oturstid

Min dator har gått i sönder, gjorde av med baksidan av min mobil i lördagsnatt, och imorse tänkte jag sticka till banken, men då startar inte bilen, den är stendöd! Samtidigt så ska två i klassen hoppa av utbildningen, två som jag har kommit närmst kan man väl säga, det är också tråkigt. Känner mig jävligt negativ, och gillar inte personer som är negativa, men just nu känns det som jag har all rätt.

Jag ser i alla fall fram emot nyårsafton. Sedan längtar jag även till sommaren, hoppas vi sticker utomlands då, det behöver jag, fast helst just nu.

Imorgon är det jobb som gäller igen. Ska jobba fram till nyår, sedan är jag ledig igen i några dagar.

Sandra kommer och hämtar mig efter hennes jobb, då ska vi sticka in till stan och träna, för att sedan shoppa :) Tur det, för att sitta i Klågerup en hel jäkla dag är inte kul!


Hittade en fotbollsbild på pappas dator =)

This is hardcore

Snart kan man väl säga att julen är över. Skönt enligt mig, julmat är inte min grej. Har dessutom jobbat hela julen, så har inte haft någon större lust att fira att jesus föddes för typ hur många år sedan som helst. 
Fick en del fint i julklapp, smycken, nattlinne, och kokbok bland annat =) 
Har varit ledig idag, så har varit hemma hos mormor och morfar och firat jul, god kycklinggryta med ris blev det =) Vi tittade på kort från när vi var små, så roligt att kolla på :) 
Igår var det utgång på schemat, det blev etage för min del, så roligt! Det snurrade ganska mycket i huvudet när jag vaknade imorse, men det var det värt. 

Sömnpiller

Jobbat idag, dagen gick fort. Sitter just nu och kollar på julkonsert på trean. Nästa gång jag inte kan sova så ska jag sätta på en låt med "the priest". Varför inte "the little drummerboy", kommer garanterat somna direkt.


Sista 45

Har haft en fin födelsedag som avslutades på grönfinksgränd med scones och te, kunde inte bli bättre det vill jag lova. Det hela började med att jag blev lite halvt kidnappad av Eve, Jo och Sabic. När jag kom utanför dörren vid halv åtta tiden, så gick Eve bakom mig och snabbt som sören drog hon på en mössa för ansiktet. I all hast tappade jag min vante, utan att jag märke det :( Sedan blev det en lång biltur, med tanke på att slutstation blev hemma hos Johanna :) Under bilresan höll Eve på att fiffla med massa grejor så att jag skulle tro, ja egentligen vet jag inte vad jag skulle tro :P Det blev en mysig kväll, tack så mycket! :)

Fick en snygg klänning av familjen idag, den skall användas på nyår, definitivt. Nu ska jag strax krypa under täcket, för imorgon väntar en lång dag i hemtjänsten! Jag som nästan glömt hur man gör!! hehe :) Det var ett tag sedan jag jobbade, så ska bli roligt att träffa alla igen, nåja de flesta iaf! :D

godnatt och "puss", eller nej ikväll e jag generös, "Puss"!

Briska

Sitter just nu och dricker en cider, det är ju trots allt en speciell dag, eller? :P Ska i varje fall strax iväg med goda vänner, vet inte var vi ska, Johanna har fixat det =) Gillar överraskningar! Det blir nog en tidig hemgång, börjar ju jobba 7 imorgon :/ Lite tråkigt, eller nej ganska mycket faktiskt.

Har fått pengar idag och en jättefin klänning från Vouge =) Pengarna har redan gått åt till en del julklappar, det är såå bra att fylla år dan före dan före dopparedan. Men det var som Micke konstaterade, jag går i slutänden plus efter julhelgen! ;) Fast i år vet jag inte om jag gör det, för på juldagen ska det partajas :)

 


Morden i Sandhamn

Nyss suttit och kollat på morden i Sandhamn av en anledning, huvudrollsinnehavaren. Tycker han e sjukt manlig och snygg (möjligtvis lite tunnhårig, men det e ju jag också:P). Det är inte på grund av att skådespelarna bra eller på grund av att hela storyn är bra, för det är den verkligen inte. Hela skiten känns så B.

