Kalmar 2011


Michaela och Johanna då vi körde ölspelet


Fina Elin med sin fina tröja :)


Jag, Elin och Erika :)



Jag och Elin



Jag och Johanna :)



Påväg hem efter en kväll på dansgolvet!







Tepe

Igår var det dubbla pass på fitness med pt biffen, grymt bra gjort av oss! Och vilken träningsvärk jag har i magen idag, det började redan i tisdagskväll då vi körde core, men idag är det värre.

Imorse var det studiebesök på schemat. Kl 9 skulle vi vara ute vid fosieindustriområde. Jag hoppade på 33:an och trodde den skulle ta mig dit. För det första så visste jag bara att jag skulle hoppa av på "yx" något gatan, så jag hoppade av två hållplatser för tidigt. Sedan svängde jag ner på stenyxegatan, fast på fel håll. Detta upptäckte jag efter ungefär 15 minuters promenad. När jag väl visste hur jag skulle gå så var det sjukt långt, och jag frös som aldrig förr! Dagen började alltså med minst 50 minuters promenad, vilket jag inte var speciellt glad över just då.
Studiebesöket var iaf roligt, och alla fick med sig en goodiebag :D En grej av varje i deras sortiment, inte illa :)

Därefter käkade jag, Debbie och Li på bk, för det tyckte vi att vi var värda. Hela eftermiddagen höll vi på med röntgen, och ja jag lyckades faktiskt ta en eller två riktigt bra bilder. Om det var tur eller skicklighet undrar ni, och såklart var det skicklighet!

Nu sitter jag och lyssnar på musik, och diggar verkligen September. Denna låten är min favvis just nu :)





Nu ska jag käka lite middag och sedan sätta igång med rapporten och göra klart mitt psykologiarbete :) Imorgon ska jag hälsa på mormor och morfar, missade ju mormors födelsedag i lördags, så lovade att komma in i veckan och fika :) På kvällen blir det jobb i 3 timmar. På dagen ska jag hinna med träning också kom jag på, men ja det hinner jag ju lätt.

Quiz

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you

But there's some things you need to know about me:
I'm weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour's?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?




Beautiful



Sjukligt bra och så söt.


Dagen började fint kan man säga =) Har varit ganska sliten idag, helgen har tagit på krafterna. Har städat ovanvåningen här hemma annars har jag inte gjort så mkt. Sitter just nu med psykologiboken, får se om jag får något gjort. Ikväll blir det träning på fitness, core och indoorwalking =)

Helgen i korthet kan man väl säga var helt perfekt. I fredags när vi kom till Johanna så käkade vi tacos, sedan gjorde vi oss klara för utgång. Innan stack vi hem till Johannas kompis där vi drack och spelade lite spel. Kvällen spenderades sedan på Harry's, och vi dansade loss :)

Lördagen innebar sovmorgon, sedan gick vi på stan hela dagen och fyndade :) Mycket bra rea i Kalmar alltså. På kvällen åt vi buffé på Zorbas restaurang, mycket god. Därefter stack vi hem med halva Tokiga Ture och kollade lite på melodifestivalen, eller vi kollade nog inte så mkt egentligen men vi hade det på iaf. Mycket snack kan man säga istället om både det ena och det andra, hehe! Helgen bara sprang förbi, vilket den ofta gör då man har roligt.

Har lite bilder på telefonen, får kanske lägga upp det här sen ;) Nu ska jag se om vi har te hemma, känns som jag håller på att bli sjuk.

I väntans tider

ja jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så jag kan hänga upp mer tvätt och sedan slänga in en maskin till. Samtidigt så lyssnar jag på kärleksmusik (ja okej det är mest westlife) och funderar på livets mening. Inte vilken torsdagsnatt som helst alltså. Jag får stiga upp vid 09:30 imorgon så jag hinner packa osv, har inte orkat ikväll. Har varit hemma sedan klockan 21, men har typ inte gjort ett skit :S


OBS varning för starka bilder längre ner på sidan. Känsliga läsare bör ej scrolla ner.






















Kan vara världens fulastet tatuering, men isf sitter den på min vänstra fot. Minnet är det som räknas.



Kosovo

Tentan igår gick nog ganska bra, och idag fick vi tillbaka provet i pedodonti (barntandvård) och det gick trés bien. Idag är det tre år sedan kosovo blev självständigt, visste ni det? Tydligen är det stor fest i Pristna, Kosovos huvudstad. Blërta från klassen berättade om hur partylivet är i Pristna och ja det verkade ju inte fy skam :) Dagen i skolan gick fort och var ganska rolig, mycket snack liten verkstad kan man väl säga :D Så är det dagen efter en stor tenta, då får man lov att bara skita i att plugga.

Nu måste jag verkligen sätta igång att packa tror jag. Borde även städa mitt rum och min garderob. Fast kanske borde fira årsdagen då Kosovo blev självständigt färdigt, det är ju en halvtimme kvar. Det får bli lite bra musik =) 



Dagens lektion:
Har lärt en i klassen att det heter en buffé och inte ett buffé


Sömnlösa nätter

Små barn - små problem
Stora barn - stora problem



Skit.















nämen titta, ett litet bildspel på en måndagsnatt. Säg att du älskar dom du verkligen älskar innan det är försent. Jag älskar min familj, utan er - ingen Caroline.

Konstigt inlägg. Jag är hungrig, trött, och kan inte sova...

Det var ju party

gud vad jag inte mådde bra i lördags. Glömde eller hann inte att käka och var inte speciellt hungrig innan jag stack till Malin och Tom. Borde ha käkat mer, för en mage utan mat tillsammans med vin, cider och en grogg är inte att rekommendera :( Har fortfarande huvudvärk och mår illa idag, så valde att stanna hemma från skolan. Imorgon är vi lediga så då ska jag tentaplugga igen!

