Jetlag

Vaknade halv sju imorse och var hur pigg som helst, konstigt med tanke på att man satt på ett flyg i 13 timmar under gårdagens natt. Tro det eller ej men jag saknar fan ta mig frukosten på hotellet! Eller kanske inte frukosten i säg utan mer att stiga upp, ta två hissar ner till uteserveringen och sedan sitta där i värmen och käka en bulle med gurka och dricka söt apelsinjuice.

Denna Thailandsresa har varit så himla rolig. Så mycket folk vi har lärt känna, allt från snygga australiensare, till fula australiensare, hehe! Många australiensare i Thailand kan man iaf säga. Har träffat en del svenskar med, några från Motala (idioter), men det så mycket roligare att lära känna människor från andra länder.

Laura and Daniel, var fan tog ni vägen? hm.. Och de andra två John och ? som vi pratade med en hel kväll, men kommer inte ihåg hennes namn. De var iaf på smekmånad i Karon, de söp varje dag och åkte in till Patong för att festa, så romantiskt! Men visst var dem trevliga =)

Tod och knarkaren var några andra typer vi stötte på, Tod var en himla trevlig kille, men den andra typen vad han nu hette var lite skum. Berättade för mig att han egentligen inte gillade att dricka alkohol (cool kille tänkte jag), men sedan sa han att han hellre rökte på, för man slapp springa på toaletten och man mådde ganska bra dagen efter. Han vågade dock inte hålla på med sådant i Thailand eftersom han visste vad konsekvensarna kunde bli, smart kille!

Yasmine och Lauren två snälla tjejer från London, vi hade hur trevligt som helst tills Evelina stal Laurens kille, asg! Men Yasmine brydde sig inte, hon dansade runt med Ian och mina solglasögon en hel kväll.

Ian och Nathan, två australiensare (vad annars) som var lika gamla som oss. Det var väl dem som vi hade allra roligast med, eller vad sar du Evelina? Trevliga killar (Y).  

Kom på att vi har umgåtts med hur många som helst under denna resan, och nästan alla har varit riktigt trevliga =)


Nu ska jag be till Buddha (Siddharta Persson) att jag kommer vinna lite pengar så att jag kan åka iväg snart igen, man vet ju aldrig, jag och Evelina har nog Buddha på vår sida, trots att vi tog några av hans gåvor =)


Kommentarer
Postat av: christel

vad trevligt ni verkar haft det :) thai thai är underbart! :D

2010-04-23 @ 09:52:42
URL: http://christelmua.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja det har varit hur kul som helst! Thailand e mycket fint! =)

2010-04-23 @ 13:18:33
Postat av: Evelina

Wow! Bra sammanfattat! Buddha is my homeboy :-P

Saknar inte trapporna...

"AH NYCKLARNAAA rövhål"

2010-04-23 @ 21:29:47
Postat av: Johanna

ååhh när man läser om er thailandsresa o sen kollar ut genom fönstret känner man att livet är orättvist ;)

2010-05-06 @ 20:27:08
URL: http://johannawithlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0