SATC 2



Bio ikväll!! Haaaaj

Idag

är jag så jävla snygg och pigg!!!


Sliten är förnamnet


jaja

jaja jag bryr mig inte!

Vårdcentralen gånger 2

Steg upp vid halv 9 tiden, sovmorgon för min del. En timme senare var jag i Svedala på vårdcentralen, behövde nya piller och man är ju tvungen att gå dit för att få ett nytt recept. Blodtrycket var prima (115/65) och man fick ju till och med höra att man var vältränad (hon måste ha missat kaggen).

Efter det ganska snabba besöket stack jag och hämtade syrran hos mamma, och sedan begav vi oss hem för att sätta igång dagens storstädning. Johanna började flitigt med att ta badrummet där uppe och jag startade med mitt rum och hallen. Vi var klara ungefär samtidigt, sen började jag på nedanvåningen, men då var Johanna så slut så hon somnade i soffan... Dagens ungdom!




Efter städningen fick jag hämta mamma i Svedala och köra henne till vårdcentralen, eftersom hon var så pass dålig. Hon fick beskedet att det var ett virus, alltså inget att göra åt... Därefter blev det Burlöv C och CG med Evelina och syrran =)

Nu är jag ganska trött och ska snart gå och lägga mig...

Dagen roligaste?

Tjena mittbena




Alejandro

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
Nothing to lose


Mumier

Tja! Måndag idag och en ny vecka i mitt underbara liv.

Helgen har gått fort, har jobbat och slitit. Spelade även fotboll både i fredags och igår. Vinst på fredagen med 94:orna och sen förlust med damlaget. Vi mötte Harrie/Kävlinge med damlaget och deras målvakt hördes mer än vad våra tränare gjorde. Det som fattas i vårt lag är en "Micke Crona". En tränare med engagemang, och som hörs över hela planen med sina peppningar. Som det ser ut nu så blir det en snabb visit i 4:an.

Jaha vad händer annars?

Jag är trött på att jobba, vill iväg, helst långt bort, så långt man kan komma.

Det positiva är iaf helgens korvgille, synd inte Ian och Nate kan komma :P


Vårfunderingar

Vädret börjar bli fint, fåglarna kvittrar på morgonen, och kvällarna är inte fullt lika kalla längre. I förrådet står det två flak cider och en absolut mango som längtar efter att få rinna ner i strupen (eller snarare jag som längtar).

Det är vår nu, och sommaren är snart här. Längtar efter att få umgås med mina fina vänner, och kanske lära känna några nya trevliga (helst charmiga) människor.

Jag längtar efter en roadtrip med mig och mina tjejkompisar, att kunna åka till en stad, ha kul och sedan bara lämna när man vill.


(obs! förstår att detta inlägg verkar lite förvirrande, men det är så jag känner mig just nu. No energy left!)


Already gone






Started with a perfect kiss then
we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive


 

Ge mig ett liv, 6 dagar kvar att jobba!!!

 

 


without



Pappa har åkt till blekinge och fiskat. Nu sitter man här själv på en onsdagskväll...

Ska äta en smörgås och sen slänga mig i soffan =)

Bubblan

Sitter och tänker tillbaka på vår resa till Thailand just nu...

Kom att tänka på en kväll när jag, Eve och Nate satt vid en bar och snackade om lite allt möjligt. Bland annat om Sverige, och de i baren hade till och med en liten bok om Sverige, stod både på svenska och engelska =)

En annan sak som vi pratade om var kortspel. Vad vi brukade spela för kortspel, vi sa typ, finns i sjön och de visste han vad det var. Men sen kommer Evelina på att vi brukar ju faktiskt spela bubblan också, så skulle vi då på engelska förklara hur det spelet gick till. Nate fattade inte alls, och Evelina visade ändå typ tjugo gånger den minnen man skulle göra om man "fick de" :D Så jävla roligt! Vi funderade även på att berätta om "Kotte", men vi orkade verkligen inte förklara :P





konstigt att man kan vara sliten efter en ledig helg, men det e jag :P


Miss L

Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa,om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

This is a warning


This town's too small for me to stay


RSS 2.0