Så himla onödigt!

Det har varit en jäkla trist dag idag. Imorse var jag på ganska bra humör, var iväg och solade i Staffanstorp, och sen stack jag till Svedala för att ta Max på en runda. Bestämde mig tillslut för att åka till skogen efter många om och men, tänkte jag skulle gå samma runda som jag och johanna gick för en vecka sedan, men det skulle jag aldrig ha gjort...

Det tog cirka 40 minuter för mig att gå 3 kilometers rundan med Max, jag såg ett rådjur på nära håll, tog lite kort på vår fina hund, det var härligt när vinden blåste en i ansiktet. Sista backen upp till parkeringen var dock lite jobbig, och värre skulle det bli. När jag började skymta pappas bil, stod där ett ungt par ganska nära bilen och tittade på den. Redan då fick jag en konstig känsla i magen. När jag kom närmre såg jag det som jag redan hade anat, någon/några hade gjort inbrott i bilen. Sista biten gick jag fortare och fortare, jag kom fram till paret som stod där och den ena frågade "Det har du inte haft innan?" (eller något liknande, kommer inte riktigt ihåg var nog mest chockad). "Klart jag inte har haft det innan, det har hänt under tiden jag varit borta" svarade jag. De hade krossat glaset på passagerarsidan efter att försökt bända upp dörren på förarsidan men inte lyckats, riktiga losers! Jag hade gömt min väska under ett paraply i bilen och den var borta, men innan jag gick tog jag ut plånboken och la den i handsfacket, och där hade dom inte kollat (amatörer).
Grattis, ni fick med er en falsk prada väska, möjligtvis några kvitton från slagthuset!
"Giljotinen borde vara ett minimistraff" (Johan Glans)

Vilka människor gör något sådant? Antar att de var över arton eftersom de hade rivstartat därifrån då man såg märken i marken. Har ni inget jobb att sköta, eller en skola att vara i?

Känns som de har väntat på att man begav sig iväg och sedan slagit till, ganska obehagligt...

Eftersom internet här hemma är lite trögt, går det inte att ladda upp några bilder, så det får komma senare. Nu ska jag sova och imorgon bitti ska jag lämna in bilen!

Bokrea!

Igår startade bokrean och jag ännu inte köpt någon ny bok. Igår när jag var inne på Coop i Svedala (sorry Eve) så var jag nära på att köpa en bok av Leif GW men ångrade mig i sista sekund. Jag kom på att jag har en del böcker som står på tur här hemma. När jag är klar med sista boken i triologin om Lisbeth Salander så ska jag börja med "Marley och jag" av John Grogan, som jag fick i present av Johanna =)



Ska snart byta om, det är träning ikväll =)
Imorgon är jag ledig, har inga planer vilket är ganska skönt. Ta dagen som den kommer helt enkelt!





Fettisdagen!

Semlor är inte alls goda och därför har jag inte käkat någon idag i heller, trots att det är fettisdagen. Däremot har jag gått närmre 2 mil idag, tro det eller ej. Batteriet på stegräknaren är snart slut =P

Idag har jag jobbat (7-13:30) sen har jag varit i skogen med Sandi pandi och därefter hängde jag med pappa på hans motionsrunda, vilket var ganska krävande. Vi räknade ut att rundan var på cirkus 6 km. Gissa om jag är trött i mina ben nu. 



Ikväll ska jag kolla på Zlatan och hans Inter när dom krossar Manchester United =)

Men nu ska jag ta en varm dusch och ta på myskläder, kanske blir en kopp te också, jordgubbste såklart =P

Mando diao - mean street

http://www.youtube.com/watch?v=a8j-XtQoJG8


Take my hand and close your pretty eyes.

(vet inte hur man lägger in youtube klipp, jag vet jag är kass. Don't blame me!)



Grattis Sara!!

Idag fyller Sara S (skarpi, Skarped, Holmaja, Hardrocker, Saura) år, och det ska firas hemma hos Johanna =) Myspys, och lite alkohol! Nej, nu ska jag ut en runda till förrådet och sen bär det av mot Grönfinksgränd 6! Ses där haaaaj! :P
 

IKEA

Idag är jag ledig, har bara ledsagningen ikväll, men det känns inte som ett jobb direkt =P Richard har sovit här i natt, och vi ska snart åka en runda till IKEA och ICA Maxi. Jag behöver en ny mineralfoundation och tänkte överraska pappa med någon ny pryl till badrummet! =) Hörs!

