idag, först en runda i skogen och sedan fotbollsträning på kvällen... Snacka om hurtigt! Nu ska jag bara hålla i det också! =) Imorgon är det jobb som gäller igen, tråkigt! Sedan blir det nog festivalen igen, Johnossi spelar =) Hoppas vädret e bättre bara... Nu ska jag sova!

Natti natti!


PUMA!


Helgen

har varit bra! Har haft semester under hela förra veckan och det firades! Jag, Johanna och Eve drog på semester =) Käkade god frukost på morgonen med ägg och hela köret. Vi var även på museum och sedan blev det såklart även en drinkkväll. I helgen har jag varit en del på festivalen, lyssnade på maskinen och familjen i lördags, och den kvällen slutade på KB. Igår blev det Lasse W med Eve, Johanna och Chris.

Sista dagen på semestern idag, och jag har redan hunnit städa hela ovanvåningen =) Ska strax käka lite frukost, nyttig sådan, sedan bär det av till skogen för lite frisk luft =) Ni får gärna kalla mig Mulle, men jag älskar verkligen skogen.

Ikväll vet jag inte om det blir festivalen igen eller om jag ska dra ner till träningen, har inte bestämt mig än.
Om en vecka börjar skolan, ska bli roligt =) På fredag kommer lönen och då ska jag handla;

* Iphone 4
* Jeans
* Kollegeblock
* Penna (fick en av Karl och Sara från Sjöbomarknad, men tänkte ha en till i reserv)
* Converse (inte helt säkert)

Ja hoppas nu man får en bra lön :D hehe!


Vems jacka är detta?



Denna F den ska vandra från den ena till den andra....


Harry Potter

Ska ju på Harry Potter fest i höst, ja om man e bjuden :P Och är just nu inne på http://pottersajten.com för att få lite inspiration =) När jag berättade för pappa om det så var hans första reaktion "Är han Andreas också bjuden då eller?" haha! Han menade såklart Alexander som är så lik Harry P! :D Men att han visste det var lite roligt =)


Tisdag

Inga tårar når min kind
Tack hej, fuck dig
Jag har fått nog, har fått nog

Semester

Nu har jag semester i en vecka, ska bli otroligt skönt! Trodde det skulle bli roadtrip, men ser mörkt ut.

Semestern kunde börjat bättre, har haft halsbränna några dagar från och till, men idag har det varit som värst. Halsbränna och magen svider, inget bra! När jag kom hem från jobb la jag mig och sov, vaknade 18:45 för att sedan sticka och träna.  

4711 Jönsson åkte till Madeira idag, fuskigt!

En kopp te nu och sen ska jag sova.

Förresten Ola Toivonen kanske går till Liverpool, det hade varit nice!

Pissigt!

Att känna sig utanför är jävligt pissigt! Att känna sig utanför av vänner som hänger med ens fd känns kanske ännu pissigare! Jag vet att jag kanske själv har satt mig i denna sitts och jag skyller inte på er, och vill inte att någon ska tycka synd om mig, men ja det känns iaf jävligt kasst.
 
Nu ska jag titta på "En annan del av Köping", så att man kan få skratta också under denna söndagskväll.


Större bröst

Visste ni att det finns ett ämne i soygurten som liknar det kvinnliga könshormonet, och att man får större bröst om man äter soygurt? Imorse käkade jag en hel tallrik! Mums!!!! :D


Okej

Jag hade verkligen SKIIITBALL på Friday's igår. Jimmy Durmas hängde där också, kunde det bli bättre? :P Strawberry Daiquirin för 126 svenska riksdaler var så jäkla god!







Örhängena gör ganska stor skillnad.


Nu är det jobb som gäller!

Lite besviken igår om jag ska vara ärlig.


Fuck

Nä fy fan, denna sommaren har nog inte alls varit så bra egentligen... Det började ju med att ngn precis i början förstörde hela och sen ja har det bara fortsatt... Ser verkligen fram emot en trevligare höst med nya människor!