Jakob Cedergren (Tomas).


Passar Max, han ska sova här till imorgon. Har lekt med honom och varit ute med honom, så nu har han däckat i soffan. Fick present av mormor och morfar idag, pengar är alltid bra! Så imorgon ska jag handla den sista julklappen, eller så kanske jag tar det på torsdag, jag får se =D
Just det har redan fått en present av lillsyrran :D Hon ska ut med Max imorgon bitti! muhahah! Bästa presenten, det lovar jag!


Jag och lillebror, svinkallt ute!


 


Hakuna matata

Idag blev det julfika med klassen, så mysigt. Satt och garva för mig själv på bussen in, då jag fick ett sms av Emma. Hon skrev typ såhär "Jag blir sen. Sitter på bussen med min ost och 100 pers". haha! Ja ni fattar inte det roliga.

Vid halv tolv stack jag till entren med Amena. Jag köpte julklapp till syrran, så nu har jag bara en kvar! :) Ska snart sticka till Malmö, fika med mormor och morfar. Ikväll blir det middag med familjen. Max är här också, jag vill ha en bra bild på mig och Max men fan det går aldrig, han vill inte vara still!! Det är precis som att han fattar att vi ska ta en bild... hmm... men här är några ganska dåliga, men iaf!




Haha sjukt dåliga, men efter denna blev Max lack, han vill ut och gå!



Såg ni månförmörkelsen imorse? Jag gjorde det från buss 142 :) Det var fullmåne när jag vaknade, och nu vet jag varför jag sov så dåligt i natt, eller?
Hoppas på att kunna fixa fin fejkbränna innan nyår, måste verkligen. Antingen blir det solarie imorgon, eller spraytan efter jul :)



Think I get it

En lång dag i skolan. Tenta imorse som gick kanon tror jag =P Träffade Jessica en gammal arbetskamrat på södervärn, var så roligt att träffa henne :) Stod och snackade i säkert en kvart, och jag missade bussen hem, men hey det var lätt värt det. Vi bestämde att vi skulle ta en öl ihop någon dag, morsan får också hänga med =)

Imorgon är det avslutning i skolan, ska nog klä upp mig lite, haha! Nej men kanske extra fina örhängen iaf. Efter skolan blir det julklappsshopping, och sedan träning vid 13. Därefter ska jag och mamma sticka till mormor och morfar för att jag ska bli firad :P På grund av vädret så blir det nog bäst så.
En sak till...
Ibland förvånas man av hur personer verkligen fungerar, skenet bedrar en ibland, och det känns verkligen så just nu. Jag går bara och stör mig på alltsammans, nåja snart ett nytt år med nya möjligheter! Nästa år kommer bli ett bra år, jag känner det på mig :D

 

Vi som skulle utomlands...

Ja för igår tänkte jag och Sabdar åka till Köpenhamn. Där skulle vi gå på tivoli och sedan dra på krogrunda. Kvällen slutade efter mycket om och men på möllan, och just det på Mascot så klart. Där satt vi och drack starobrno och piggelinshot. Innan vi åkte till möllan, käkade vi på papa Joe i Bunkeflo, trés bien!

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men så är det ibland antar jag. Har suttit och pluggat en del idag, men känns inte som något fastnar.

Sista tentan imorgon för denna terminen, sedan är det avslutning på tisdag. Därefter ska jag nog åka till mamma och bli lite firad av mormor och morfar :)

Nu ska jag plugga lite till, resten får jag ta imorgon!

Helg!

