Ny diet

The break-up diet funkar fan så mkt bättre än LCHF och allt vad det heter. Saken är den att man är inte ens hungrig, vilket man alltid annars är när man går på dieter. Det brukar ju vara så att man är som mest hungrig när man går på diet för att man vet om allt det som man inte får lov att äta.

Vad händer annars? Tiden spenderas på jobb och med vännerna, ni är fan bäst!

På fredag ska jag och Elin sticka till Kalmar och göra staden osäker för en kväll. Skämt och sido så ska vi på Johannas examensfest! Så roligt!! Hon är så duktig! Tänk att hon redan e klar :-)

På lördag blir det lite mer ordentliga saker, ska kolla på lägenhet osv =) Skojsigt!

Måste berätta om en rolig händelse idag i skogen. Sprang 7 km, men efter 3 märker jag att en snubbe springer bakom mig, och verkar inte som han vill springa om, men det ville jag att han skulle göra. Tillslut stannar jag till för att han ska springa om mig, men han stannar också. Han frågar om han kan springa med mig, blev ganska rädd! Med en pinne i handen och med sikte mot hans nedre region om i fall att han skulle angripa så tar vi oss runt 7:an. Han var faktiskt ganska trevlig, och ja han hade snygg bil! =D

Nu ska jag duscha för att sedan krypa ner under täcket! Natti natti!


Nytt jobb!

Igår skrev jag på papperna om att jag slutar 31/7 :-s känns lite konstigt eftersom att man har kommit in i allting ordentligt nu, också ska man sluta.. Men 1 augusti börjar jag på colosseumkliniken i Malmö :-) cykelavstånd och 2000 kr mer i månaden.. Hoppas allting går bra bara!


Idag har man varit ledig från jobb :-) var och solade imorse och sedan tränar med Evelina och Susanne :) därefter käkade jag och Evelina ihop. Ikväll har jag mest suttit vid datorn, tittat efter lägenhet. Inte lätt att hitta ngn man vill ha.. Nåja det löser sig!
Imorgon är det fredag och jobbdag. Sedan är det helg :-) ska ut med Sara imorgon iaf :) träning på fredag med Eve och antagligen ut till Klågerup en av dagarna :-)

Skulle bara säga att jag älskar min familj också :-) inte för att så många läser min blogg längre men det skiter jag i :-)




Sambo

Har några funderingar kring samboskap. Det handlar inte alls om mig. Den första frågan är är det normalt att man låser sin dator för sin sambo? Så att hon eller han inte kan snoka?


Ny vecka

Måndag igen! Idag är det ett långt pass som väntar.. Slutar inte förrän 18:30 ikväll!! Jäkla pollenallergi som har börjat på riktigt nu. Jag är så slarvig med att ta mina piller med, så nu sitter jag på bussen med tårar i ögonen hela tiden. Idag får jag reda på om mitt nya jobberbjudande! Håller tummar och tår för att alt löser sig.. Hoppas hoppas!! Nu stannar strax bussen i Staffanstorp centrum! Ha en fin dag!


Do your thing

Rullar snart in i Staffanstorp, men tänkte skriva av mig lite snabbt. Igår flexade jag kl 1! Övernajs! Efter jobb igår hann jag först träna, sedan handla, laga tacogratäng, Johanna och även pappa kom och åt, plus att jag städade hela lägenheten! Igår var en väldigt effektiv dag känner jag! Idag blir det middag hos mormor och morfar efter jobb, sedan måste jag på ngt sätt se matchen ikväll :-) MFF-HIF! Imorgon är det fredag, kan knappt fatta det, så snabbt denna veckan har gått!

Jag hoppas allt löser sig nu med, då menar jag framtida jobb, boende osv.. Snälla kära Gud, gör det som är bäst för mig!


Farewell

Idag står två operationer på schemat! Jiho! Skoj skoj! Mkt blod och det gillar vi :-)

Slutade 18:30 igår, trots det hann jag gå 7,5 km :-) skönt! Nu blir det till att blunda några min till innan vi kommer till staden som alltid sover! STAFFANSTORP!


We all want love

I can pretend that I'm not lonely, but I'll be constantly fooling myself.
I can pretend that it don't matter, but I'll be sitting here lying to myself.
Everybody wants something, better want something
What are we living for?
We all want someone there to hold, we just want somebody
We all wanna be somebodys one and only
We all wanna be warm when it's cold
No one wants to be left scared and lonely
We all want love


Fint fint

Sommaren är här!! Eller iaf våren :-) mycket fint väder de senaste dagarna. Pollenallergin har dock också börjat smyga sig på... Inte så kul. Se köpt ögondroppar då mina ögon kliar ständigt! Det bästa med dagen är att jag redan slutar 15, sedan ska jag sticka till skogen med eve och Sandra :-) därefter blir det nog fika i Bunkeflo :-)


RSS 2.0