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag!

Vaknade 05:45 efter en lång natt, då jag la mig redan kl 22. Kan inte säga att jag var mindre trött imorse, men var nog mer utvilad iaf. Idag har jag jobbat i "HT" en lång och seg dag, 7-15:30. Har haft huvudvärk hela dagen, men vill inte förlora några pengar i dessa tider, så stannade hela dagen iaf.

Igår var pappa och jag och hälsade på Christoffer i hans lägenhet, vi fikade och pratade, det var trevligt. Vi handlade på ICA Maxi i Trelleborg, så passade på att köpa Mando Diaos album, har dock inte hunnit lyssna på det, men antar att det är bra =)
Ikväll blir det lite träning!

Håller tummarna för att pappa blir vaktmästare på nya arenan

Tråkig helg!

Jag har jobbat hela helgen, eller snarare hela veckan, måndag-söndag. Idag är min lediga dag och har varit extremt trött. Har hunnit med att rasta Max i skogen med syrran, annars har jag inte gjort speciellt mycket. Ikväll blir det träning för min del. Har inte haft internet på ett tag nu, så här kommer en försenad bild på mitt linne för 29 kr! (man ser inte det så bra kanske men iaf :P )


 
you wanna be on top? haha :D  


Utmanad!

Utmaning.. Jag blev utmanad av Johanna

1) Vem tycker du ska ligga etta på metrobloggen? Läser inte det, obs!

2) En hemlighet som du har? Hemligheter berättar man inte för bövelen!

3) Tre saker du skulle köpa om du hade råd? En svart Porsche, lägenhet i centrala NY och en garderob fullt med kläder från Vera Wang mfl

4) Önskar dig? Ett jobb som inredningsarkitekt eller polis (snygga killar) =)

5) Jobbar du med det du vill? Nej, imorgon och hela helgen är det hemtjänsten som gäller!

6) Ville bli som liten? Känd genom friidrotten (och ni såg hur det gick)

7) Fobier? Spindlar och fötter

8) Dåliga sidor? Blir ganska  vrång om jag inte har mat i magen!

9) Positiva sidor? Omtänksam kanske :D

Jag utmanar inga fler, tråkiga frågor =P


Mckey!

Igår avgjordes top model och Mckey vann, vilket var ett rättvist resultat!

Idag har jag varit på/i valen i Trelleborg, och visst fan är Trelleborgare lite speciella, "gå inte för nära då skrämmer du dom!"  :D Fyndade ett nytt beigebrunt linne på GT (Gina Tricot) :D, 29 kr och även ett par söta trosor för 19 kr =) 
Ska snart sticka och jobba, ledsagare idag, vi ska åka och bada, orkar inte vara social! :P 


 

Sandras kalas!

I lördags var jag på kalas hos Sandra som fyllde 20 den 3:dje. Tog inte speciellt många bilder, var inte på det humöret helt enkelt =P Utgången var tråkig, först var vi på "debaser" och sen stack vi till slagt då klockan var närmre två och jag var skittrött, så det var inte ball!

Nu ska jag sova, börjar 7 imorgon =( Hörs! Godnatt!





snyggaste tårtan evor!





Jag på "debaser", sista gången jag är där =P (mållgan står bredvid mig)

Fullt upp hela veckan

Denna veckan har jag fullt upp, jobbar varje dag såg jag i kalendern, och dubbla pass två dagar bland annat idag. Ska snart kila iväg till posten efter en dag i hemtjänsten. Kan det bli bättre? hmm..

Nyss krängt i mig två panodil zapp för att hålla huvudvärken borta. När jag kommer hem ikväll blir det rätt i säng, eftersom klockan ringer 05:30 imorgon :(

Ett plus är att jag har mando diao skivan i bilen!

Björktrastgränd ikväll!

Gårdagen var lång och imorse när jag vakna var jag trött, men gick upp iaf eftersom jag, syrran och pappa skulle till Nova. Köpte en ny mineralfoundation som är lite mörkare och ett nytt läppglans.