Sitter med Sandra och dricker vit glögg, inte lika god som den vanliga :( Men helt okej.
Vi väntar på att Evelina ska komma med bussen, sedan ska vi dra iväg och se om vi hittar några julklappar, och jag ska även kolla på present från mamma och pappa :P

Måste hitta en fin nyårsklänning! Har iofs en del klänningar redan, men ska se om jag hittar någon extra fin :D Jag menar man vill ju vara fin när man firar att nya året börjar :)


Put your hand on my heart

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible


Idag blev det en kort visit i skolan. Började halv nio och var hemma redan vid lite innan tolv =) Vi slapp gå i eftermiddag pga vädret.
Nu längtar jag till sommaren! Kanske man ska börja planera korvgille-11? Kan vara lite tidigt kanske, men jag lovar att det ska bli tradition =)
Satt och tittade lite gamla bilder igår, här får ni se några





Nyår vilket år?


Turkiet


Mamma :)


Rhodos


muhaha Kroatien!


 

 


Dubbelmoral.

Den 15 december idag, gud vad tiden går fort!
Efter nattens hostande valde jag att stanna hemma en dag till, har sovit max 1 timme i natt, så var inte så fit for fight när klockan väckte mig imorse. 
Jag slog istället på min Anderson och tittade på "vakna med the voice". Fast än jag inte är ett stort fan av Josse Crawford, så valde jag i alla fall att glo på programmet under en timmes tid. Josse var faktiskt helt okej i vakna med the voice, hon passar mycket bättre där än i idol eftersnack, den saken är säker. Hon hade tagit med sin hund Annelie också, så söt! Morgonens gäst var Linda Lampenius, och då tänkte jag direkt, åh no! Inte ännu mer huvudvärk! Jag menar för det första jag hatar dialekten finlandssvenska, och för det andra hon spelar fiol! Men believe it or not, jag höll mig vaken och visst jag blev irriterad på hennes dialekt, det ska jag inte sticka under stolen med, men hennes spelande på fiolen var inte så hemsk som jag trodde, och det varade inte så länge i heller. Det jag lärde mig av morgonen med Linda var att hon har en fiol, eller violin som det heter i the music industry, som hon köpte för typ 2 miljoner kr!

Läser kommunikation nu i skolan och det är ganska intressant, en del av det iaf. Speciellt den här delen som handlar om att man kan se på kroppsspråket om man ljuger, tänker i bilder osv. Men även hur man kan säga någonting medens kroppsspråket och rösten säger någonting helt annat. Hur man kan säga en sak med mena något helt annat egentligen, oftast avslöjas detta i kroppsspråket, men det är ju inte alltid man står face 2 face. Det är endast 7% av kommunikationen som består av de ord som sägs, 55% består av kroppsspråket och 38% av rösten (tonläget).
Nog om det!
Fastnade nyss på pixbox.se, haha så roliga gamla bilder! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag känner mig lite piggare, sedan ska jag ta tag i skolarbete :) Håller tummarna för att min hals är bättre till i helgen, vill så gärna träna!



Max! :D



Afropowerdans?! :)

Jadå! Jag känner mig bättre, har vilat och druckit te. Har varit iväg och köpt ekologisk honung, som jag har öst ner i min kopp, vilket har gjort underverk för min hals :)

Nu ska jag plugga hela kvällen hade jag tänkt :) Imorgon blir det skola hoppas jag!
Till helgen blir det nog något pass på fitness24seven, var nyss inne och kollade deras hemsida på lördag är det bodystep, indoor walking express eller core, och på söndag finns det som jag helst av allt vill prova :D Afropowerdans! Men måste först bli helt frisk, sedan är det bara att köra på!

Nu ska jag dra fram faktan om smitta och smittspridning!

Här får ni höra en bra låt! Varsågod!




If my depression stood the wind
I spat the devil up his chin
It couldn't do me any harm
It roughed my steel and shut my mouth
My late impression
Oh, that rain that's iching on my skin

When I say...

 


Dvala

Under gårdagen sov jag först fram till 10, och jag la mig ungefär klockan 22 dagen innan, vilket alltså blir 12 timmar. Sedan var jag uppe i en timme, för att sedan lägga mig igen och vakna vid 15 tiden. Alltså plus 4 timmar. Igår la jag mig direkt efter United - Arsenal matchen, hade dock redan somnat några gånger i soffan, och vaknade för en stund sedan. Så här mycket brukar jag aldrig sova!