Fredag fredag fredag

Idag blir världens bästa mamma 46 år =) Hihi! Gammal som gatan :D Ska dit vid 14 tiden och fira henne. Innan dess hade jag tänkt hinna baka och springa i skogen.

Nu har jag bestämt mig, jag ska köpa den nya Iphonen, väntar bara på att lönen ska trilla in på kontot =)
Nej nu ska jag dra fram mjölet och jästen, det ska bakas kanelbullar här idag!


Mamma, syrran och jag =)

Ett knep

Vet ni vad man ska göra om man känner sig lite nere när man vaknar?

Man ska titta lite på Johan glans så känns allt så så mycket bättre!=)

Idag ska jag springa i skogen kl 12, alltid samma tid!


Kärleksmums

Kom hem från jobb, la mig och vilade en stund, sedan blev jag sugen på att baka =)



Jag lyckades :D


Ikväll blir det nog träning... Sedan ska jag hänga på hos Johanna om jag hinner :D

 


V

Jobbat idag också, långt pass med, så jävla ball! Ser pengarna rulla in bara...

Efter jobb stack jag hem, bytade om och sedan hoppade jag på min underbara cykel och drog till bokskogen. Där träffade jag Sara och vi sprang en runda och snackade om lite allt möjligt =) Inte för att skryta, för det sköter andra personer helt klart bättre än mig, men jag har varit jäkligt aktiv och tränat varje dag i princip under ngn vecka... Hade varit jävligt snyggt att få en mage som har lite rutor, plus ett V längst ner om ni vet vad jag menar? Hot hot hot!

Har svalt min stolthet en hel del den senaste tiden, men nu är det nog, I'm over this!


Men rolig dag...

Det började med att jag blev utskälld över att jag inte kunde laga frukost, redan då var dagen förstörd kände jag... Blev så jävla arg, fast man inte ska bli det kanske, men jag menar när en människa verkligen klagar på allt man gör, då e det fan inte lätt...

Annars har dagen gått ganska fort, har inte käkat så mycket, och jag är inte hungrig direkt i heller. Det ser ut som att det blir träning ikväll iaf för mig och Hanna =P



Jag och sankan :D

1 timmes sömn

Denna natten har varit hemsk! Sovit typ 1 timme skulle jag tro, men var inte speciellt trött när klockan ringde 05:20... Konstigt!

Tänkte, tänkte och tänkte i natt tror jag...

Gick upp och skrev ner allt som jag vill säga, tänker dock inte skriva det här.

Vi skulle egentligen till lilla torg ikväll, men det blev inget med det. Ska ta det lugnt ikväll istället =) Börjar bli ganska trött redan.
Herr roos har fått vänta för länge på mig nu med tycker jag, måste ju verkligen få veta hur boken slutar, har typ 100 sidor kvar bara =)

Jobbar fram till lördag, sedan är jag ledig en dag, wiho! Längtar verkligen...

Längtar även tills jag börjar skolan, vill göra något nytt, ta ett nytt steg i livet, ett steg i rätt riktning.


Jag är verkligen ledsen...

Ibland gör man saker som man inte är lika stolt över, men vad mer kan man göra än att be om ursäkt och ångra det man gjorde? Nej, jag tänker lägga det bakom mig nu, tänker lägga allt bakom mig nu. Det hade aldrig blivit vi två igen i vilket fall, det vet vi nog båda innerst inne.
Att byta från att vara tillsammans till att vara vänner från en dag till en annan funkar inte för min del iaf. Vet inte om det bara är jag som känner så?
Man lär sig av misstagen man gör här i livet, och under det senaste året har jag nog lärt mig en hel del.

Lite tråkigt att du vet en hel del som jag har gjort de senaste månaderna, utan att prata med mig direkt, medens jag inte vet ett skit vad du har gjort. Fast som sagt, move on Caroline för fan!

 


RSS 2.0