Var har du sovit?

Hola! Innan klockan var ett så hade jag hunnit med att vara hos tdl och laga mitt ocklusala hål på 16, varit i skolan och tränat på fitness. När jag sedan kom hem så var jag trött, så tänkte jag skulle vila mig i en halvtimme. När klockan ringde så råkade jag stänga av alarmet och sedan somna om. 2 timmar senare vaknar jag av ett samtal som gjorde mig pigg nästan direkt :) 2 timmars pluggförlust innebär att jag får stanna uppe längre i natt och plugga, men what to do.

Christoffer och Rebecca är här, roligt att träffa dem igen =) Vi har käkat tacos ihop nu och ska strax återgå till böckerna, känns som jag hellre hade gjort något annat! De andra kollar på tv och kanske skulle spela spel senare, så ska jag sitta och trycka in info om karies, saliv och fluor, ibland är det inte rättvist!

Pappa berättade en rolig grej om när han jobbade som rörläggare. Han jobbade i garaget vid big bowl, så när han kom dit där på morgonen och skulle öppna dörren till ngnstans, så började påsar i garaget röra sig. Han blev livrädd då en man tittar fram från soporna. Det första mannen säger är "Var har du sovit?". Gud vad jag skrattade! Mannen trodde alltså att pappa också var luffare, hahaha! Naw stackars lilla pappa.

obs klockan är mkt, in i kariesvärlden.


pink e fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0