Ska strax fixa te, så att min hals kan sluta göra så jävla ont! Sedan får man väl lägga sig framför teven :( Problemet med att vara sjuk är att jag blir så himla rastlös! Har ingen som helst lust att ligga inne två dagar i rad och inte göra ett piss, men samtidigt orkar jag inget annat.
JCD uppmanade mig nyss att sätta på en mysig film, så det blir nog det istället :D På måndag har vi ett stort sista prov om smitta och smittspridning, så borde ju verkligen plugga till det... Har inga planer i helgen direkt, så blir att man får sitta och trycka in det i huvudet då istället =)

Tillsist måste jag berätta om en lite konstig dröm jag hade i natt. Följande personer var med i drömmen: Karl, Johanna, Rebecka K, Henrik Thysell, Fredrik Hiltonsson, Julia Lindh och säkert fler från grundskolan. Men i alla fall så handlade det om att jag skulle till skolan fast att jag var sjuk, så jag gick upp till bussen och hoppade på. På bussen satt Julia Lindh, och vi var tydligen kompisar, så satt och snackade med henne, och hennes hund hoppade upp i min famn och tog i sönder mina strumpbyxor! Hållplatsen efter, alltså flängevadsvägen hoppade Karl och Rebecka på. Eftersom jag kände dem bättre än Julia, så ville jag sitta med dem istället, men det tyckte inte Julia om, så det slutade med att jag fick sitta kvar. Johanna fanns redan på bussen, vet inte hur hon kom in i bilden, men helt plötsligt så var vi tillbaka i Klågerup igen. Bussen kom aldrig till Malmö, utan den gick tillbaka till Klågerup någon gång mellan Bara och Malmö. Så höll bussen på fram till 10:30, och då hade vi tagit bussen klockan 9 :P Så när bussen kom till stenminnesvägen hoppade jag av och gick hemåt, utan att ens varit i Malmö. Under bussfärden snackade vi med Henrik och Fredrik bland annat, och det var precis som i högstadiet, samma omogna språk osv, ja ni som gick i klass 9A förstår nog :P Jag frågade Johanna om vi inte skulle ta en fika istället, eftersom vi inte kom till Malmö, men Johanna skulle sitta kvar på bussen för hon var tvungen att komma till Malmö :D

Anledning till varför jag drömmer en sådan konstig dröm är nog för att
1: Snart reunion med klass 9A
2. Syrran sa till mig i lördags att "tänk nu på bussarna, de ändras mellan lördag och söndag."
3. Max hoppade upp på mina strumpbyxor i söndags och de gick i sönder.


Nu blir det te och film!

 


Jaha

vaknade flera gånger i natt av att min hals känns som ett rivjärn. När klockan ringde  imorse var det ju knappast bättre. Hoppade skolan idag, och vaknade vid 10 igen, gick upp, tvättade mig och tog på mig kläder, sedan kände jag mig ännu sämre, så nu ligger jag i sängen igen :( Har inte tid att vara sjuk nu! Har inga panodil hemma i heller. Har inte kunnat käka något än, är inte hungrig direkt i heller.

Nu ska jag sova igen, hoppas jag drömmer något bra om någon bra.

Paraply

Idag har jag fixat min garderob, så fin den är nu. Undra hur länge det varar bara? :/

Nu ska jag sminka mig och dra på en finfin klänning =) Sara från laget plus Johanna kommer hit vid 19, och då blir det lite förfest innan vi drar in till stan =) Vi ska först och främst till fridays, hänga med bartendern Simon kanske :P

Sedan får vi se var kvällen tar oss! Ikväll ska det partajas som om morgondagen aldrig faller in! Vi ses i dimman eller?