Kan inte ngn vänlig själ ge mig en lägenhet i Malmö, det skulle göra min dag.



I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did
And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did
Tell them all I know now
Shout it from the roof top
Write it on the sky love
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible



and you and you and you

Plugghelgen har börjat sådär, kommer hela tiden på andra saker som jag hellre vill göra. Just nu sitter jag i uterummet och känner hur solen värmer min rygg, sjukt skönt. Ska inte tjata, men jag vill ha vår, och tror alla vill det, men jag vill det så här mkt (visar med armarna;)
Lyssnar på riktigt bra musik just nu och blir redigt pepp, let's have fun tonight! Nästa helg blir det Kalmar och då blir det nog en del partaj då med, men herregud en hel vecka tills dess.

Nu ska jag välja kläder för ikväll, och måla naglarna. Rött blir det nog, jag är för blek för att ha svarta naglar :( Sola måste jag göra inom kort!

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
You're a silver lining the clouds
oh and I
wonder what it's all about....

Var har du sovit?

Hola! Innan klockan var ett så hade jag hunnit med att vara hos tdl och laga mitt ocklusala hål på 16, varit i skolan och tränat på fitness. När jag sedan kom hem så var jag trött, så tänkte jag skulle vila mig i en halvtimme. När klockan ringde så råkade jag stänga av alarmet och sedan somna om. 2 timmar senare vaknar jag av ett samtal som gjorde mig pigg nästan direkt :) 2 timmars pluggförlust innebär att jag får stanna uppe längre i natt och plugga, men what to do.

Christoffer och Rebecca är här, roligt att träffa dem igen =) Vi har käkat tacos ihop nu och ska strax återgå till böckerna, känns som jag hellre hade gjort något annat! De andra kollar på tv och kanske skulle spela spel senare, så ska jag sitta och trycka in info om karies, saliv och fluor, ibland är det inte rättvist!

Pappa berättade en rolig grej om när han jobbade som rörläggare. Han jobbade i garaget vid big bowl, så när han kom dit där på morgonen och skulle öppna dörren till ngnstans, så började påsar i garaget röra sig. Han blev livrädd då en man tittar fram från soporna. Det första mannen säger är "Var har du sovit?". Gud vad jag skrattade! Mannen trodde alltså att pappa också var luffare, hahaha! Naw stackars lilla pappa.

obs klockan är mkt, in i kariesvärlden.


pink e fint.


G-tricket

Lektion 2 check. Har lärt mig lite so far, och mer ska det bli hoppas jag. Dagen har rusat iväg och nu sitter jag här med ett glas Loka skogsbär, en mycket god dricka. Föreläsningen imorse var bara seg och jag satt och tänkte på annat lite då och då. Tror läraren märkte det och vips så fick jag en fråga, visste inte riktigt vad hon frågade, men jag chansade och hade inte helt fel :D Eftermiddagens redovisning gick nog bra, har inte fått domen än, men det kändes helt okej iaf. Om minde än en halvtimme kommer mamma, hon ska köra mig till jobbet. Jag som bara vill slänga mig i soffan/sängen och bara vila en liten stund. Fick Kicks katalogen idag, och har fått lite rabatter plus en premiecheck på 25 kr, wiho!


Och bara för att jag äääälskar att skryta så måste jag säga att jag fick högsta betyg (VG) i alla 3 avslutade kurser!!!! muhaha ;)

I won't sleep tonight.

Here we go again, I kinda wanna be more than friends.
I do it every time you're killin' me now.
And I won't be denied by you, the animal inside of you.
oh oh I want some more oh oh what are you waitin' for?
Take a bite of my heart tonight

Lektion nr 1

Avklarad. Och ja nu sitter jag här och övar, men Max börjar skälla så det kanske inte låter så bra? Samtidigt håller jag på att laga mammas kycklinggryta. Tänkte jag skulle lägga upp receptet, men kom ju på att det är hemligt.

Idag har jag jobbat i hemtjänsten, och dagen gick som vanligt hur fort som helst. Mamma och Maxen är här nu, så vi ska strax äta tillsammans. Ikväll blir det träning och sedan sängen tidigt. Men innan sängen blir det ju självklart spårlöst!


gr8!


 


cooler coleur.

Minilovet som jag haft har gått alldeles för fort. Jag har varit ledig i 4 dagar nu och har inte ens öppnat boken om karies och hål. Riktigt dåligt!

Istället har jag varit uppe sent och kollat på program som går i repris sådär vid 00:00 tiden. Jag har tränat en del, men framförallt har jag sovit länge. Helgen bjöd på fest. Igår var Sara, Malin och jag först på förförfest hos Richard som fyllde år. Sedan blev det förfest på hos en som hette Andreas, muy bien!

Imorgon är det jobb i hemtjänsten, ska bli kul att träffa alla igen, man uppskattar det mer nu när man inte ser dem varje dag =)

Tråkigt inlägg det blev, är lite upptagen med annat och orkar inte skriva här...


biffen

Hej Evelina....

Evelina "Biffen" Söderberg är min nya PT, boxning står på schemat. Let's kick some ass. Fan vad jag är cool.

JM

Idag har jag
köpt fluortabletter
skrivit grupparbete
käkat tonfisksallad
läs en massa sidor om parodontit
druckit laktosfri chai-latte med Sara
Tränat Walking indoor express med Evelina
Duschat och nu ligger jag och lyssnar på musik. John Mayer hade jag inte tackat nej till. Jag vill med spela gitarr!! morr.

Half of my heart got a grip on the situation half of my heart takes time...


RSS 2.0