Ikväll ska vi på kalas/fest hos Sandra, det ska bli roligt! :D Kommer bilder senare!
Ha en trevlig helg! Puss


Drömmar är bra märkliga

I natt drömde jag att jag skulle på Mando diao konsert. Min mamma och syster var med, men dom var med eftersom jag skulle till Danmark på jobbintervju, men i själva verket skulle jag på konsert med Mando diao. Jag ringde "Migge" för det var honom jag skulle gå med. Det var en Fanny som svarade och sa att dom bor ihop och delar på samma mobil nummer, men att Migge hade ett annat nummer som jag kunde ringa. "Flickvännen" var lite svartsjuk så hon ville inte ge ut hela nr utan bara de första siffrorna som var 0708. Hon låtsades att samtalets bröts, men jag hörde hur hon gjorde de falska ljudeffekterna. Det hela slutade med att vi stod på en tågstation, möjligtvis i Köpenhamn, på spår 8, där Mando diao spelade. Vi träffade hela bandet, och jag blev så till mig att jag hoppade upp i Björns famn och sa, "du är världens snyggaste man", han blev nog lite paff, fast än om han inte borde bli det. Publiken var tvugna att sitta ner i en ring, precis som man gjorde på dagis. Migge och Fanny bråkade lite, eftersom Migge inte ville att Fanny skulle följa med på konserten eftersom Fanny inte gillade Mando daio, men tillslut var det Mamma, Syrran, Migge, Fanny och jag som satt där i ringen och lyssnade på Sveriges stolthet Mando diao!


Slurp!




Dagens händelser
1. Frukost med mamma
2. Jobba 10-15:30

3. Spela fotbollscup i Skurup
4. 20-års fest för Michaela

En händelserik dag för Caroline med andra ord!
Ha en bra dag!

Nova!

Ska snart köra till Nova Lund med Johanna och Evelina, presentköpning ska fokuset ligga på!
Hittade ett halsband som jag inte haft på länge som jag fick av bland annat Evelina och Sandra i present för något år sedan, med en grön sten! Det har jag på mig idag =)


Morgontofflor är sköna!

Finmotoriken suger duktigt!

Tänkte visa er hur min så kallade smörkniv som jag gjorde i 7an ser ut, det gäller att ha en fed macka om jag säger så! Blir ingen "trä-hitler" av mig inte...


Ved?



Idag har jag varit på Erikshjälpen i Genarp med mamma och syrran, det var ganska mysigt faktiskt =)
Fyndade ett nytt soffbord för 69 kr, är riktigt nöjd med det! :)

Har även hunnit med att träna fotboll idag, och det var extra roligt då vi fått en del nyförvärv, bland annat Johanna Danielsson känd från BÖDA CUP!
Efter dagens träning kom jag på varför inte tjejer ska spela fotboll, om dom ramlar och skrapar upp sina ben på grusen så är det inte snyggt att ha kjol på festen helgen efter...

Nu ska jag ta och läsa lite skvaller! Love it!
Först lite bilder!
Godnatt!


Du kommer följa med mig när jag flyttar



Mums! Ser värre ut i verkligheten!




Arbetslös!



20 års fest och en mindre i huset!

Har varit ganska seg på att uppdatera min blogg, I know, men har kommit lite andra saker i vägen. I lördags var det fest i Svedala, tack alla som var där, jag hade supertrevligt =) Håller med Johanna att det var roligare i Svedala än på Slagt...



Hoppas för mitt eget bästa att jag inte hade det rosa håret inne på Slagt! =P


Eve, Michaela och Niclas =)


Richard och Christel =)


Jag och Johanna =)




Evelina och Niclas =)




Igår flyttade broren min till Trelleborg i en jättefin och mysig lägenhet som jag gärna velat ha :( Det är en vindsvåning med balkar i taket! Ska ta några bilder nästa gång jag är där, så ni kan få se hur den ser ut.

Idag är det Sandras dag, för hon fyller 20 år =) Grattis grattis!! Vi får vänta och fira henne till helgen...
På fredag är det Michaela som skall firas! Mycket firande med andra ord =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta tag i mitt liv (försöka) och söka jobb!!! Jag vill också ha en lika fin lägenhet som Christoffer!

RSS 2.0