Fitness oh yes

Det har varit en lång dag. Lämnade skolan vid halv fyra, för att bege mig till fitness24seven. Idag bestämde vi oss för att vi skulle köpa eller teckna avtal för ett år framåt. Det jag inte visste då var att man skulle ha sitt kontonr med sig, vilket jag inte hade. Eftersom jag inte heller kunde det utantill så fick jag skita i det idag. Då berättar tjejen i kassan att idag och imorgon tränar ni gratis här, så jag förlorade inget på det =)

Efter ett tufft pass, med både löpning och någon annan jobbig maskin plus styrketräning, främst axlar, mage och ballarna ;) begav vi oss till pappas jobb. Sedan stack vi till bunkeflo typ, för att hjälpa Sandra med lampor och rullgardiner, eller ja det var pappa som utförde arbetet :P

Kom nyligen hem, och jag är svintrött. Ska strax hoppa i säng, bara till att borsta tänderna först.


Try my best to understand

Hola amigos!

Lång dag i skolan idag. Började på anatomidelen som handlar om övriga kroppen, inte bara käkarna och tänderna. Kunde därför briljera lite med mina kunskaper från när jag läste i Lund :D Just nu läser vi om hur hjärtat fungerar, artärer, vener och kapillärer. Tycker det är så roligt att läsa anatomi, och om jag verkligen skulle fått välja vad som, så hade jag läst något där man bara läser om människokroppen. Det är så intressant, och jag vill verkligen lära mig allt.

I Januari så ska det komma en sjukgymnast och föreläsa, vilket är roligt =) Ergonomi står på schemat då. Har alltid velat bli sjukgymnast egentligen, men hur lätt är det att komma in? plus att det är tre år att läsa... Men ja vem vet, kanske när jag får min 40 årskris. Jag hade en i min klass i Lund som var typ 50 år och så vitt jag vet så läser hon där ännu, det är aldrig försent. 

 Ikväll är det inomhusträning, och sedan ska jag kolla på bonde. Vet ni vad? Jag har fått Pep (peppe, rorpeter, pappa alltså) att bli intresserad av det. Lovar att han just nu sitter på jobb och längtar tills det börjar. Han vill liksom jag få reda på varför Bonde Tomas bölar i kvällens avsnitt, kanske alla hans tjejer lämnar honom? Jag menar vem vill vara tillsammans med en kille som anser att tjejen ska diska och killen ska ligga och lata sig? Nej skärpning Tomas!

Imorgon är det skola hela dagen, sedan blir det träning i Malmö (fitness24seven), ska ta ut mig som aldrig förr! 

Nu blir det one cup of tea, sedan blir det att hoppa i träningskläderna.


Make up your mind.
    

Katy P

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Baby you are a firework

Sucks

 

John Mayer är ett stort LIKE :)



Brev från bilprovningen idag, inte roligt :/ Min bil kommer ju knappast gå igenom besiktningen...

 


Dentala material = tråkigt

Idag var det tenta kl 9. Hade inte övat alls mycket på detta prov, hade ingen motivation alls. Har fått högsta betyg på alla so far, men denna blir det förhoppningsvis ett G iaf. Vet att har jag har en del fel, men som pappa förklarade för mig "du är inte mer än människa", vilket är helt sant.

Vad händer i veckan då?

För min del blir det plugg, och på fredag ska jag, syrran och lilla mamma på utflykt. Det blir Ullared, wiho! Detta innebär påfyllning av strumpor och sport BH:s för min del =)
Det blir att snåla med pengar nu, eftersom lördagen bjöd på mycket utgifter. Har ännu inte vågat logga in på min internetbank, hehe! Men kvällen avslutades med en taxiresa på över 300 kr:(

Nu blir det strax sängen, är übertrött.


Rock

Igår var det lagfest i Klågge, en riktigt rolig kväll. Spelarrådet gjorde det jäkligt bra, med lagom tävlingar. "Vem kan suga bäst" fick jag. Och jag tippade såklart på mig själv, vilket alla andra också gjorde :/ Men jag förlorade över Emma :( Det gick ut på att dricka en 33cl cola från ett sugrör på kortast tid, inte riktigt min grej :P

Sedan sjöng vi kareoke hela kvällen, och tillslut sjöng vi världens bästa sång (enligt Elise), Genom eld och vatten med Sarek :D Haha! Efter en hel del sjungande så blev det utgång vid halv 1 tiden. Sara, Elise och jag stack in till stan, men Elise bangade Etage, och stack till någon MC klubb på industrigatan ;) Men Jag och Sara och två av hennes polare dansade loss på Etage hela kvällen, himla roligt!

