Läppstiftsdjungel

I tisdags var jag och världens bästa Evelina på bio och såg "Farsan", en underhållande film :D Idag har jag och pappa varit i Ystad och hälsat på farmor =) Köpte en bok på bokrean och fick två till böcker av farmor, nu har jag hur många som helst som jag inte hunnit läsa. Ska börja att läsa boken "läppstiftsdjungel" :D

Har kommit på att det är jävligt skönt att använda mössa, 1. Det värmer bra 2. Man slipper göra vid håret :D


Johannas mössa :D



Caroline vs Carro

Caroline betyder "fri kvinna". Fri? Jag är fast i Klågerup, en liten jävla ort som bara blir tråkigare och tråkigare.
Om man heter Caroline får man direkt smeknamnet "Carro". När jag hör Carro, så tänker jag på vår lärobok i årskurs 3, där fanns en hund som hette Carro. 

Min mamma kallar mig oftast för Carro. "Carro, vill du ha kaffe?" (nej tack min mage blir dålig då), "Carro, jag kommer om en stund igen"osv. 
Den enda gången min mamma alltid använder "Caroline" istället för "Carro", är när hon är rädd eller orolig och pratar allvar med mig. Till exempel när jag är irriterad på något eller stressad och kör lite fortare än vad jag borde, då säger mamma alltid "Caroline snälla!.... Snälla Caroline...".

Caroline är sjukt mycket finare än Carro. Det är okej om mina nära och kära kallar mig Carro, men ni andra, var god använd Caroline!

Det är måndag, ingen träning, längesen man fick lön, och jag bor i Klågerup, där av detta lilla inlägg :D 




  








Helg igen...

Vilket innebär jobb igen för min del! Ska strax köra och hämta mamma, sen ska vi köra till mormor och morfar på kalas :D Mormor fyllde 73 igår =) Efter det ska jag köra direkt till jobb, börjar 16 och slutar 22...

Lite fototime innan vi skulle åka :D


Sisters!


Johannas snygga hår!!

Nu måste vi dra!! :D

 


Besiktning

Bilen ska besiktigas idag klockan 13:50, jippi! Undra hur många fel där är på den, ska bli "kul" att få veta. Vaknade upp med världens huvudvärk, det har blivit bättre nu som tur är, fast känner mig fortfarande lite kass.

Ikväll ska jag jobba en stund, sedan blir det nog att jag sover hos mamma, ska upp tidigt imorgon och jobba, och det skulle tydligen bli snökaos i eftermiddag/kväll?! Sedan väntar jobb på både lördag och söndag, jiha!




Förresten köpte en ny blus för någon vecka sedan, 119 kr på H&M :D





Sliten, ska nog lägga mig under täcket en stund till....




Helgen

I fredags var jag på bio med N och såg valentines day, lite för lång film, men var ändå ganska bra, mest eftersom där var många kända skådespelare med :P Lördag jobbade jag kväll, sedan sov jag hos mamma eftersom jag skulle upp tidigt och jobba på söndagen med. Efter jobb gick jag en lång runda med hunden.

Senare på eftermiddagen stack jag och eve till Johanna :D Vi bakade Snoddas/mockarutor/kärleksmums ja ni fattar :D Johanna gjorde det mesta :P Men Eve och jag turades om att läsa receptet :) När kakan var färdig kom Sara :D Väldigt bra "tajming" där...
Eve tjatade om lite mysbelysning, och det fick vi tillslut på johannas ovanvåning =) Vi diskuterade väldigt mycket Jobb, allt från hur stressigt det kan vara ibland, och hur man ibland inte kommer i tid :P Muhaha! En trevlig stund med fin fina vänner =) (I LOVE YOU!!!) haha :D peace!


En onsdag lika rolig som denna låt


Eskil

Eftersom jag har sovmorgon idag valde jag att stanna uppe lite längre igår. Låg i sängen med datorn framför mig. Kollade först på "Himlen kan vänta - ett år senare". För er som inte vet vad det är för något, så handlar det om en handfull personer som alla lider av allvarliga sjukdomar. De flesta lider av cancer, men även en som har ALS (nervsjukdom). En timme varade programmet, och jag bölade igenom halva. Han som hade ALS (han dog i september förra året), var helt otrolig. Trots att man såg hur sjuk han hade blivit så verkade han ändå glad och njöt av livet. Många tankar går runt i ens huvud när man ser sådana program. Tänk om det skulle hända en själv, eller någon i sin närhet...
Eftersom jag inte ville somna efter att ha bölat i en evighet, så satte jag på det nya programmet "Glamourama". Verkligen ett helt annat program, där deras problem känns så jävla löjliga jämfört med personerna i "Himlen kan vänta". De tre tjejerna som man får följa i Glamourama, deras problem är vilken klänning de ska ha på sig vid premiären av "snabba cash", eller att de inte får plats med alla sina kläder i sin megastora garderob (nejdå jag e inte avundsjuk :P). Vi har alla olika problem, bara att vissas är grymt mycket större än andras.


"Himlen kan vänta"


Två av tjejerna från "Glamourama"


Läste om en bok imorse i tidningen. Den heter "Eskil - riddaren av syrénbersån" och handlar om hur en kvinna som fått hur många missfall som helst tillslut blir gravid, och är överlycklig. När pojken föds så är det något som inte är helt som det "ska vara". Pojken är lite annorlunda jämfört med alla andra. Pojken har down syndrom, och sjuksköterskorna råder paret att överge pojken. Men det ville såklart inte de nyblivna föräldrarna, och deras kärlek till sonen är starkare än någonsin.
Har inte läst boken, men jag ska definitivt göra det.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fånga dagen...














Paradis



Popcorn och aromat! Såååååå gott :D

Bowling

Igår bowlade jag, Niclas, Karl, Eve, Sara, Dennis och hans kompis.. Synd det gick så fort bara, och synd att jag kom sist båda rundorna. Bowling är inte min grej, men det var faktiskt roligt! Niclas, Karl och Evelina var duktiga, så motståndet var svårt :D Efteråt stack jag hem till Niclas och tittade på Tv medans han spelade CS, wohoo! Trodde man gjorde det när man var 15 :P

Idag har jag och Sara varit i stan =) Det började med att vi stack till Wayne's coffee, där Sara käkade frulle och jag drack en liten vitamindryck :p Sedan fixade vi lite saker ;P Innan Sara skulle till frisören så lunchade vi på thai-thai =) Mycket gott =)

Nu sitter jag och tittar på biggest loser, Micke trodde att jag kollade mig själv i spegeln men nej, jag menar tv-programmet på kanal 5 :D


Bild från festen i lördags @ Emma och Andrejas :)

Hot chicks!


Uppe: Emma och Sara
Nere: Malin, Laura och jag


RSS 2.0