Idag mår jag mindre bra, och har sådan ångest för tentan imorgon... Orkar inte plugga idag, men jag måste. När jag reser mig upp känns det som jag ska kräkas :/ Men ajja, jag hade iaf roligt igår :D







Tog dock bort det röda läppstiftet ganska snabbt, då man hela tiden måste fylla på, vilket jag inte orkade :P

Du är inte saknad...

Tänk om man dör, och ingen saknar en. Ingen som undrar var har han/hon tagit vägen, det kanske har hänt personen något.

Det var ett fall på efterlyst i onsdags. En kvinna de hade hittat i en hamn någonstans i Sverige. Man har fortfarande inte kunnat fastställa vem personen är, man tror hon kommer från Östländerna. Kvinnan hittades i början av året, och ingen har frågat efter henne. Antagligen så finns det någon familj någonstans, som inte vet om att hon inte lever längre. Man försöker nu fastställa hennes identitet genom de proteser hon hade i munnen.

Läste om ett annat fall i tidningen idag på väg in till skolan. Det var en 88-årig man som man hade hittats i sin lägenhet i Landskrona. Man tror att mannen har legat död där inne i över ett år, eftersom berget med post som låg innanför dörren var så pass gammal. Anledningen till varför man hittade honom var för att det var någon snubbe som skulle byta något i lägenheten, och upptäckte då den stora högen med post som låg innanför dörren, och slog då larm. Tänk att mannen har legat där inne död och ensam i över ett år, ingen som har saknat honom, ingen som har frågat efter honom. Detta borde inte få hända, tycker det är så tragiskt.


Cold

Sitter i skolan och här är det så in i helvetes kallt! 1,5 timmes lektion kvar, sedan håller jag helg =)
Efter skolan blir det en tur till entren för att se om jag kan fynda något fint (vilket jag säkert lyckas med) :D Plus att jag måste fixa dricka till imorgon då det blir lagfest! Är duktigt sugen på att dra ut och dansa :D Wiho! Hoppas på att Rara Sara hänger på också, fast hon inte tillhör laget :)

Ikväll blir det häng med JCD, om Evs hänger på så kanske det blir Sverigespelet igen, jag måste ju försvara min vinnartitel! ;)

Nu börjar lektionen igen, wiho!




Half of my heart's got a grip on the situation
Half of my heart takes time
Half of my heart's got a right mind
To tell you that I can't keep lovin you

Thailand!!


Sista kvällen, då blev det öl istället för middag :-)


Jag och drug dealer Julian


Här har vi den lille feta Nya zeeländaren med två thai-pojkar i baren :D


Gud vad jag saknar värmen, och gud vad jag saknar att hänga med Evelina i två veckor... En jävligt rolig resa, som vi måste göra om!


 


Music

 


I natt jag drömde

I natt drömde jag att jag var på ett dop. Inte vilket som helst utan min brors barns dop. Jag hade en sjukt snygg och söt röd klänning på mig. Ja det är typ det jag minns, men alltid något.

Sitter insnöad i Klågerup idag, kommer bara mer och mer snö hela tiden. Har redan hunnit med att skicka in uppgiften om miljöförvaltningen idag, och skall strax börja plugga på måndagens prov. De ringde nyss från boendet där hon bor som jag är ledsagare till, så det blir inget jobb idag på grund av vädret. Tur det för min bil går ju knappt att köra :/

Imorgon är det fredag, för er som missat det :D Och på lördag blir det lagfest a la rocktema, vilket ska bli skojigt!

Nu ska jag plugga tills jag kan allt om dentala material, tänger och hävlar, borr, matriser och matrisband... wiho! På med musiken bara, så löser sig allt!


RSS 2.0